Şimdi Ara

CHİPSET YÜKLEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar notebookta usb yığın depolama ile sorun yaşıyorum her taktığım usb aygıtını tanımıyor.
    bende chipseti silip kurmayı deniyorum eski ve yeni tüm versiyonlarını deniyorum ve bu hatayı alıyorum
     CHİPSET YÜKLEME SORUNU



  • Her derken bazılarını tanımıyor bazılarını tanıyorsa tanımayanlar başka pc de denenmeli onda da tanınmıyorsa tanımayan aletlerde sorun aranmalı eğer tanıyorsa sorun pc de aranabilir. Biraz daha açmanız mümkün mü örnek neyi takıyosunuz tanımıyo neyi takıyosunuz tanıyo ve başka pcde denediniz mi?

    Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    oyun konsolunu tanımıyor ben aygıt yöneticisinden sürüyücü güncellştir deyince tanıyor çıkraıp tekrar takınca yeniden benim sürücüyü güncelleştir demmm gerek yoksa açılmıyor.
    tanıdıktan sonrada usb yığın depolama olarak görüyor yane pcden oyun konolunun çıkarmassam bir kere tanıdıktan sonra sorun olmuyor ama çıkarırsam yeniden işlem!
  • sizin yaptığınız işlemi windows zaten kendi yapmalı 2 yada 3 kere peki siz usb takınca aygıt yöneticisi kendini yeniliyor mu birkaç kere? Birde işletim sistemi nedir? W7 - W8?
    Gerçek sürücüsünü bulamayıp her defasında yerine geçecek generic bir sürücü arıyor olabilir. Eğer konsolunuzun driver cd si yada nette driverı yüklemeniz sorununuzu muhtemelen çözecektir..

    Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    sistem W8 aygıt yöneticisi her defasında kendini yenilior usb bellek takıncada yine aynı sorun yapıyor anca benm aygıt yönt. gidip sürcüyü güncelle dersem sorun çöülüyor. sonra usb bellek vs. çıkarıp tekara takınca yine anı sorun oluyor.
  • Taktığınız cihazın driverı varmıdır? Driver yüklemek sorunu çözebilir.

    kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.