Şimdi Ara

CHP'li Belediyeden skandal tören! Türk kadınını zincire vurdular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çarşaf zaten bir zincir neden başka zincir koymuşlar ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna inanan varsa zaten, şu dönemde böyle bir şey olacak. Bir buçuk sene sonra seçim olacak. Klasik mağduriyet tiyatrosu.

    Sizce bundan kim çıkar sağlar tek sözüm bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 11 Eylül 2021; 14:5:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlamayanlar için kadının üzerindeki kıyafet değil. Siyah kumaş karanlık işgal günleri. Zincirlenende Türkiye.

    Karanlık işgal ve esaret günlerinden aydınlığa geçiş mizanseni bu. Etrafta efeler dans ediyor, savaşıyor. Ülke kuruluyor aydınlık günler geliyor. Alakası yok Akp'nin söylediği ile. Atmaca'ya inanmakta ne bileyimm.

    Ha olaydaki mallık şu.

    Akp toplumsal çatışma yaratarak kalan 3 5 oyunu koruma ve kendinden kopanları korkutup geri döndürmek için her türlü yalanı söyler.

    O kumaşın altına iki çocuk falan konmalıydı. Bu heriflerin her türlü pisliği yapabileceğini hesaplamak şart aptallığın lüzumu yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 11 Eylül 2021; 14:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence artık savaşta mühimmat hazırlayan kadınlarımızın görselini gururla övünçle paylaşmamak lazım. Kendi kendimizle çelişmiş oluruz. Keşke o dönemin kadınlarına da günümüzdeki gibi zincirlerle aşağılama durumu olsaydı. Mühimmat hazırlamak senin neyine be kadın...

    AKP'li Bigadiç belediye başkanı

    CHP'li Belediyeden skandal tören! Türk kadınını zincire vurdular


    CHP'li Belediyeden skandal tören! Türk kadınını zincire vurdular



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 11 Eylül 2021; 18:10:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu nasıl TÜrk kadını la


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben resme bakınca Japonya'da bakufunun sona ermesini kutluyorlar sandım. Zincire vurulmuş cisim de şogunların sürekli kullandığı ninjaları temsil ediyor sandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha aşağılık CHP. Derhal özgürlük, adalet ve demokrasinin simgesi akp'ye oy vermeliyiz...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Malum kesimin olayı çarpıtmasından başka birşey değil.O kadının üstündeki çarşaf değil.İşgal döneminde Türk kadının karanlıklar içinde kalmasını temsilen üstüne örtülen siyah bir örtü.Zincirde bu işgali temsil ediyor.Bu olaya ''çarşaflı kadını zincire vurdular'' diyebilmek için törendeki kadının böyle giyinmesi gerekirdi;


    CHP'li Belediyeden skandal tören! Türk kadınını zincire vurdular

    Videoda ise Efe kadının üstündeki zinciri çözünce hemen siyah örtüyü kaldırıyor altından da bağımsızlığını kazanan beyazlar içindeki Türk kadını çıkıyor.Çarşaf olsa herhalde bir çırpıda üstündekini çıkartamazlardı sanırım.


    Bu olayın abartılması şuna benziyor hani yerde arapça bir yazı görürsün de onu dua sanıp hemen yerden kaldırırsın ya o hesap.Ortada çarşaf yok siyah bir örtü var ama onu bile ''çarşaf'' olarak yorumluyorlar.Gerçekten ilginç...


    Bir de ''Türk kadınını zincire vurdular'' diyorlar.İşgal döneminde zincir altında değil de neydi?Özgür müydü?Bir de ''Türk kadınına hakaret ettiler'' diye olayı iyice abartmaya başladılar.Yahu kaç aydır şu forumda Afganların,Pakistanlıların,Suriyelilerin Türk kadınlarını taciz ettiklerine dair videolar paylaşıldı,sosyal medyada gündem oldu,adamlar gizlice çektikleri Türk kızlarını tiktok'a yükleyip ''Türkiye'ye gelin Türk kızları çok güzel hepsi sizi bekliyor'' şeklinde iğrenç yazılarla Türk kızlarına hakaretler ettiler,Afgan birisi çıkıp Youtube'de Türk kadınlarına ağzına geleni söyleyip durdu vs tüm bunlar olurken bu olayı ''Türk kadınına hakaret ettiler'' diye yorumlayanların hiçbiri piyasada yoktu.Neden?


    Sütçü İmam acaba bu gösteriyi yapanları mı çeker vururdu yoksa Türk kadınlarını/kızlarını taciz eden,gizli görüntülerini internete yükleyen,tecavüz etmeye çalışanları mı çeker vururdu?


    Not: Malum kesimin 'Sütçü İmam'ı bu olayda kullanmalarının nedeni Sütçü İmam'ı 'imam' sanmalarından geliyor sanırım.Sütçü İmam'ın asıl adı 'İmam'dır.Hani bizde bazılarının ismi 'hacı'dır ya o hesap.Yani imamlıkla alakası yoktur.'Sütçü' ünvanıda geçimini süt satarak sağlamasından geliyor.Gerçi İmamoğlunu 'Floresan partisi adayı' sanan bir kitlenin Sütçü İmam'ı 'imam' sanması normaldir.





  • antizero kullanıcısına yanıt

    Toleranssız birisine tolerans göstermenin bence bir anlamı yok. Simsiyah peçeyle gezen birisi kendisine alay ediyordur, keza giydiren kişi de kadına hakaret edip onu malı olarak görüyordur. Bunlar aynı zaman da küçücük çocuklarını da böyle simsiyah peçeyle gezdiriyor, yeri geldiğinde okula bile gitmesini istemiyor olabilirler.


    Bu cümleleri kurmak için ailemin ülkeyi kurtarmasına gerek yok, ayrıca konuyla alakasını da kuramadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Hala kendi düşüncelerinizi sayıyorsunuz. " Kendisiyle alay ediyordur , malı olarak görüyordur " vs. Siz nasıl istediğinizi yapabiliyorsanız , başkası da yapabilir. Anlatmaya çalıştığım bu. O taraftan da sizin için böyle düşünülse ne hissedersiniz?


    Biri size neden bunu giyiyorsun diyor mu? Kişilik hakları sınırınızı ihlal ediyor mu? Siz de yapmayın...

  • Şunu bile savunanlar var!
    Türk kadını nasıl giyinecegini sizemi soracak?
    Bu hakkı nereden elde ettiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antizero kullanıcısına yanıt

    Eğer giymesi özgürlükse , benim bu konu hakkında düşünmem, yorum yapmam ve saygı göstermek istememem de özgürlüktür.


    Keza ben bu tip giyinmenin özgürlük olduğu tarafı göremiyorum. Simsiyah giyinip, aman erkekler saçımın tek kılını geçtim gözümü tenimi dahi görmesin diye geziyorlar. Yahu tenini görsem ne görmesem ne? Saçı açık dekolteli kadın görünce üstüne atlıyor muyuz?


    Kaldı ki erkekler gözünü döndürdükten sonra, uzun da giyse kısa da giyse simsiyah da giyinse gider atlarlar üstüne. Bakın Afganistandaki taliban kadın görünce azıyor, o dağ ayıları siyah peçeli kadın görse bile atlar üstüne çok azgınlar.


    Ayrıca böyle deli insanlar aman doktor beni görmesin diye doktora dahi gitmiyorlar. Nasıl bir alemde yaşıyoruz anlamıyorum ki. Bu tip özgürlükler olmaz olsun.





  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Mesele erkek değil ki. Erkek öyle bir hayasızlık yapıyorsa kadının suçu ne bunda ? Siz özgürlüğü yanlış anlamışsınız. Siz başkasının kişilik haklarına müdahaleyi özgürlük kefesine koyuyorsunuz. Benim demek istediğim ise insanların giymek istediğini seçebilmesi. Senin giyim veya yaşam tarzına karışmıyor ki?

    Bazı toplum kuralları vardır buna herkes uyar. Nedir örneğin ; yolun ortasına ihtiyacını gideremezsin. Bu genel bir gereklilik sadece kişiyi kapsamaz. O anda tepki koyar insan çünkü bu özgürlük değildir. Toplum kuralları herkesi kapsar.

    Ancak bazı şeylerde kişiye özeldir. Ben gelipte size saçını sıfıra vur böyle dolaşamazsın diyemem , benim haddime de değil hakkım da yok bunu yapmaya. Umarım demek istediğim anlaşılır.

  • İşin ironik kısmı . başlığı açan arkadaş malum zihniyetten.


    20 yılda ülkenin içinden geçip kadın hakkını bırak insan hakkı nedir unutturan zihniyetten .


    Başlığa gelince normal bir ülkede bunun gibi bir şey de istifalar peş peşe gelir. Konuda ilgi çeken tek şey başlığı açan kişi.

  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 26 Nisan 2022; 17:56:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • antizero kullanıcısına yanıt

    Tamam o zaman erkekte slim şort giysin bakalım ne oluyor.

    Boşuna tatava yapma şeriat şeriat diye ağlayanlar için işin kaynağı özü Arap Yarımadası ve Afganistan gitsinler orada yaşasınlar özgürlüklerini.

    Medeni yaşamak isteyenler de zAten Avrupa ya Amerika'ya kaçıyor.

    Şeriat şeriat diye ağlayanlarin Afganistan dan nasıl kaçtığını tüm dünya gördü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu chp teşkilatları cidden yobaz dediklerinden daha yobaz, siyasetten anlamıyorlar, yıllar önce rte bizim ilçeye bayramlaşmaya geldi chp teşkilatı bizim apartmanın altında indim beklıyorum belediye başkanı geçerken bu chp tayfasına iyi bayramlar diledi bu öküzler yuhlayarak karşılık verdi seçim zamanına kadar bir şey yapmazlar seçim zamanı millete kokoşlarla çiçek dağıtırlar sırf fanatizm yüzünden belli bölgelerde seçiliyor yoksa akpden farkı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.