Şimdi Ara

CHP DEN MUJDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi iyisiniz dem ile baglariniz kk zamaninda olsugundan daha da guclu oldu.

CHP DEN MUJDE
    CHP DEN MUJDEahaber
    DEM Parti’den CHP’ye ziyaret! Özgür Özel’den DEM Parti’ye söz: İlişkilerimiz kamuoyu önünde açık ve şeffaf olarak sürecek
    https://www.ahaber.com.tr/gundem/2024/01/11/dem-partiden-chpye-ziyaret-gorusmenin-kritik-konusu-istanbul-iste-kandilin-siyasi-ussunun-talepleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ozhank kesin sensindir bu simdi;) ;p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 11 Ocak 2024; 15:55:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir an önce birleşseler de şu gidip gelme zahmetleri kalmasa.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Ben neden anonim konu açayım ki ? ( Anonim konu nasıl açılıyor onu bile bilmiyorum bu arada. )

Ne var canım CHP yönetimi DEM partiye kırmızı halılar serdi ise iş bilirği açık ittifak yapacaz dediyse !!! ZP ve Memleket partisi ile bile görüşmeden DEM ile bu kadar çok görüşülmeside normal zaten. Dimi sonuç olarak yasal bir parti. Ne olmuş yani DEM partili isimler CHP genel merkezinden tutuklu eş başkanlarına selam gönderdiyse ve halklarını selamladıysa bunlar normal şeyler dimi... Yeni bir çözüm sürecine kürt sonunua yeşil ışık yakmanın nesi kötü olabilir ki ? ( Açık açık CHP genel merkezinden yeni bir çözüm süreci dediler gibi anladım ben. )

Altı üstü Can Atalay için ortak mücadele etme. Kayyum atamalarını ortak bitirme ve yerel seçimde ortak hareket etme yönünde kararlar almışar. Vatana millete çok faydalı işler bunlar. CHP-HDP el ele ülkeyi düze çıkaracak kurtaracak partiler... ( Allah ayaklarına taş değdirmesin ülke elden gider CHP-HDP iş birliği biterse. ) :D

Bu efsane muhalefet anlayışı ile 2024 yerel seçimleri banko CHP'de benden söylemesi. Bütün büyük şehirler cepte vatan millet ve hizmet aşkı ile yanan DEM parti CHP'ye çok faydalı olacaktır...

• Bir şişe süt 45 TL olmuşsa DEM, HDP veya her ne zıkkımsa onlarla alakası yok.

MHP ile AKP birbirine ip atıyordu, ne oldu APO'yu asma işi? Vermedi mi mahkeme kendisi için idam kararını? Ya Karayılan'ı bin parçaya bölme işi ne oldu?

• Chp ye çoook yakışıyor...

• bazıları şöyle düşünüyor ya akp ye oy vericeksin ya chp ye

gardaşım başka seceçenlerde var

CHP DEN MUJDE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atatürk ün partisine de bu kanki hiç yakışmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.