Şimdi Ara

CHEVROLET CRUZE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Aracın ilk sahibiyim. Nasipse baba olacağım için suv segmentine geçmek istiyorum, o yüzden satılıktır.

    52,500 km/ son bakımı 05.01.2019 tarihinde yapıldı.

    Trafiğe 2013 Mart çıkışlıdır. Bakımları hiç aksatılmamış, servis kayıtları bendedir. Akü ve 4 lastik de yenidir. Araçta cam filmi ve lastik tamir kiti mevcuttur. Yağmur ve park sensörü, dirsek desteği, kararan dikiz aynası ve otomatik farlar ile sınıfının dolusudur.

    Bluetooth ile eller serbest olarak telefon görüşmesi yapabilir, usb bağlantısı ya da Bluetooth ile telefondan resim ve video izleyebilirsiniz. Araçta önde bir, arkada bir toplam iki adet de aux girişi bulunmaktadır.

    Lpg konusunda çok hassas olmam sebebiyle 2016 yılında aracın garantisi bitince chevrolet marka ile en uyumlu lpg kiti olan KİTMTM'de keihin marka enjektör kullanıldığı için (lpg'de en önemli unsur ve bunu prins gibi markalar kullanıyor) KİTMTM yağlı-sıralı tüp takılmış olup bu konuda Antalya'nın en iyi servislerinden biri olan PROTEK (Galip Usta) firmasına yaptırılmıştır. Araç bakımı için sürekli lpg değil arada benzin ile de kullanılmıştır. Bu güne kadar da bir şikayetim olmadı.

    Aracın herhangi bir kazası, değişen parçası ya da lokal vb. boya bulunmamaktadır. 5 sene önce de boya koruması yaptırdım.

    Fiyat 52,500, makul ölçülerde pazarlık yapabilirim. Takas, çek, senet, araç kredisi vb. düşünmüyorum. Nakit olarak satacağım.

    CHEVROLET CRUZECHEVROLET CRUZECHEVROLET CRUZECHEVROLET CRUZECHEVROLET CRUZECHEVROLET CRUZECHEVROLET CRUZE







  • Araç temiz duruyor içini iyice yıkatıp öyle fotoğraf çekerseniz daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güneş yansıması ve de cep telefonu kamerasının iyi olmaması yüzünden resimler öyle çıkmış. yoksa dediğiniz gibi temiz bir araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.