Şimdi Ara

CHP Bitmiştir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
8.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
52 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En az 1 yıldan beri büyük bir heyecanla beklediğimiz adayımız KK. olmamalıydı. İttifaktaki gereksiz üyeler olmamalıydı. Akp'nin artığı olan 2 şahsa sırt dayayıp seçime girilmemeliydi. Atatürkçü ve milliyetçi tabanı üzecek açıklamalar yapılmamalıydı. Şimdi KK. ve yardımcıları acaba 2.turda nasıl seçilecek ve bu süreçte nasıl oy isteyecek?

CHP bitti. Kim ne derse desin bitti. Hala 25 i bile zooor alıyorsa bana bitmedi diyemezsiniz. Aday açıklanana kadar çok eleştirdim, aday belli oldu savunduk çünkü adayımıza sahip çıkmamız gerekiyordu. Ben ailemden koparabildiğimi kopardım ama şu an hepsi bana sövüyor.

Bitti beyler kusura bakmayın. 2 hafta daha KK. sahnelere çıkacak ama bu bitmiştir. En kötüsü de 25 e 1 bile ekleyemedi. Onu bırak AKP artıklarını tekrar meclise soktu. Ve bunu biz yaptık. O illerde CHP'den aday olan artıklara oy verdik.

2. tura giderken yarın ya da müsait bir zamanımda AKP il teşkilatına gidip en büyük Reisçi olacağım.

Buraya kadar beyler kusura bakmayın. İsteyen aktrol desin blok atsın. Ben blokladığım tüm Ak Partili üyelerin bloklarını açıyorum.

Esenlikler.

• Kusura bakma bitmez. CHP nin kemik kitlesi yüzde 18 20 arası ne olursa olsun gider yine CHPye oy verir. Siyasi bir kültürleri yok alışkanlık ve bu alışkanlık 2002 den şimdiye kadar ebemizi zkti.
    Önce Baykal Erdoğanın yancısı oldu sonra kilicdaroglu.
    Gerçekleri görün.
    Chp derin devletin partisi AKP ise derin devletin projesi

Muhalefetin sahip olduğu bu kafa değişmediği sürece Tayyip gider oğlu gelir. O gider başkası gelir. Bu iş değişmez.

Şu seçimde KK aday olmasının mantığı nedir ya? Son bir şans istiyorum diyerek aday oldu. al gitti 5 sene daha. Al sana şans.

Bide çıkıp yok öndeyiz yok şöyle iyiyiz yok birinciyiz. Bize gelen ıslak imzalı belgelere göre tokatladık kaçtık uçtuk gittik vs. Sonuç?

İktidarın değişmesi gerçekten isteniyorsa Muhalif kanat değişmeli önce.

Bitmekten kasıt nedir. CHP zaten iktidar gelmeyi istemedi şimdi de istemiyor. Kk iktidara gelmek istese partisinin iktidarını istese kendi aday olur muydu. Bırak İmamoğlu yavasi muharrem ince bile aday olsa seçimi alırdı. Peki sonra. Bu adam genel başkanlığı bırakmaz. Yardımcıları da yardımcılığı bırakmak istemez. CHP statuko partisi.

Ancak bir şeyi de diyelim kk çok çaba gösterdi helallesme değişim dönüşüm dedi ama sonunda gitti işin içine zcti.

Erdoğan çocukken aileden ayrılmış yurtlarda siyaset yapan biri kk ise 60ı dan sonra siyasete girmiş bir memur. Adamı 12 13 senedir Erdoğan çiğ çiğ yiyor. Çiğ çiğ. Peki CHP bitiyor mu. Hayır.

Ben diyeyim şimdiden belli oldu Ankara İstanbul dahil Büyükşehirleri de 2024de kaybederler.

Daha kimse CHP ile ittifak yapmaz. Bitti o kervan

• Kusura bakma bitmez. CHP nin kemik kitlesi yüzde 18 20 arası ne olursa olsun gider yine CHPye oy verir. Siyasi bir kültürleri yok alışkanlık ve bu alışkanlık 2002 den şimdiye kadar ebemizi zkti.
    Önce Baykal Erdoğanın yancısı oldu sonra kilicdaroglu.
    Gerçekleri görün.
    Chp derin devletin partisi AKP ise derin devletin projesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CHP Bitmiştir.

Bitmekten kasıt nedir. CHP zaten iktidar gelmeyi istemedi şimdi de istemiyor. Kk iktidara gelmek istese partisinin iktidarını istese kendi aday olur muydu. Bırak İmamoğlu yavasi muharrem ince bile aday olsa seçimi alırdı. Peki sonra. Bu adam genel başkanlığı bırakmaz. Yardımcıları da yardımcılığı bırakmak istemez. CHP statuko partisi.

Ancak bir şeyi de diyelim kk çok çaba gösterdi helallesme değişim dönüşüm dedi ama sonunda gitti işin içine zcti.

Erdoğan çocukken aileden ayrılmış yurtlarda siyaset yapan biri kk ise 60ı dan sonra siyasete girmiş bir memur. Adamı 12 13 senedir Erdoğan çiğ çiğ yiyor. Çiğ çiğ. Peki CHP bitiyor mu. Hayır.

Ben diyeyim şimdiden belli oldu Ankara İstanbul dahil Büyükşehirleri de 2024de kaybederler.

Daha kimse CHP ile ittifak yapmaz. Bitti o kervan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 15 Mayıs 2023; 9:54:17 >

KESİNLİKLE !!!

Uğraşan bulur şurada yazılan hikayeler 2018 seçiminde de 2015 seçiminde de referandumda da söylenen şeyler

• Eee tamam işte benim demek istediğim chp iktidar olamaz bu yüzden de bitmiştir. Bir vatandaş İktidar olma gayesi olmayan bir partiye neden oy versin? Biz verdik destekledik olabilir belki dedik. Aha 25 i zor aldı.

Zaten Ekrem ve Mansur da bitti. Onları da yedi. Ve emin ol benim gibi akp ye ya da mhp ye dönecek çok Genç var. Mecburen. Yeter ezildiğimiz biraz da biz yiyelim kaymağı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dostum CHP kaç yıldır iktidara gelemiyor.

Chp nin amacı iktidar değil. Ben de bunu diyorum.

Ha oy verenleri in büyük kısmı için de iktidar amaç değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 15 Mayıs 2023; 9:59:26 >

Anamın memleketindeki akpli adaylar sabah namazına kadar köy köy dolaşıp oy istediler. Bu esnada KK. twit atıp oy istedi. Ulan seni izleyecek kitle zaten Muhalif.

Yalan söyleyemem benim ilimde CHP çalıştı zaten de yüksek oy aldı ama genelini bilemem.

Chp de genelde tuzu kurular var bu yüzden kimse kalkıp da koy köy mahalle mahalle dolaşmaz.

Ha kıpırdama var ama bu sefer de limit var.

6 oku gören kaçıyor. Çevremden biliyorum. CHP ye versinler diye yırttım kendimi nafile. Bazı şeyler değişmez şunu kabul etmek gerekiyor.

Ben konusunu açtım buraya da diyorum CHPye kimse oy vermesin artık ve CHP kapansın.

Dibi görmek lazım. İzmir de buna dahil izimiri Eskişehir CHP kaybetmeli. Yoksa aynı papaz aynı pilav. 2028 türküleri öle gireriz.

bana göre;

Selçuk Bayraktar vs Ekrem İmamoğlu olacak.

Seloya özgürlük,kavalaya özgürlük,hdp ye özgürlük nidalarına devam ettikleri sürece başındada dersim saz kadrosu olduğu sürece kaybetmeye mahkumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Mayıs 2023; 10:15:6 >

halka koyun diyip cahil diyip kolaya kaçmak basiti.

ne alaka muhalefet degıl hukuk adalet duzeltmesı gerekıyor sen bu kafayla 25 sene daha secım konusursun, bigun yolda araba carpar omur boyu sakat kalıp sofor serbest kalınca benı alıntıla burdan o zmn muhalefetle hukuku anlayacaksın farkları

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.