Şimdi Ara

CHP'de 'Atatürk mü' 'Mustafa Kemal mi' tartışması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bahsi geçen karının pkklı olduğunun farkındayız değil mi hepimiz?

  • RevengeRain kullanıcısına yanıt

    İnsanların görmek istemediği gerçekler var. Üstünü bir açsalar tüm hayalleri yıkılacak ve altından neler çıkacak. Ama bu görmezden gelme şeytana ve düşmana çok büyük bir oyun alanı bırakıyor maalsef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet normalde her grup kendi içinde buna benzer davranışlar gösterirken bir el bunları organize edip birleştirdi ve uymayan kısımlarını budadı. Asıl kimsenin görmek istemediği mesele bu. Bu el kim ve ne istiyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • danger-gddr D kullanıcısına yanıt

    Haklısın başlığı "CHP'de "Atatürk mü" "Mustafa Kemal mi" tartışması" olan bir konunun kesinle Atatürkçülükle alakası yok ben yanlış anladım, sen her zaman ki gibi süpersin. 


    Tabi aynı şekilde akpde konuşulan konular olunca onlarda bir sorun görmeyip, iktidar olamaz demiyorsun. Rte yıllardır gündem değiştirmek için her türlü taktiği denedi ve siz hiç sorun etmediniz. İş rte ve akp olunca farklı davranıyorsunuz tabi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 14 Eylül 2020; 0:30:12 >
  • Olay Atatürk değil hiçbir zaman olmadı. Bu kadının Atatürk'ü zerre kadar sevdiğine inanıyor musunuz? Bunlar içinde Türk kelimesi geçen her şeye düşman. Bu mikrobun hiçbir suçu yok, bunu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduğu partide barındıranlar utansın. CHP bunlardan arınmadığı sürece iktidar olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde artık bırakın bu boş tartışmaları

  • Kafa yapını cidden merak ediyorum, arkadaş ben diyorum ki Chp böyle sürekli boş işlerle, geçmişle uğraşırsa iktidar olamaz diyorum. İktidar olması için şuan ki iktidarın hatalarını yeterince kullanmalı, şimdi sen diyeceksin ki iyi de hep eleştiriyorlar daha ne yapsınlar, işte ben de derim ki yeterince uğraşmıyorlar ve halktan kopuklar, ülkedeki c.baskanına diktatör diyen biri kendi partisinde ne yapıyor bunu okurlara bırakalım

    Yani içerik Atatürkçülükle ilgisi olsa da, iktidar olmanın Atatürkçülük yoluyla yapıldığı gibi zoraki bir anlam çıkarmışsın. Bunu nerden çıkardığını anlamadım şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ey Cehape yıllardır böyle saçma sapan polemiklerle uğraşacaginiza nasıl oyumu arttırırım, nasıl iktidar oluruz diye çabalasanız şimdi iktidardınız. Ama bu zihniyet ve beceriksizlikle iktidar olmanız imkansız(dış güç desteği hariç)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • danger-gddr D kullanıcısına yanıt

    Senin kafandan farklı olduğu belli. Yani konu belli, yazdığın mesaj belli ama sen onlar başkaymış gibi kendi kafandan ekstra şeyler ekleyip bana laf atmaya çalışıyorsun. Çok ilginç bu durum. Yani ya yazdığın mesajın farkında değilsin ya da bambaşka şeyler düşünüp onları yazdığını sanıyorsun.


    Hadi yeni eklediğin konulara bakalım dersek bu sefer chp bu yüzden iktidar olamıyor, iktidar olması için böyle yapması lazım diye söylüyorsun ama akp aynı şeyleri fazlasıyla yaparken neden onları desteklediğin olayı ilginç. Gerçi siz genel olarak rte ve akp için farklı başkaları için farklı düşünüyorsunuz. Aynı olaylara aynı tepkileri kişilere bakmadan verebilseydiniz akp çoktan iktidardan düşmüştü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 14 Eylül 2020; 2:6:17 >
  • Objektif yorum yaptığım için akp liymiş gibi görünmem gayet normal. Akp'yi de birçok kez eleştirdim ancak bunun bir işe yaramadığını farkettim çünkü sistem aynı, sistemi eleştirmek gerekir.
    Bana Chp iktidara gelince Akp'den farklı olarak ne yapacak sence, tamamen tarafsız bak, hani gerçekten bu olursa ülkenin çok iyi olacağına inansam gece gündüz chp'yi savunurdum sürekli senin gibi, ancak inanamıyorum ne yapayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • danger-gddr D kullanıcısına yanıt

    Seni ne zaman görsem chp başta olmak üzere muhalefete laf atıp, akpyi savunuyorsun. Zaten tarafsız olsan şu konuda şu mesajı yazmazdın.


    Ya konu başlığına/habere bağlı olarak chpnin Atatürkçü olmadığı düşünüyorsun ya da sonradan eklediğin düşüncelerle chpnin bu şekilde tartışmalar yaşadığı için iktidar olamadığını düşünüyorsun. Ama 2 durum için de akp fazlasıyla sabıkalı o yüzden akpnin bu yüzden iktidar olduğunu düşünmemen gerekli. Bak şimdi de 2 partinin farklı olmadığı ima ediyorsun ama sadece birine "işte bu yüzden" diyorsun.


    Belki cidden tarafsız olmaya çalışıyorsundur onu bilemem ama dışarıdan bakıldığında şu an öyle değilsin ne yazık ki.

  • 1) Chp Atatürkçü değil şuan ki chp farklı bir ideoloji de öyle ki partinin istanbul il başkanı bana sorarsan Atatürk'ü gram sevmiyor.

    2) Chp bu şekilde tamamen boş tartışmalara gittiği sürece iktidar olması çok zor diyorum, yanlışmıyım. İktidara niyetliysen hedeflerin olmalı. Şimdi bana şuanda akp'nin hedefleri mi var gibi zıt soruları sorma lütfen.

    3)Sen beni tamamen akp li olarak nitelendirmişsin, iyi de ben sürekli akp yi suçlasam ne değişecek, forumda yeterince eleştiriliyor zaten, önemli olan muhalefetin iyi olması, ben akp lideri olsam, chp'ye dua ederdim diye

    4) Sapla samanı karıştırıyorsun sürekli, iki partiye uzaktan bakınca ikisinin de hataların fazla olduğunu görüyorum bu yüzden sisteme bakılmalı diyorum.

    Ha bir de sen yazdığım birçok şeyi karman çorman etmişsin, biraz daha ayrıntılı veya daha parçalı şekilde yazman meselenin anlaşılmasını kolaylaştıracaktır. Senin için de iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://vatanpartisi.org.tr/genel-merkez/haberler/add-genel-baskani-colasan-dan-perincek-e-imza-cagrisi-26695

    Vatan partililerin tuzağına düşmüş Kaftancıoğlu. Yani bugün Erdoğan'cı olmuş ulusalcıların.

    Burhan Kuzu falan bunlara destek vermiş düşünün.

    Gereksiz, boş, kimseye bir faydası olmayan bir tartışma.

    Ayrıca CHP kapatılıp açıldıktan beri sizin sandığınız gibi bir parti olmadı ki. Geniş bir yelpazede her fikirden insanı toplayıp toplumun her kesimine hitap etmek amacında olan bir merkez parti CHP. Bugün baktığınızda, İlhan Kesici de CHP'li Mansur Yavaş da, Sezgin Tanrıkulu da Canan Kaftancıoğlu da. Daha 2 yıl öncesine kadar Muharrem İnce de CHP'nin Cumhurbaşkanı adayıydı. İstanbul'u 25 yıl sonra eski anaplı gibi bir aday olan Ekrem İmamoğlu ile kazandı CHP. Bütün muhalefetin oyunu aldı adam, hem iyi partililerin hem hdp'lilerin oyunu aldı. Eski sizin sandığınız CHP'de böyle bir şey olabilir miydi?

    Bu bir strateji, AKP'nin karşısında geniş bir fikir koalisyonu kurmadan iktidar olmak mümkün değil. Artık kendi küçük dünyalarımızdan çıkıp ülkenin geleceği için tek bir hedefte buluşmamız gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yutto -- 14 Eylül 2020; 8:12:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne günlere kaldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın ya bu yamuk muhalefet kendi içinde tırmalıyıp dursun böyle daha yararlılar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin derdine baktıkça gülüyorum. Bana isterse noname desinler umrumda olmaz. Batıdan en az bi 200 sene geriden geliyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözde Ermeni soykırımını tanıyor.


    Açlık grevinde ölen DHKP-C’li teröristler için devleti suçluyor.


    “Aponun heykelini dikeceğiz“ diyen Demirtaş'a özgürlük istiyor.


    Sakine Cansız'ı terörist olarak görmüyor.


    Kısacası Canan Kaftancıoğlu, Atatürk dese ne olur demese ne olur?

  • Yanliz tipik DH. eften püften hükümet karsiti bi konu oldumu popülerden düsmez. Ancak bunkadar önem verdikleri degere hakaret var hemde iclerinden biri ama tepki yok denecek kadar az.


    bu kadin yillarca Ermeni soykirimi dedi katil Türk devleti dedi. Pkkli sakinedi savundu, dhkpclileri korudu ses etmedinizde simdimi farkettiniz??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi iç hesaplaşmalarinda kullandıkları cümlelere bak. Komedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk vefat ettikten sonra, chpnin bugün iyice şirazesi kaydı.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.