|
Selamlar. Uzun süredir sadece sıfır araç aldığım için ikinci elde biraz insan korkuyor. Anneme yazlık bölgede kullanmak için Otomatik bir araç almaya karar verdim, Otomatik yerine manuel gets baktım 2011 model araba yürüyen cenazeydi istedikleri rakam 380.000 TL Civarı. Dün ilana giren bir araç buldum ve baktım araç yürüyen olarak çok iyi en ufak ses yok, LPG takılmamış 90.000 km de boya değişen kayde değer bir şey yok. Kozmetik olarak yürüyen olarak araç çok iyi, 4 ileri tam otomatik bir şanzıman var daha önce 1.4 araç kullanan biri olarak performans çok zayıf geldi şehir içinde 90 km üstüne çıkamadım şanzımana yordum ama emin değilim. Araçta üst kapak ve karter de biraz yağ kaçağı var exper bu motor da olmayana denk gelmedim dedi, Şanzıman da da yağ kaçağı var ama öyle ciddi bir şey gözükmüyor. Motor çalışması güzel, Anormal bir ses yok sadece bu yağ kaçakları ve performans sorunu beni düşündürüyor. + Su deposu da kirli ama antifiriz var araçta conta testi de yapıldı ufak kaçak çıktı ama sarı sorun yok dedi exper ciddi şekilde zorlamasına rağmen aracı. Ne düşünüyorsunuz? Özellikle aveo kullanan arkadaşların fikri çok önemli. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 30 Ağustos 2025; 16:59:18 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt