Şimdi Ara

China Oel - Çin Yağı Nedir? Ne işe yarar? Nezle, Grip, Öksürük, Astım???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
66.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bir zamandır evde duran çin yağıyla ilgili deneyimimden sonra forumda başlık açma gereği duydum. Olay şöyleki; sabah uyanırsın ağzın burnun ciğerlerin kurumuştur. Sebebi de burnun tıkalıdır. Aksır, sümkür yok açılmaz. Sonra bu çin yağı zımbırtısını serçe parmağına çok az sürersin (damlatırsın demiyorum, ÇOK AZ diyorum zira koca bir damlayı sürünce burnundan ateş çıkabilir) ve kısa bir sürede hop burun açılır. Benim durumum grip, nezle vs değildi. Gece oluşan burun tıkanıklığı. Yoksa bütün gün elimde mendille dolaşmıyorum şu an. Ama grip vb rahatsızlığımda da denediğimde aynı sonucu aldım. Şimdi dikkat edilecek noktaya gelelim.

    1. Çin yağı çin malı mıdır?
    Cevap : Hayır. Ürün Almanya menşelidir. Almanya'da üretilir, Almanya'dan satılır. 60 yıldır üretildiği ifade edilir ve Almanya'da çok kere yılın en iyi bilmem ne'si ödülü almıştır.

    2. İçeriği nedir
    Cevap : İçeriği nanedir. Daha doğrusu literatürdeki ismi Mentha Piperita olan bahçe nanesi bitkisinden distilasyonla elde edilen uçucu yağdır. Kısaca nane yağıdır.

    3. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta?
    Cevap : Şahsen eczane sektöründe çalışan ve kimyager biri olarak bu şeyin içeriği ve kalitesi hakkında şüphem yok. Problem şu ki gaza gelip burnunuza DAMLATMAYIN. Bu maddeyi şöyle düşünün ki bir damlasında sallıyorum bir kilo nanenin mentolü, kokusu olsun. Yani çok yoğundur, konsantredir, derişimi yüksektir, etkilidir. O bir damla sizi makul bir süre cayır cayır yakar. Zarar verir mi? Bence vermez.

    4. Nereden alınır?
    Cevap : Bence eczaneden alın. Ürün pahalıdır. 5-10 liraya bulduğunuza güvenmeyin.

    Şu an eczaneler için güncel fiyat

    5 ml :12 TL
    10 ml : 25 TL
    25 ml :30 TL

    Ve bu şişelerin hepsi minik gelir gözünüze. Ama böyledir. Ürün değerlidir.

    Aşağıda ürünü satan bir internet sitesinde kopyaladığım yazı var.

    _____________________________________________________________________

    KULLANIMI
    Önerilen Kullanım Yeri: Nezle, nasal konjesyon ve üst solunum yolları şikayetlerini azaltıcı, mide bulantılarını azaltıcı, gaz söktürücü, koku giderici olarak, hafif lokal anestezik etkisi ve yağın serinletici özelliğinden dolayı ağrılı durumlarda haricen tedaviye yardımcı olarak kullanılabilir.

    GÜNLÜK KULLANIM ŞEKLİ VE DOZU
    Öksürük, Ses Boğukluğu Hallerinde: Günde birkaç defa 2-3 damla China Oel’i sıcak su içine damlatınız ve içiniz. Ya da bir küp şekere 1-2 damla damlatarak ağzınızda eritiniz.

    Nezle, Nasal Konjesyon ve Üst Solunum Yolları Şikayetlerinde: Nefesle birlikte içe çekmek için, 3-4 damla sıcak su içerisine damlatınız ve gözlerinizi yumarak buharı nefesle içinize çekiniz. Göğse, boyuna ve boğaza hafifçe sürünüz. Kutu içinde bulunan İNHALATÖR içindeki emici kağıt çubuğa birkaç damla damlatınız. Mavi uç burun, beyaz uç ağız içindir.

    Bayılma: Şakakların ve başın arka kısmına ferahlatmak için ovunuz, birkaç damlayı bir mendil veya pamuğa damlatıp koklatınız.

    Diş Ağrısı: Diş ve yanak etlerini az miktarda yağ ile ovunuz, pamuğa emdirilmiş bir parçayı ağrıyan dişin üzerine koyunuz.

    Ağız Bakımı (Ağız Kokusu): Birkaç damlayı sıcak veya soğuk suya damlatıp gargara yapınız.

    Baş Ağrısı gibi Ağrılı Durumlarda: Hekim tarafından yapılan tedaviye yardımcı olarak ağrılı durumlarda, Çin Yağı ile elinize birkaç damla alarak ağrıyan yerleri ovalayınız. Baş ağrısı, migren ve yorgunlukta birkaç damla ile şakak, alın ve enseyi ovunuz, arkasından etkiyi yükseltmek için soğuk su serpiniz.

    Diğer: Mide bozukluğu, gaz ve hazım bozukluklarında karnı China Oel ile ovunuz ve sıcak tutunuz ya da 1-2 damla China Oel’i bir şeker parçasına damlatarak veya bir bardak ılık su içinde eriterek aç karnına içiniz.

    Böcek sokmalarında hafif lokal anestezik ve antiprüritik etkisinden dolayı kullanılabilir. Saunalarda su haznesine 5-6 damla damlatın, nefes açıcı, hoş ve serinletici bir his verir. 12 yaşın üstündekiler (ergenlik çağında) normal yetişkin dozajı kullanabilirler.

    • Adale ve kas ağrılarına iyi gelir.
    • Kaşıntıyı önleyici özelliğinden dolayı böcek sokmalarında kullanılabilir.
    • Kas gevşetici ve nefes açıcı özelliği bulunmaktadır.
    • Sinirleri yatıştırır.
    • Mantar üremesini önler.
    • Adet görme sürecinde ağrıları dindirir.
    • Üst solunum yolları enfeksiyonlarında kullanılabilir.
    • Diş ve diş eti rahatsızlıkları ile ağız kokusunu gidermede kullanılabilir.
    • Gaz söktürücü özelliği bulunmaktadır.
    • Soğuk algınlığı, grip ve nezle gibi durumlarda kullanılılabilir.
    • Mide bulantısını önleyerek hazmı kolaylaştırır.

    Almanya’da 60 yıldır kullanılan China Oel (Çin Yağı), Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı. Nezle, Grip, Migren ve baş ağrısı başta olmak üzere diş ve dişeti rahatsızlıkları, üst solunum yolu hastalıkları, öksürük, burun tıkanmaları, ses bozukluğu gibi durumlarda bir iki damla Çin Yağı yeterli olmaktadır. Çin Yağının etkisi yalnızca bunlarla sınırlı kalmıyor. Kas gevşetici özelliğinden dolayı sporcular tarafından tercih edilen ürün, masaj ile vücudun rahatlamasını sağlamaktadır. Sauna ve buhar banyolarında kullanıldığı gibi masaj sırasında da vücuda haricen uygulanan Çin Yağı, gerilmiş sinir ve kasları gevşeterek bünyenin rahatlamasını sağlamaktadır
    ___________________________________________________________________________________________
     China Oel - Çin Yağı Nedir? Ne işe yarar? Nezle, Grip, Öksürük, Astım???



  • Çok faydalı bişey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42 yaşındayım. Tahminimce 30 yıldır falan kullanıyoruz. Hatta bize çook eskiden Almanya'dan getirmişlerdi de, getirdikleri şişeyi annem 10 yıl kadar kullandı anca bitti. Şimdi bulabiliyor olmam çok güzel.

    Diyelim ki feci hastasınız ve nefes yollarınız tıkalı, ciğerleriniz balgam dolu.
    Bir bardağa 15 damla falan (Evet epey çok) döküyorum. Ocakta falan su kaynatıyorum.
    Battaniyeyi hazırlıyorum. Sıcak suyu birden bardağa boşaltıyorum. Sonra battaniyeyi üzerime alıp su bardağının üzerine kapanıyorum.
    Bir buğu çıkıyor ki anlatamam. Gözlerinden yaşlar boşanıyor. Ciğerlerine çekiyorsun. Patlama şeklinde bir öksürük basıyor. Öksürüyorsun
    ama içine nefes almaya devam ediyorsun. Tabi bu sırada battaniye ile üzerine kapanmış olacak. 3. kez falan çekince artık öksürmekten battaniyeyi
    üzerinden atıyor ve gidip banyoda sümkürüp, öksürüp tükütüp ciğerlerinde ne var ne yok boşaltıyorsun. Yüzünü de yıkayıp gelip bardaktaki 15 damla China Oil i kafaya dikip içiyorsun. Vücudundaki tüm mesana delikleri ve hava kanalları açılıyor, nefes alıyorsun...
  • Su'da çözülür mü bu meret?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 damla ile arkadaş bayağı bi overclock yapmış yani nanesini çıkarmış :)
    15 damlaya kimse dayanamaz zarar görür, bence sıcak su yada çay bardağına
    3 damlayı geçmeyin.. ben sıcak bitkisel çay bardağına 2 damla damlatıp
    buharı bitene dek ağzımdan burnumdan soluyorum sertliği geçince de içiyorum.
  • Efsane bir şey. Ferahlığı çok iyi. Keskinliği kokusu şahane. Bazıları beğenmeyebilir. 25ml uzun yıllar gidiyor. Şu günlerde 70-90 tl aralığında. Güvenilir yerlerde 80tl. En son 25tl ye almıştım. Düşünün ne kadar gittiğini. Daha uygun bilen varsa yazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAKIN İÇMEYİN! SAKIN İÇMEYİN!
    Geçenlerde grip oldum bir bardağa 5-6 damla yapıp 2-3 kür içtim. Yaklaşık 1 aydır sıkıntı çekiyorum ve hala geçmedi. İçimde biriken o zehri atamıyorum bir türlü. Ortalıkta corona salgını olduğu için de bir yere gidemiyorum. inşallah atabilirim bu zehri.
    TEKRAR EDİYORUM SAKIN İÇMEYİN!
  • Özür dileyerek söze başlamak istiyorum. İçtiğim çin yağından kaynaklı bir sıkıntı olmadığını 1 yılın sonunda anladım. 8 tane falan doktor gezdim sonunda bağırsaklarıma baktılar ve orada problem olduğu tespit edildi. Bunun öncesinde B vitaminlerim ve D vitamini eksik çıkmıştı ama Ben kışları D vitamini takviyesi alırım ilginç geldi. Neyse zamanla Bağırsakları düzeltmeye çalıştım ilaçlarla. Bu arada psikolojimde çok bozuk. Çok karamsarım nerdeyse patlıycam yani. Sonra tabi hastalığımı araştırırken fiziksel bir sebep göremedim. Bu arada hayatımda düzgün gitmiyor tabi. Fiziksel bir şey bulamayınca metafizik yönden araştırma yapmam tavsiye edildi. Ben de hocalara gittim. Hocalar farklı şeyler söyleseler de ortak olarak söyledikleri ölüm büyüsü yapıldığı konusuydu. Sonra çin yağını kulllandıktan sonra ben de baygınlığa varacak haller meydana geldi. Sonra hocalara bu konuyu sordum bir tanesi kısmı etkili dedi. bir tanesi de olmaz dedi ama bir kaç gün sonra yağı görmek istedi. Zaten bayıldığım gün de çin yağı içiyorum 2 yudum falan aldım bayılacağımı anladım yerimden fırladım eşime ben gidiyorum dedim ve titreyerek bayılmışım kalan çin yağı da üstüme dökülmüş. Sonra cin çıkarma seanslarında da insanların titrediklerini gördüm buradan da cinlerin üzerinde bu yağın etkili olduğunu düşündüm. Yani cinlerin etkisinde bir şeyiniz varsa sirke ve çin yağı karışımı suyla banyo yapabilirsiniz. ama bu yöntem kısa süreli ferahlama veriyor zaten cinlerle ve büyü ile mücadele uzun soluklu bir süreç. Bu süreçte Allah'tan yardım istemeyin. Hocalar sadece aracıdır. Yegane güç sahibi olan sadece Allah'tır. Bizim kendimizde güç olarak veya şans olarak gördüğümüz her şeyin kaynağı Allah'tır. Biraz araştırma yaparsanız anlarsınız. Allah'a emanet olun. Pozitif olun çok önemli  China Oel - Çin Yağı Nedir? Ne işe yarar? Nezle, Grip, Öksürük, Astım??? 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.