Şimdi Ara

Chevrolet Almalı Mıyım? ( LACETTİ )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Araç değiştirmeyi düşünüyorum şu an elimde 98 model opel corsa var ve memnunum aracımdan fakat düşük km,daha geniş ve iyi performans verebilecek bir araç istiyorum tabiiki de fiyatı da biraz makul olmasından yanayım . Birçok araç inceledim ve arasından en beğendiğim dış görünümü olsun iç dizaynı olsun fiyatı olsun lacetti hoşuma gitti fakat kuşkum chevrolet in Türkiye satışlarını durdurması . Bu konuda bir sıkıntı çıkar mı parça fiyatları olsun motor yağ buji vs. parçaları ilk aldığımda her zaman kayıştan bujilere kadar değiştiririm OPEL servisi galiba hizmet veriyor bütün chevrolet arabalarına yanılmıyorsam buralarda değişim yaklaşık ne kadardır? Parça fiyatı ve parça sıkıntısı bu araçlarda oluşuyor mu yada ilerde oluşabilir mi biraz bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.

    Edit: Ortalama fiyat aralığı nedir modellerine göre yazarsanız sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emretas205

    Selamlar. Araç değiştirmeyi düşünüyorum şu an elimde 98 model opel corsa var ve memnunum aracımdan fakat düşük km,daha geniş ve iyi performans verebilecek bir araç istiyorum tabiiki de fiyatı da biraz makul olmasından yanayım . Birçok araç inceledim ve arasından en beğendiğim dış görünümü olsun iç dizaynı olsun fiyatı olsun lacetti hoşuma gitti fakat kuşkum chevrolet in Türkiye satışlarını durdurması . Bu konuda bir sıkıntı çıkar mı parça fiyatları olsun motor yağ buji vs. parçaları ilk aldığımda her zaman kayıştan bujilere kadar değiştiririm OPEL servisi galiba hizmet veriyor bütün chevrolet arabalarına yanılmıyorsam buralarda değişim yaklaşık ne kadardır? Parça fiyatı ve parça sıkıntısı bu araçlarda oluşuyor mu yada ilerde oluşabilir mi biraz bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.

    Edit: Ortalama fiyat aralığı nedir modellerine göre yazarsanız sevinirim.

    Parça fiyAtları opel ile neredeyse aynı, parcalarida zaten opel motoru olduğundan bulmakta sıkıntı yok, mesela ben yarın lacetti 2009 model arabamın 60.000 ağır bakımlarını yaptıracam özel serviste 700 civarı, yetkili serviste 1000~1200 arası..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.