Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.849
Cevap
32
Favori
584.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar öncelikle hepinizin Ramazan ayını kutlarım. verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. burak0708 kazasız günler diliyorum.
    Body kit noktasında bilgilerini paylaşan enson1 ve Burak DEMİRAL 'a da ayrıyeten teşekkürlerimi sunarım. Peki body kit Türkiye şartlarında (kaldırım, bağ, bağçe , piknik alanı vb.) kullanırken sürtme gibi problemler yaşamamıza sebep olur mu?
    lacetti nin sedan ve hb modellerinde iç mekan genişlik farkı nasıl arkadaşlar ? Arka koltuk genişlikleri çok fark ediyormu? Ben sedan modeli düşünüyorum fakat hb lerin şehir içi kullanım rahatlığı ve yakıtta daha düşük değerler vermesi aceba hb mi almalıyım? sorusunu aklıma getiriyor.

    Sizce asr ve esp özelliği çok önemli mi? Araç alırken bu özellikleri aramalı mıyım?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyor keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum...

    birde aşağıdaki 3 araca bakıp fiyatları ve araçlar hakkındaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
    http://www.sahibinden.com/full_full_60000_lacetti-21WQQaXQQ16239879WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/almazsanda_bakmadan_gecme_27000_de_orjinal-84WQQaXQQ14971596WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_2004_model-01WQQaXQQ14901224WQQpXQQdisplayitem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasseria2 -- 22 Ağustos 2009; 4:26:07 >




  • Bende sizin ve Müslüman aleminin Ramazan ayı mübarek olsun diyerek sözlerime başlayayım.

    Chevrolet araçları genelde yüksek araçlardır. Kendi aracımdan basit bir örnek vereyim... Benim aracım AVEO Sedan, çok yüksek bir araç. Ciddi lakalarda bugüne kadar sadece kartel koruyucuyu sürttüm. Oda zaten aracın yere yakın olan tek kısmı. Ve Yaptırdığım gövde kaplamaları inanın kartel koruyucudan daha yüsekte kalıyor hala. Servis şefimden tutunda herkes alçaltmak istiyor arabamı ama ben yaptırmıyorum.

    Yani demek istediğim alcaltmadan gövde kaplamalarını uygularsanız, herhangi bir sürtünme sorunuyla karşılaşacağınızı sanmam, ben karşılaşmıyorum cünkü.

    ASR: İvme Kayması Kontrolü Sistemi demektir. Frenler ve motor yönetim sistemini birlikte kontrol ederek, tahrik tekerleğinin çekiş yeteneği kaybolduğunda bu durumu algılayarak tekerlek hareketini yavaşlatmakta ve kaymalarını önleyerek, sürücüye yanal ve uzunlamasına dinamik kontrol yeteneği sağlamaktadır. Bu özellik, özellikle çekiş yeteneğinin azaldığı kumlu, karlı, yağmurlu yol koşullarında yararlı olmaktadır. Özellikle İstanbul'da ben bu özelliğe sahip bir araca binmeyi isterdim...

    ESP: Elektronik Stabilite Programı demektir. Yani, ESP sistemi temelde tekerleklere yerleştirilen bir kaç adet sensör, işletim bölümü ve müdahale bölümünden oluşuyor. Sensörler önden veya arkadan kayma durumundan boş dönen tekerleği tespit ediyor. Ardından bu bilgiyi sistemin kalbine gönderiyor. Işletim bölümü kaymanın düzeyini belirleyerek hangi tekerleklere ne miktarda fren basıncı uygulayacağını belirliyor. Sonra frenlemeyi yapacak üniteye bu bilgileri gönderip gerekli frenlemenin gerçekleşmesini sağlıyor. Fren uygulanan tekerlek yere tekrar güç iletmeye başlayarak, otomobilin izine dönmesini sağlıyor.

    //Yaşam kurtarma konusunda iddialı olan ESP sistemiyle donatılan Mercedes marka araçlar geçtiğimiz yıl yüzde 42 oranında daha az kazaya karışmış. Amerikan Otoyol Güvenlik Idaresi (NHTSA) tarafından 1997-2002 yılları arasını kapsayan başka bir araştırmaya göreyse; savrulmadan dolayı yaşanan ölümcül kazalar ESP sayesinde yüzde 30 oranında azalmış. SUV sınıfındaki kaza oranındaki azalmaysa yüzde 63’lere kadar yükseliyor.//Alıntıdır.

    Sonuç olarak, bu sistemler önemli sistemlerdir, eğer tercih edeceğiniz araçlarda bunlar varsa, ilgilenmenizi tavsiye ederim.

    Verdiğiniz ilanlarda ben, Lacetti HB SX Bal Rengi araçına bakardım. Kilometresi yılda 12.000'e tekabül ediyor ki bu çok fazla değil. Yukarıda bahsettiğim sistemleri de mevcut, ayrıca SX demek Lacetti modelinde bulunan bütün özellikleri barındıran araç demektir. Fiyatıda normal düzeyde. Sadece değişen kısımlarına iyi bakmanızı ve mutlaka bilen bir usta ile görüşmenizi tavsiye ederim.

    Son olarak, ben Lacetti modelinin orjinalinin HB olduğunu düşünüyorum. Sedan modeline bir türlü ısınamadım. Gerek ekonomisi, gerek tasarımı olarak Lacetti HB modelini daha çok seviyorum. Ve AVEO Sedan kadar geniş iç hacmiyle tam bir Aile arabası bence. Sedan'a göre daha ekonomik olduğuna değinmiyorum bile.

    Saygılarımla...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL
    Son olarak, ben Lacetti modelinin orjinalinin HB olduğunu düşünüyorum. Sedan modeline bir türlü ısınamadım. Gerek ekonomisi, gerek tasarımı olarak Lacetti HB modelini daha çok seviyorum. Ve AVEO Sedan kadar geniş iç hacmiyle tam bir Aile arabası bence. Sedan'a göre daha ekonomik olduğuna değinmiyorum bile.
    Saygılarımla...


    Sayın Burak DEMİRAL diğer konularda gerekli açıklamayı yapmış zaten, ben Sedan-HB arasındaki farkla ilgili yorum yapmak istiyorum. Öncelikle HB modeline hiç binmediğimi söyleyeyim :) sadece bayide incelemiştik, lacetti sedan-hb ve Aveo modellerini

    Benim fikrim arabayı en çok hangi amaçla kullanacaksanız buna en uygun kasa tipini almanız, bizim Sedan modelini tercih etme nedenimiz arabayı memlekete giderken rahat bir şekilde güvenle kullanmaktı, malum araç ne kadar buyürse konulacak valiz sayısıda o kadar artıyor :) yaklaşık 2 senedir yazları arabamızla, Amasya-Ankara-Bursa-Balıkesir-Edirne arası gezip duruyoruz, her seferinde de bu kadar eşyayı nasıl sığdırdığımı merak ediyorlar arabaya :)

    Lacetti almadan önce, niyetimiz Aveo sedan dı, bayiye bu amaçla gittik, fakat özellikle hanımında isteği ile lacettide karar kıldık, iki araç yan yana duruyordu lacetti daha alçak ve geniş idi Aveo ya göre. ben yaklaşık 1.90 boyundayım, Aveo sedan'a binince sığamadım, bacaklarım vites koluna sıkıştı sanki.

    Sonuçta tercih etmek istediğin araçlara almadan önce fırsat oluşturup bir bin, şöyle içini bir süz, içine hangisi sinerse, tercih senin, benim sedan modelinin daha köşeli çizgileri hoşuma gidiyor, hb daha çok yuvarlak hatlara sahip sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enson1 -- 22 Ağustos 2009; 0:14:14 >




  • Haklısınız...

    Önemli olan ihtiyaclarınıza cevap vermesi bir arabanın ve size uygun olması. Siz mutluysanız başka nasıl bir sorun olabilir ki. Yazdıklarım benim nacizane fikirlerimdi. Bunları söylerken Lacetti Sedan'ı kötülemek için söylemedim elbette. Sadece benim görüşürüm, alacak olsam bana uygun olan bir araç olurdu sanırım Lacetti HB.
  • arkadaşlar verdiğiniz cevaplar ve aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
    Burak asr ve esp konusundaki paylaşımın için teşekkürler. www.chevroletkulubu.org kulup sayfanda güzel olmuş hayırlı olsun bende yeni üye oldum. inşallah oradan da paylaşım yapıp yazışırız. Bal rengi araç güzel fakat onun da değişen parçası olması kafamı kurcalıyor. 2 parça değişen olması benim sürüşüm açısından çok önemli değil fakaç aracı satmam gerekirse değişen parça olması satışı zorlaşitıran bir unsur.
    Ama hayırlısı iyi bir araç bulabilirsem eylülde alayım yoksa bir kaç ay daha bekleyeyim diye düşünüyorum. Sizce araç fiyatları kasım aralık gibi daha düşük mü olur aynı kalır mı? (2. el)

    enson1 fikir paylaşımı için teşekkürler. Açıkçası benim de hoşuma giden sedan modeller sadece lacetti için değil genel olarak sedan dan hoşlanıyorum. Fakat malum yakıt konusu da benim için çok önemli tüketim noktasında arada ciddi farklar olacaksa hb modelini dede tercih edebilirim ben lpg li kullanmayı düşünüyorum lacetti alabilirsem. Önceki aracım 98 model şahin s 1,6 motor yakıt noktasında çok tüketen bir araçtı emsallerine göre. bir de senin araç 1.4 sedan galiba 1,4 motor seçeneğinde sorun yaşıyormusun? araçta lpg var mı? 1,6 ve 1,4 noktasında takılmalımıyım? inşallah bende sorunsuz güzel bir araç bulabilirim.

    Aslında sitede 2008 beyaz sedan var ama 20,000 istiyor o da beni çok zorlar. Gönül isterki 0 km ya da o ayarda bir ikinci el araç bulabileyim.
    www.sahibinden.com/acil_satilik_-_sirali_lpg_-_chevrolet_lacetti_sedan_1_6wtcc16v_--78WQQaXQQ16133279WQQpXQQdisplayitem

    Paylaşımlar için teşekkürler. Keyifli, kazasız sürüşler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasseria2 -- 22 Ağustos 2009; 5:09:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak0708


    quote:

    Orijinalden alıntı: raulgonzalez

    Chevrolet Lacetti, özellikle hb'leri herkesin bok attığı ama yanından geçerken de imrendiği bir araba. Bende almayı düşünüyorum...


    Hocam gücün yetiyorsa kaçırma derim,bende 4 ay önce sıfır aldım ve çok memnunum araçtan,body kitlede süper duruyor ama alırken LPG taktırmama gibi bir hata yaptım eylül-ekim gibi onuda halledeceğim inşallah ölüme çare yok



    İkinci el düşünüyorum. kırmızı buldum Denizli'den. Çok uygun. Kısmet olursa alıyorum 10 güne kadar




  • Hayırlısı olsun aracanız. Kazasız belasız sürüşler dilerim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: kasseria2

    arkadaşlar verdiğiniz cevaplar ve aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
    Burak asr ve esp konusundaki paylaşımın için teşekkürler. www.chevroletkulubu.org kulup sayfanda güzel olmuş hayırlı olsun bende yeni üye oldum. inşallah oradan da paylaşım yapıp yazışırız. Bal rengi araç güzel fakat onun da değişen parçası olması kafamı kurcalıyor. 2 parça değişen olması benim sürüşüm açısından çok önemli değil fakaç aracı satmam gerekirse değişen parça olması satışı zorlaşitıran bir unsur.
    Ama hayırlısı iyi bir araç bulabilirsem eylülde alayım yoksa bir kaç ay daha bekleyeyim diye düşünüyorum. Sizce araç fiyatları kasım aralık gibi daha düşük mü olur aynı kalır mı? (2. el)

    enson1 fikir paylaşımı için teşekkürler. Açıkçası benim de hoşuma giden sedan modeller sadece lacetti için değil genel olarak sedan dan hoşlanıyorum. Fakat malum yakıt konusu da benim için çok önemli tüketim noktasında arada ciddi farklar olacaksa hb modelini dede tercih edebilirim ben lpg li kullanmayı düşünüyorum lacetti alabilirsem. Önceki aracım 98 model şahin s 1,6 motor yakıt noktasında çok tüketen bir araçtı emsallerine göre. bir de senin araç 1.4 sedan galiba 1,4 motor seçeneğinde sorun yaşıyormusun? araçta lpg var mı? 1,6 ve 1,4 noktasında takılmalımıyım? inşallah bende sorunsuz güzel bir araç bulabilirim.

    Aslında sitede 2008 beyaz sedan var ama 20,000 istiyor o da beni çok zorlar. Gönül isterki 0 km ya da o ayarda bir ikinci el araç bulabileyim.
    www.sahibinden.com/acil_satilik_-_sirali_lpg_-_chevrolet_lacetti_sedan_1_6wtcc16v_--78WQQaXQQ16133279WQQpXQQdisplayitem

    Paylaşımlar için teşekkürler. Keyifli, kazasız sürüşler



    Sevgili kasseria2,

    Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Gönüllülük esasıyla amaç mutlu olmak diye birşeyler yapmaya çalışıyorum. Destek veren arkadaşların sayısıda hergün artıyor.

    Sizin içni son olarak söyleyeceğim, eğer 20 bin TL verebilecek gücünüz varsa Chevrolet H.B bir araç sahibi olabilirsiniz. Masraflarla 21 bin TL civarına gelecek 0 araçınıza gönül rahatlığı ile binebilirsiniz. Şunu söylemeliyim, benim 20 bin verecek gücüm olsa kesinlikle 2. el Chevroletlere bakmaz, gider bayilerle görüşürdüm. Aveo HB, Aveo Sedan, Spark... Chevrolette bahsettiğim fiyat dilimi için seçenek çok.

    Saygılarımla...




  • quote:

    enson1 fikir paylaşımı için teşekkürler. Açıkçası benim de hoşuma giden sedan modeller sadece lacetti için değil genel olarak sedan dan hoşlanıyorum. Fakat malum yakıt konusu da benim için çok önemli tüketim noktasında arada ciddi farklar olacaksa hb modelini dede tercih edebilirim ben lpg li kullanmayı düşünüyorum lacetti alabilirsem. Önceki aracım 98 model şahin s 1,6 motor yakıt noktasında çok tüketen bir araçtı emsallerine göre. bir de senin araç 1.4 sedan galiba 1,4 motor seçeneğinde sorun yaşıyormusun? araçta lpg var mı? 1,6 ve 1,4 noktasında takılmalımıyım? inşallah bende sorunsuz güzel bir araç bulabilirim.


    sevgili kasseria2

    bende 2009 model Lacetti Sedan var 1.4 Lt'lik motora sahip olanlardan .Şehiriçinde yok kalkarken biraz şununla itişeyim vs.. demeyeceksiniz 1.4Lt'lik modeller şehir içinde sürüş içinde idealler. Ben arabayı aldığım Nisan 2009 dan bu yana 15.000 km yaptım hem uzun yolda arabamı cok kullanıyorum hemde işim nedeni ile şehir içinde. ben şu ana kadar bir kere arabanın içindeyken "hadi be oğlum biraz daha hızlı git" demedim.

    0 km bir arabaya binmenin hissi bir baska oluyor. Burak arkadaşımın dediği gibi elinizde hemen hemen Lacetti hb alacak bir nakit var. O km bir arac da alabilirsiniz. Ama sedanların hoşunuza gittigini söylemişsiniz illa sedan alırım diyorsanız, bu sefer de ikinci el Lacetti Sedanlara bakmanız gerecek. Temiz bir tane bulana kadar.

    Karar sizin ama yakıtından korkmayın arabanın. LPG varken çok tasarruflu arabalar Lacettiler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: raulgonzalez


    quote:

    Orijinalden alıntı: burak0708


    quote:

    Orijinalden alıntı: raulgonzalez

    Chevrolet Lacetti, özellikle hb'leri herkesin bok attığı ama yanından geçerken de imrendiği bir araba. Bende almayı düşünüyorum...


    Hocam gücün yetiyorsa kaçırma derim,bende 4 ay önce sıfır aldım ve çok memnunum araçtan,body kitlede süper duruyor ama alırken LPG taktırmama gibi bir hata yaptım eylül-ekim gibi onuda halledeceğim inşallah ölüme çare yok



    İkinci el düşünüyorum. kırmızı buldum Denizli'den. Çok uygun. Kısmet olursa alıyorum 10 güne kadar



    Hadi hayırlısı. İnşallah istediğin gibi bir araç olur. Alınca kaç liraya aldığını ve yorumlarını yazarsan seviniriz. Kırmızı hb de çok güzel duruyor...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bramor

    quote:

    enson1 fikir paylaşımı için teşekkürler. Açıkçası benim de hoşuma giden sedan modeller sadece lacetti için değil genel olarak sedan dan hoşlanıyorum. Fakat malum yakıt konusu da benim için çok önemli tüketim noktasında arada ciddi farklar olacaksa hb modelini dede tercih edebilirim ben lpg li kullanmayı düşünüyorum lacetti alabilirsem. Önceki aracım 98 model şahin s 1,6 motor yakıt noktasında çok tüketen bir araçtı emsallerine göre. bir de senin araç 1.4 sedan galiba 1,4 motor seçeneğinde sorun yaşıyormusun? araçta lpg var mı? 1,6 ve 1,4 noktasında takılmalımıyım? inşallah bende sorunsuz güzel bir araç bulabilirim.


    sevgili kasseria2

    bende 2009 model Lacetti Sedan var 1.4 Lt'lik motora sahip olanlardan .Şehiriçinde yok kalkarken biraz şununla itişeyim vs.. demeyeceksiniz 1.4Lt'lik modeller şehir içinde sürüş içinde idealler. Ben arabayı aldığım Nisan 2009 dan bu yana 15.000 km yaptım hem uzun yolda arabamı cok kullanıyorum hemde işim nedeni ile şehir içinde. ben şu ana kadar bir kere arabanın içindeyken "hadi be oğlum biraz daha hızlı git" demedim.

    0 km bir arabaya binmenin hissi bir baska oluyor. Burak arkadaşımın dediği gibi elinizde hemen hemen Lacetti hb alacak bir nakit var. O km bir arac da alabilirsiniz. Ama sedanların hoşunuza gittigini söylemişsiniz illa sedan alırım diyorsanız, bu sefer de ikinci el Lacetti Sedanlara bakmanız gerecek. Temiz bir tane bulana kadar.

    Karar sizin ama yakıtından korkmayın arabanın. LPG varken çok tasarruflu arabalar Lacettiler.


    Yok hocam ya trafikte şunla kapışayım bunu geçeyim diye bir derdim olmaz. Zaten şehir dışı yollarda da her yerde radar var malum. 90-100 arası anca gideceğiz. O yüzden hız çok önemli değil açıkçası . Fakat en ufak rampada çok çabuk kesilip tıngır tıngır gitmek de istemem. Rampalarda bunaltmazsa ve yakıt tüketimi noktasında 1,4 daha cimri ise 1,4 düşünebilirim.
    20,000 civarı para vermek beni çok zorlar o yüzden bütçemi aşmadan 12,000 tl üzeri en fazla 14-15 civarı bir para ayırabilirim. Siteden dediğiniz gibi 0 km araç fiyatlarına baktım çok abartılı fiyatlar değil. Kayseri de piyasada 2. el lacetti çok az ve dün pazarda 2 tane gördüm. Abartılı fiyatlar istiyor galericiler. ben de bir hafta sonu ankara ya da istanbul'a gidip pazardan alsam mı diye düşünüyorum. Zaten galericilerin arabaları da istanbul plaka ağırlıklı. Ha birde alacağım araç kaç km yi geçmese iyi olur sizce?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

    Hayırlısı olsun aracanız. Kazasız belasız sürüşler dilerim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: kasseria2

    arkadaşlar verdiğiniz cevaplar ve aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
    Burak asr ve esp konusundaki paylaşımın için teşekkürler. www.chevroletkulubu.org kulup sayfanda güzel olmuş hayırlı olsun bende yeni üye oldum. inşallah oradan da paylaşım yapıp yazışırız. Bal rengi araç güzel fakat onun da değişen parçası olması kafamı kurcalıyor. 2 parça değişen olması benim sürüşüm açısından çok önemli değil fakaç aracı satmam gerekirse değişen parça olması satışı zorlaşitıran bir unsur.
    Ama hayırlısı iyi bir araç bulabilirsem eylülde alayım yoksa bir kaç ay daha bekleyeyim diye düşünüyorum. Sizce araç fiyatları kasım aralık gibi daha düşük mü olur aynı kalır mı? (2. el)

    enson1 fikir paylaşımı için teşekkürler. Açıkçası benim de hoşuma giden sedan modeller sadece lacetti için değil genel olarak sedan dan hoşlanıyorum. Fakat malum yakıt konusu da benim için çok önemli tüketim noktasında arada ciddi farklar olacaksa hb modelini dede tercih edebilirim ben lpg li kullanmayı düşünüyorum lacetti alabilirsem. Önceki aracım 98 model şahin s 1,6 motor yakıt noktasında çok tüketen bir araçtı emsallerine göre. bir de senin araç 1.4 sedan galiba 1,4 motor seçeneğinde sorun yaşıyormusun? araçta lpg var mı? 1,6 ve 1,4 noktasında takılmalımıyım? inşallah bende sorunsuz güzel bir araç bulabilirim.

    Aslında sitede 2008 beyaz sedan var ama 20,000 istiyor o da beni çok zorlar. Gönül isterki 0 km ya da o ayarda bir ikinci el araç bulabileyim.
    www.sahibinden.com/acil_satilik_-_sirali_lpg_-_chevrolet_lacetti_sedan_1_6wtcc16v_--78WQQaXQQ16133279WQQpXQQdisplayitem

    Paylaşımlar için teşekkürler. Keyifli, kazasız sürüşler



    Sevgili kasseria2,

    Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Gönüllülük esasıyla amaç mutlu olmak diye birşeyler yapmaya çalışıyorum. Destek veren arkadaşların sayısıda hergün artıyor.

    Sizin içni son olarak söyleyeceğim, eğer 20 bin TL verebilecek gücünüz varsa Chevrolet H.B bir araç sahibi olabilirsiniz. Masraflarla 21 bin TL civarına gelecek 0 araçınıza gönül rahatlığı ile binebilirsiniz. Şunu söylemeliyim, benim 20 bin verecek gücüm olsa kesinlikle 2. el Chevroletlere bakmaz, gider bayilerle görüşürdüm. Aveo HB, Aveo Sedan, Spark... Chevrolette bahsettiğim fiyat dilimi için seçenek çok.

    Saygılarımla...


    Yok Burak kardeş 20,000 civarı bütçemi çok fazla zorlayacak ben en iyisi temiz bir 2. el araca bakayım diye düşünüyorum. ama yukarıda belirttiğim gibi galeriler abartılı fiyatlar istiyor. sahibinden makul fiyata temiz bir lacetti bulabilirsem alayım diyorum. sizce 2004-2005 arası lacetti ye lpg li olursa en fazla kaç lira verilebilir?




  • Geçen yıl nisan ayında 33.000 de lacetti sedan otomatik 1.6 aracı 17.800 tl ye aldık lpg siz.



    quote:

    Orijinalden alıntı: kasseria2


    quote:

    Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

    Hayırlısı olsun aracanız. Kazasız belasız sürüşler dilerim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: kasseria2

    arkadaşlar verdiğiniz cevaplar ve aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
    Burak asr ve esp konusundaki paylaşımın için teşekkürler. www.chevroletkulubu.org kulup sayfanda güzel olmuş hayırlı olsun bende yeni üye oldum. inşallah oradan da paylaşım yapıp yazışırız. Bal rengi araç güzel fakat onun da değişen parçası olması kafamı kurcalıyor. 2 parça değişen olması benim sürüşüm açısından çok önemli değil fakaç aracı satmam gerekirse değişen parça olması satışı zorlaşitıran bir unsur.
    Ama hayırlısı iyi bir araç bulabilirsem eylülde alayım yoksa bir kaç ay daha bekleyeyim diye düşünüyorum. Sizce araç fiyatları kasım aralık gibi daha düşük mü olur aynı kalır mı? (2. el)

    enson1 fikir paylaşımı için teşekkürler. Açıkçası benim de hoşuma giden sedan modeller sadece lacetti için değil genel olarak sedan dan hoşlanıyorum. Fakat malum yakıt konusu da benim için çok önemli tüketim noktasında arada ciddi farklar olacaksa hb modelini dede tercih edebilirim ben lpg li kullanmayı düşünüyorum lacetti alabilirsem. Önceki aracım 98 model şahin s 1,6 motor yakıt noktasında çok tüketen bir araçtı emsallerine göre. bir de senin araç 1.4 sedan galiba 1,4 motor seçeneğinde sorun yaşıyormusun? araçta lpg var mı? 1,6 ve 1,4 noktasında takılmalımıyım? inşallah bende sorunsuz güzel bir araç bulabilirim.

    Aslında sitede 2008 beyaz sedan var ama 20,000 istiyor o da beni çok zorlar. Gönül isterki 0 km ya da o ayarda bir ikinci el araç bulabileyim.
    www.sahibinden.com/acil_satilik_-_sirali_lpg_-_chevrolet_lacetti_sedan_1_6wtcc16v_--78WQQaXQQ16133279WQQpXQQdisplayitem

    Paylaşımlar için teşekkürler. Keyifli, kazasız sürüşler



    Sevgili kasseria2,

    Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Gönüllülük esasıyla amaç mutlu olmak diye birşeyler yapmaya çalışıyorum. Destek veren arkadaşların sayısıda hergün artıyor.

    Sizin içni son olarak söyleyeceğim, eğer 20 bin TL verebilecek gücünüz varsa Chevrolet H.B bir araç sahibi olabilirsiniz. Masraflarla 21 bin TL civarına gelecek 0 araçınıza gönül rahatlığı ile binebilirsiniz. Şunu söylemeliyim, benim 20 bin verecek gücüm olsa kesinlikle 2. el Chevroletlere bakmaz, gider bayilerle görüşürdüm. Aveo HB, Aveo Sedan, Spark... Chevrolette bahsettiğim fiyat dilimi için seçenek çok.

    Saygılarımla...


    Yok Burak kardeş 20,000 civarı bütçemi çok fazla zorlayacak ben en iyisi temiz bir 2. el araca bakayım diye düşünüyorum. ama yukarıda belirttiğim gibi galeriler abartılı fiyatlar istiyor. sahibinden makul fiyata temiz bir lacetti bulabilirsem alayım diyorum. sizce 2004-2005 arası lacetti ye lpg li olursa en fazla kaç lira verilebilir?





  • Yaptırdığım boya koruma (pasta-cila) ve detaylı temizlik işlemi sonrasına ait cep telefonuyla çekilmiş bir kaç foto paylaşıyorum

    Bugünlerde lacetti kullancıları topic inde bir sessizlik hakim nedense

     Chevrolet LACETTİ kullanıcıları


     Chevrolet LACETTİ kullanıcıları


     Chevrolet LACETTİ kullanıcıları


     Chevrolet LACETTİ kullanıcıları




  • Araçınız çok güzel. İyi bakmışsınız...

    Özellikle kaplamalar ve egzos çok güzel durmuş. Jantlarınıza birşey söylememe gerek bile yok...

    Kazasız belasız kullanımlar dilerim. Bir nazar boncuğuna asın bence...

    Saygılarımla...
  • Çok teşekkür ederim Burak bey. Aracımı seviyorum ve elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum.

    Tavsiyeniz üzerine en kısa zamanda nazar boncuğu asacağım. İyi forumlar..
  • Bu arada birşey soracağım; bagaj üstü spoiler taktırmayı düşünüyormusunuz? Açıkcası resimlerde gözlerim onu aradı...

    Aveonun orjinal bagaj ile bütünleşik Spoiları iyi durabilir?

    Saygılarımla...
  • MERHABA ARKADAŞLAR;

    BENDE LACETTİ BAKIYORUM.SEDAN
    1 TANE BULDUM.
    2006 MODEL-50000 KM DE 1.6 SX SEDAN OTOMATİK VİTES.RENK SİYAH.ARAÇ GAYET TEMİZ.
    SATICI 17000 İSTİYOR.
    BANA ÇOK GELDİ.
    BU ARACI KAÇA ALMALIYIM.
    YAKIT KONUSUNDA DA ENDİŞELERİM VAR.
    AMA ARACI ALIRSAM ANCAK KIŞ AYLARINDA LPG TAKTIRABİLİRİM.
    TAVSİYE EDER MİSİNİZ?
  • 50.000 kilometre yılda 17 bin KM civarına tekabül eder. Bu KM normal sayılabilir. Araç sözlediğiniz gibi temizse 14.000-15.000 civarını hak edebilir. Çünkü SX modeli demek Lacetti Sedan modelinin tüm donanımlarını iceriyor demektir.
    Ve tabiki otomatik vites farkı... Bence 2. el Lacetti araçlarda otomatik vites farkı 1.500 TL olmalıdır. O halde aracın fiyatı 15.500-16.500 TL civarındadır. Bu rakama göre pazarlık edebilirsiniz. Lacetti ler fazla yakmazlar. Bence bir kışı benzinle geçirmeniz çok fazla sizden birşey götürmez.

    Birde tavsiyem, Chevrolet Club Kartını servise okutmanız yönünde olacak. O karta bakarak, aracın günü gününe bakımlarını takip edebilir, ve araca bir işlem uygulandıysa görebilirsiniz. Eğer bir araç sahibi, aracın bakımlarını aksatmıyorsa, aracındaki parcaları orjinalleriyle değiştiriyorsa bence o araç temizdir.

    Saygılarımla...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

    Bu arada birşey soracağım; bagaj üstü spoiler taktırmayı düşünüyormusunuz? Açıkcası resimlerde gözlerim onu aradı...

    Aveonun orjinal bagaj ile bütünleşik Spoiları iyi durabilir?

    Saygılarımla...


    Hiç düşünmedim şu ana kadar. Açıkçası bu aracı ilk aldığımız günden beri kendim verdiğim bir söz var. Orjinali dışında birşey yapmayacağım diye. O yüzden bu haliyle bırakmak istiyorum. Ama belki bir xenon far uygulaması yaptırabilirim ilereyen günlerde. Önerebileceğiniz bir marka-kit var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qpqpqp


    quote:

    Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

    Bu arada birşey soracağım; bagaj üstü spoiler taktırmayı düşünüyormusunuz? Açıkcası resimlerde gözlerim onu aradı...

    Aveonun orjinal bagaj ile bütünleşik Spoiları iyi durabilir?

    Saygılarımla...


    Hiç düşünmedim şu ana kadar. Açıkçası bu aracı ilk aldığımız günden beri kendime verdiğim bir söz var. Orjinali dışında birşey yapmayacağım diye. O yüzden bu haliyle bırakmak istiyorum. Ama belki bir xenon far uygulaması yaptırabilirim ilereyen günlerde. Önerebileceğiniz bir marka-kit var mı ?

  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.