|
Seçime kadar susacağım dedim ve sustum eleştirmedim. CHP teşkilatları rezildir, berbattır. Organizasyon yeternekleri neredeyse yoktur. Ben bunu bu forumda çok kez yazdım ve tabi oktrollerce engellendim. Sen bir sistem yapıyorsun ve bunu adam gibi test dahi etmiyorsun. CHP açıklasın, bu sistemin simulasyonunu kaç kere oynadılar seçimden önce? Kaç kere sisteme aşırı veri yüklemesi yaptılar? Kaç test yaptınız, sistemleri test ettirmek için dışarıdan destek aldınız mı? Yok 4 sistem varmış bilmem ne imiş, nerede arkadaş bu sistemler? Ne oldu CHP'nin çok oy aldığı ve sisteme itirazlardan dolayı girilmeyen 8 milyon oy? CHP kaç sandığa itiraz etti? Bunu açıklayın! Hile hurda oldu demiyorum, veri girerken kaydırma, eksik yazma falan mutlaka olur, insanlık hali, kaç itiraz yaptınız? Mesela; 142 belgesi diye bir şey var ve bu seçim bir polis memurunun o belgeyi fotokopi çektirip birçok sandıkta oy kullanmaya çalıştığı haberleri çıktı. Madem sistem çalışıyor, kaç kolluk kuvveti görevlisinin bu belge ile oy kullandığını açıklayın. Kimse bir şey açıklamıyor, hani KK %49 almıştı? Hani öndeydi? Açsanıza sistemi seçimden önce, davet edin insanları, lütfen gelin sistemin açıklarını bulmamıza yardım edin, hackleyin sistemi deyin. Bunu yapan bir sürü firma var, beyaz hacker diye bir şey var, cracker denen bir meslek var. Bir excel tablosu bile tutamayacak adamlarla iş yapmayı bırakın. CHP teşkilatları rezildir. Ben bir il ya da ilçenin başında olacam, genel merkez sistem kurmuş demem, veririm parasını kendim de bir sistem kurdururum. Yazık bu kadar insan sandıklarda bekledi sabaha kadar. CHP organizasyon nedir bilmeyen bir organizasyondur. Sistem çökmedi diyor bu amca, %49 ne oldu??? CHP'li Adıgüzel görevden ayrıldı https://www.haberturk.com/chp-li-onursal-adiguzel-gorevden-ayrildi-3591985 |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler