|
En az 1 yıldan beri büyük bir heyecanla beklediğimiz adayımız KK. olmamalıydı. İttifaktaki gereksiz üyeler olmamalıydı. Akp'nin artığı olan 2 şahsa sırt dayayıp seçime girilmemeliydi. Atatürkçü ve milliyetçi tabanı üzecek açıklamalar yapılmamalıydı. Şimdi KK. ve yardımcıları acaba 2.turda nasıl seçilecek ve bu süreçte nasıl oy isteyecek? CHP bitti. Kim ne derse desin bitti. Hala 25 i bile zooor alıyorsa bana bitmedi diyemezsiniz. Aday açıklanana kadar çok eleştirdim, aday belli oldu savunduk çünkü adayımıza sahip çıkmamız gerekiyordu. Ben ailemden koparabildiğimi kopardım ama şu an hepsi bana sövüyor. Bitti beyler kusura bakmayın. 2 hafta daha KK. sahnelere çıkacak ama bu iş bitmiştir. En kötüsü de 25 e 1 bile ekleyemedi. Onu bırak AKP artıklarını tekrar meclise soktu. Ve bunu biz yaptık. O illerde CHP'den aday olan artıklara oy verdik. 2. tura giderken yarın ya da müsait bir zamanımda AKP il teşkilatına gidip en büyük Reisçi olacağım. Buraya kadar beyler kusura bakmayın. İsteyen aktrol desin blok atsın. Ben blokladığım tüm Ak Partili üyelerin bloklarını açıyorum. Esenlikler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt