Şimdi Ara

Chevrolet Captiva 2013 Alınır mı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
0
Favori
24.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

    Hacimli olması dışında hiçbir espirisi yok.
    Yol tutuş çok kötü
    Direksiyon hissiz
    Performans kötü
    Şanzıman kötü
    Yakıt tüketimi fazla
    Malzeme kalitesi sert plastik ucuz plastik
    Konfor desen o bile yok pat küt!!! Yalıtım desen o da yok


    Eee be arkadaş bu araç neden alınır sırf görünüş ve büyüklük için mi ?

    4 yıldır kullanıyorum bu aracı, söylediklerinin hiç birine katılmıyorum..,senin deneyimin ne kadar, kaç saat kullandın bu aracı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol tutuşu kötü, neye göre BMW 3.20 ye göre,,,,iyi de sedan yere yakın bir araçla 2 tonluk yerden yüksek suv kıyaslanır mı??? Kem, küm.

    Araçları değerlendirrken kendi segmenti içinde değerlendirmek lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captiva dan çok daha konforlu, iç mekanı çok daha kaliteli, yol tutuşu daha iyi, performansı daha iyi 2 tonluk suv lardan bazı örnekler verebilir misiniz...benim aklıma gelenler volvo xc60, BMW x3...sıfırları iki yüz bine yakın...ne kadar ekmek o kadar köfte....bir alt segment, 150k filan..vsvs

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

    Hacimli olması dışında hiçbir espirisi yok.
    Yol tutuş çok kötü
    Direksiyon hissiz
    Performans kötü
    Şanzıman kötü
    Yakıt tüketimi fazla
    Malzeme kalitesi sert plastik ucuz plastik
    Konfor desen o bile yok pat küt!!! Yalıtım desen o da yok


    Eee be arkadaş bu araç neden alınır sırf görünüş ve büyüklük için mi ?

    Bir an ben bu aracı mi kullanıyorum diye sordum. Simdi size sormak istediklerim var. Sizce 2 tonluk bir arac 0-100 U 11 Sn ve 190km/h azami suratı ve 400 nm York'u varsa neresi performanssizdir merak ediyorum. TUM dünya tam otomatik tork konvertorlu şanzımanlarin daha fazla yakmasına rağmen hem daha sorunsuz hem de daha konforlu oldugunu kabul etmişken kötü diye nitelendirdiğiniz Şanzımanı biraz açın lütfen. 2 tonluk bir arac şehir ici 9,5 lt mazot tüketmesi cok mu ? Uyanın 1.6 C segmenti araçlar bile 7 nin altına inemiyor. Malzeme kalitesi icin makyajlı kasaya binmenizi tavsiye ederim. Yol tutuş konusunda ise segmentindeki diğer hangi Araçları kullanıp bu kanıya vardığınızı yazarsanız gerekli Açıklamalar ve eleştirilerde bulunurum. Konfor icin size söyleyecek bir söz bulamıyorum sadece bu araçla ne Alıp veremediginiz var merak ediyorum. Ha eğer S kasa Mercedes ten inmiyorsanız bu arac Evet konforsuz. Size katılabileceğim tek nokta direksiyonun evet biraz hissiz oluşudur. Bu yorumu lutfen yorumlayın ki insanları bir daha yanlış yönlendirmeyin ve gerekli Açıklamaları alin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 161907 -- 23 Mart 2015; 16:16:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada okuyan arkadaşların Suna dikkatini çekmek isterim. Yorumunu atan kaçıp gidiyor Alıntı yapıyoruz açıklıyoruz cevap bile yazmaya tenezzül etmiyorlar. Üstteki Kullanıcı üstüne alınmasın bunu daha önceki arkadaşlar icin söylüyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet sahibi ve almayı düşünenlere ibret olsun diye söylüyorum. Gördüğünüz gibi aracı kötüleyen, karşısında mantıklı cevaplar veren insanlarla karşılaşınca arkasına bakmadan kaçıyor ve bir cevap yazma nezaketinde bile bulunmuyor. Bu sırf bu Başlıkta 2 Kışı. Diğer anlatmaya çalıştığımız insanları saymıyorum bile. Arac alacaklar bu insanları dikkate almasın ve Gönül rahatlığıyla araç alsınlar. Be Parça sıkıntınız ne de 2.el sıkıntısı olacak,yeter ki aracınıza iyi bakın ve keyfini sürün...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 161907 kullanıcısına yanıt
    Bravooo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerli arkadaşlar konuyu hortlatıyorum izninizle.

    Astra j 1.4 T sahibiyim. Kısmetse astra aracımı satıp captiva'ya geçmek istiyorum. Yüksek araba klasmanında ilk aracım olucak. Burada sormak istediğim haftalık ortalama 400 km uzun yol yapıyorum. Bu araç sürekli uzun yol kullanımı için iyi midir? Astra da çok yakıyor ama LPG ile idare ediyorum, haftalık 120 tl civarı bir yakıt masrafım oluyor.

    Şimdi 13-14 lt bencede 2 tonluk bir araç için çok değil, peki uzun yolda nasıl olur ? Şehir içinde neredeyse hiç kullanmıyorum zaten.

    Bu arada ortalama edere nedir bu aracın? Malum yaş olayından dolayı 80-100 bin km civarından hep araçlar. Bu km olması sorun olur mu?

    Herkese iyi günler.
  • 5 yıldan sonra konuyu hortlatayım 


    2010 captivaya 2018-2020 arası bindim. konforundan ve özellikle 7 koltuğun kullanışlılığından çok memnundum.


    sonrasında 2018 ateca bindim. rakam olarak bagaj hacmi fazla olsa da captivaya göre daha kullanışsızdı. ayrıca dsg ve türevlerini ben sevemiyorum. tam otomatik şanzıman seviyorum.


    arkasından 2018 kadjar a geçtim. malzeme kalitesi captivadan kötüydü bence. bagaj kullanımı güzeldi ama yine edc şanzıman beni memnun etmedi.


    neticede captiva yı arıyorum.


    2010 captiva yı yakıt sebebiyle satmıştım ama makyajlı 2 çeker kasa daha az yakıyor anladığım kadarıyla. alsam mı diye düşünüyorum  





  • Blitzkrieger B kullanıcısına yanıt

    hocam yanlışlıl olmasın 120 liralık yakıtla 400 km biraz zor gibi yanlışmı hesap yapıyorsunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnyttt kullanıcısına yanıt
    Yanlış hesap yapıyor :)

    Lpg ne kadar tam bilmiyorum ama 10 lira desek 12 lt lpg ile max 200km yapar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • konuyu 2 yıl sonra hortlatayım. Yok yanlış hesap yapmıyordum LPG o zamanlar çok ucuzdu (6 yıl önce) ve sürekli uzun yol yapıyordum. Şimdi Cayenne kullanıyorum benzinin canına okuyor :D

  • Ya bende almayı düşünüyorum da aklım o kadar karışık ki :) F150 dönüşümlü ranger ları çok beğeniyorum fakat yakıt tüketimi ve uzun yolda problem olur mu diye düşünüyorum. Aklımda kia sorentolar vardı biraz yükseltip hem biraz hafif offroad hemde her türlü yola gelen bir araçtı tek eksisi yakıt tüketimi idi ondan sonra çok problemli olabileceğini öğrendiğimden dolayı birazda yakıttan dolayı vazgeçmek zorunda kaldım. Şimdilerde 1.6 crdi tucson bakıyorum en son kasanın bi önceki kasası yani 2021 öncesi kasa.


    Çok uzun yol yapan birisi değilim, genelde şehir içi ve hafta sonları falan da belki öyle dağ ateş kamp tarzı falan yaparım/gezerim diye düşünüyorum ama genelde şehir içi olur diye düşünüyorum. Yani uzun yol yapsamda max 300-400 km yol olur sanırım. Sizce ne daha mantıklı olur, ya da benim bilmediğim sorento tarzında hem yakıt olarak bir tık uygun hemde hem offroada hemde şehir içi/uzun yola gelebilecek yerden biraz yüksek bir araç var mıdır?


    Hem ranger hem de tucson kullanmış bir arkadaş keşke beni bi aydınlatsa, varsa öyle biri bir kaç soru sormak/sohbet etmek isterim.





  • emr0n kullanıcısına yanıt

    1 yıl captiva kullanmış biri olarak sadece şunu diyorum; uzak durun!

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.