Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.849
Cevap
32
Favori
583.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar

    Lacetti 15.000 bakımını yaptıranlar bakımda neler yapıldığını ve ne kadar fiyata yapıldığını yazabilirmi ?

    Teşekkürler
  • quote:

    slm arkadaşlar

    Lacetti 15.000 bakımını yaptıranlar bakımda neler yapıldığını ve ne kadar fiyata yapıldığını yazabilirmi ?

    Teşekkürler



    İki gün önce yaptırdım. 12.800km civarındayken... Yağım çok azalmıştı bir de uzun yol yapacaktım. Garantiye alayım kendimi dedim. Yolda başımıza Allah korusun birşey gelir. Sonra "hani garanti" diye sürünmeyim dedim.

    Toplam 291 TL tuttu.

    Değişenler:

    Yağ
    Cam suyu koymuşlar. (Benimki bir gün önce konmuştu 5 TL de buna almışlar)
    Hava Filtresi
    Polen Filtresi
    Balata Temizleme Spreyi ile Balataları Temizlemişler..

    Fatura yanımda değil... Yarın sabah ofise geçince hangi kalem ne kadar tutmuş ayrıntılı olarak yazayım...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bramor

    quote:

    slm arkadaşlar

    Lacetti 15.000 bakımını yaptıranlar bakımda neler yapıldığını ve ne kadar fiyata yapıldığını yazabilirmi ?

    Teşekkürler



    İki gün önce yaptırdım. 12.800km civarındayken... Yağım çok azalmıştı bir de uzun yol yapacaktım. Garantiye alayım kendimi dedim. Yolda başımıza Allah korusun birşey gelir. Sonra "hani garanti" diye sürünmeyim dedim.

    Toplam 291 TL tuttu.

    Değişenler:

    Yağ
    Cam suyu koymuşlar. (Benimki bir gün önce konmuştu 5 TL de buna almışlar)
    Hava Filtresi
    Polen Filtresi
    Balata Temizleme Spreyi ile Balataları Temizlemişler..

    Fatura yanımda değil... Yarın sabah ofise geçince hangi kalem ne kadar tutmuş ayrıntılı olarak yazayım...



    Teşekkür ederim.

    Bende az önce aracı servise bırakıp geldim. 2-3 saat sonra almaya gideceğim. Aldıktan sonra bende faturadaki bilgilerle birlikte 15.000 bakımı hakkındaki diğer bilgileri paylaşırım.
  • Merhabalar,

    Lacetti almayı düşünüyorum. Ama sitesinde Sedan model ve otomatik vites seçeneği yok. Bu konuda bilgisi olan var mı?

    Teşekkürler.
  • Cruze geldikten sonra Lacetti Sedan satıştan kaldırıldı bildiğim kadarıyla.

    Bu arada servisten aldım aracı, yukarda cevap yazan arkadaşın olduğu gibi benim 15.000 km bakımıda 285 lira tuttu.
  • arkadaşlar ugün 2004 sx sedan otomatik aldım.1600 motor ve brc li...15000 tl ve araç hatasız..sanırım hata yapmadım kanaatindeyim.sizler bu konuda ne dersiniz.teşekkürler herkese
  • ben bu lacetti Hb leri çok beğeniyorum.. almayı düşündügüm bir arabaydı fakat düşük model bulamayınca alamamıştır..



    kullanıcılarına kazasız belasız sürüşler diliyorum..
  • öncelikle selamlar;

    ben lacetti kullanıcısıyım eski aracımda ses sistemi wardı malum lacettiyi alınca biraz yadırgadım 35*4 W ses çıkışı war araçta pek tatmin etmedi beni..yeniden sistem yapılıcak fakat bu sefer normal bi mp3 cd çalar yerine daha kapsamlı bi dwd oynatıcı düşünüyorum fakat piyasada takanlara baktım hep double olanlardan takmışlar ben daha kibar we fiyatı uygun olan 4'' lik bişi düşünüyorum fakat tedirginliğim şu yönde konsolun üzerine tam otururmu dışarıda kalırmı eğer bu tarz bişey taktıran olduysa bilgilendirebilirse çok sewinirim teşekkürler şimdiden...






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umur06 -- 13 Temmuz 2009; 12:19:54 >
  • Sevgili arkadaşlar. Geçen yıl 1.6 sx 16 V aracımı aldıktan sonra satın aldığım yakıtların bütün kredi kartı sliplerini sakladım ölçüm yapabilmek için. Bir yılda 7320 km yol yapmışım. 1700 TL lik yakıt almışım hem benzin hem de LPG toplamı olarak. Bu 7320 km yolun yaklaşık %95 şehiriçi kısa mesafedir (gidiş geliş 13 km şeklinde) Klimada yazın arada açık herşey dakil tüketim miktarı km başına 0,232 krş. oluyor. Harcama konusunda kendi fikrimi beyan etmeden sizlerin yorumunu öğrenmek isterim eğer paylaşırsanız...Saygıyla.
  • Aynısını bende yaptım, bu lacetti sahiplerinde oluyor sanırım, bütün yakıt fişlerini saklıyorum işlemlerin içinden çıkınca bende yazacağım İnşallah, geçen sene yaz aylarında ki tüketimi yazmıştım

    benim tahmini tüketimim sizinkine yakın bir değer 20- 22 krş arası tahminim, sadece tüp değerlerine bakınca 18 krş civarı fakat motor ısısı 50c olana kadar benzinde çalışıyor buda yaklaşık 900metre sürüyor yani bir depo tüple 370-390 km yapsam 30km benzinde gidiyorum tahminen birde bizim araba 1.4 16v

    quote:

    Orjinalden alıntı: kizirnoslu

    Sevgili arkadaşlar. Geçen yıl 1.6 sx 16 V aracımı aldıktan sonra satın aldığım yakıtların bütün kredi kartı sliplerini sakladım ölçüm yapabilmek için. Bir yılda 7320 km yol yapmışım. 1700 TL lik yakıt almışım hem benzin hem de LPG toplamı olarak. Bu 7320 km yolun yaklaşık %95 şehiriçi kısa mesafedir (gidiş geliş 13 km şeklinde) Klimada yazın arada açık herşey dakil tüketim miktarı km başına 0,232 krş. oluyor. Harcama konusunda kendi fikrimi beyan etmeden sizlerin yorumunu öğrenmek isterim eğer paylaşırsanız...Saygıyla.
  • 1.6 motor için kısa mesafede bana normal geliyor. Bundan daha az da herhalde yakmaz diye düşünüyorum kısa mesafeler için. Bir hafta sonra tatile çıkacağım nasipse. Hesaplarıma göre 3000 km yol yapacağım. Zannımca uzun mesafe için en iyi değerleri o zaman göreceğim.

    Ayrıca bugün aracın ilk yıllık bakımını yaptırdım. Bütün filtreler,yağ değişildi. Dolu olan cam suyu tamamlandı. Fren diskleri temizlendi. Karter muhafazası da taktırdım. İlk aldığımda taktırmamıştım. 340 lira tuttu. Başta muhafaza için 150 lira, bakım için de 246 lira istediler. Pazarlıkla 340 liraya indiler. Yine de çok. Aynı bakımı dışarıda özel serviste yaptırsan 60-70 lira civarında masraf olur diyenler de var. Ancak dışarıda bakım yaptırınca garanti ortadan kalkıyor diye yaptıramıyoruz.

    Bir de kasko ve trafik sigortası bitiyordu ay sonu. Yeniledim ikisinide. Kasko için 466 liradan 1200 liraya kadar fiyat yelpazesi; trafik sigortasında da 92 liradan 145 liraya kadar fiyat yelpazesi ile karşılaştım.
    Geçen yıl 31000 liradan kasko yapılan aracımın değeri bugün 22800 lira. Ama kasko fiyatları aynı oranda alçalmadı. Kasko trafik sigortası yenileme durumunda olan arkadaşlar varsa bilgilendirmek istedim. saygılar
  • ben kartel muhafazasını ilk aldığında -mayıs 2008- 80 tl ye taktırmıştım 40tl işcilik 40tl parça parasıydı nerdeyse., 4-5 defa da darbe aldı muhafaza, iyiki taktırmışız dedim. Mayıs ayında bu dediklerinin hepsi benimde başıma gelmişti, ilk yıllık bakımı geldi. Samsun reise pazarlıkla 280 tl ye yaptırdık, dediğin gibi filtreler ve yağ değişti, aracınızda lpg olmasa 200 tl ye yapardık dediler yalnış hatırlamıyorsam. kasko geçen seneden devam etti 740 civarıydı şimdi 490 tl ye indi, trfik sigortasını da 110 tl ve 4 taksite yaptırdım, daha doğrusu eski firmya devam ettirdim.
  • onrbkr
    Er




    Mesaj: 1





    10 Temmuz 2009; 23:12:40


    --------------------------------------------------------------------------------

    arkadaşlar ugün 2004 sx sedan otomatik aldım.1600 motor ve brc li...15000 tl ve araç hatasız..sanırım hata yapmadım kanaatindeyim.sizler bu konuda ne dersiniz.teşekkürler herkese



    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Ban de lacetti sedan almayı düşünüyorum (1-2 aydan) inceleme aşamasındayım nasıl araçtan memnun kaldın mı? İyi sürüşler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasseria2 -- 18 Temmuz 2009; 22:09:04 >
  • Bu aracın sıfır dizeli bulunuyormu?
  • Sitesi yenilenmiş, 2010 model 0 araçlarda modeller;

    HB 1.4 16V SE
    HB 1.4 16V WTCC
    HB 1.6 16V WTCC
    HB 1.4 16V SX 4AB ABS

    SW 1.6 16V SX
    SW 1.6 16V SX 4AB Auto/AC
    SW 1.6 16V CDX 4AB TC Auto/AC

    tümü benzinli, veya lpg kiti hediyeli.
  • Güzel lpg kiti bedava yani lacettiye lpgde bir sorun çıkartırmı?

    Birde bana lacettinin olumsuz özellikleri varsa sorunlarını(kronik veya dandik parçaları vs.) sayabilirmisiniz?
  • Evet lpg sadece lacetti ile geliyor sitede yazdığına göre, 2000 tl ye yakın bir hediye, biz nisan 2008 de aldığımızda Aveo modelleride de lpg kiti bedavaydı. Sanırım Aveo kasa ve motor değiştirince hediyeyi kaldırdılar, yada ÖTV indiriminden sonra kaldıırdılar.

    Yaklaşık 15 aydır kullanıyoruz, 1.4 se sedan modelini, 14000 km oldu, Şu ana kadarki en büyük problemim park yeri bulmak :) sedanı 4,5m ye yakın bir araç olunca her yere park edemiyorum.

    lpg ile veya mekanik, motor vs. bir problem yaşamadık. İnşallahda böyle devam eder. 11000 km de ilk yıllık bakım zamanı geldi 280 tl ye samsun reiste yaptırdık.

    Şunu anlandım, aracın önündeki marka farklı olsaydı en az 5000 tl daha vermem gerekirdi. Benzinde kaç lira yakıyor bilmiyorum, hep lpg ile kullandım ve çok ekonomik geldi şu an yaz tatili için memleketteyiz enson ölçümümde 45 tl ile 270 km yaptı ş.içi-ş.dışı karışık.

    ikinci elde problemli diyorlar, olabilir ama Allah izin verirse önümüzdeki 5-6 yıl yada daha fazla sürede satma gibi bir planım yok.

    kronik bir problemle karşılaşmadım, bozuk yollarda içeri biraz fazla ses alıyor.
  • Kullanıcısı olarak kronik diyebileceğim bir direksiyonu sağ sol yaparken bazen bir ses geliyor, servise götürdüğüm zaman kesiyorlar. Yolda bırakma gibi bir durum olmadı. 80.000 de olanda var tıkır tıkır çalışıyor.


    quote:

    Orijinalden alıntı: gxlbrkt

    Güzel lpg kiti bedava yani lacettiye lpgde bir sorun çıkartırmı?

    Birde bana lacettinin olumsuz özellikleri varsa sorunlarını(kronik veya dandik parçaları vs.) sayabilirmisiniz?
  • Lacetti WTCC HB Super Kırmızı nin olumsuz yönü, parasına göre Çok Dikkat Çekiyor
    Nazar Değiyor
  • quote:

    Kullanıcısı olarak kronik diyebileceğim bir direksiyonu sağ sol yaparken bazen bir ses geliyor, servise götürdüğüm zaman kesiyorlar. Yolda bırakma gibi bir durum olmadı. 80.000 de olanda var tıkır tıkır çalışıyor.


    quote:

    Orijinalden alıntı: gxlbrkt

    Güzel lpg kiti bedava yani lacettiye lpgde bir sorun çıkartırmı?

    Birde bana lacettinin olumsuz özellikleri varsa sorunlarını(kronik veya dandik parçaları vs.) sayabilirmisiniz?





    evet ben de sadece direksiyondan gelen sesten şikayetçiyim. özellikle motor ısınmadan çok ses çıkarıyor. Onun da kolayını buldum; müzik sesini açıyorsun. 15.000 bakımına gittiğimde ses konusundan bahsettim ama bir problem yok dediler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.