< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
tiggo 7 lerin yakıt ortalaması nasıl? |
|
|
Hocam tam olarak yerini paylaşabilir misiniz fotoğraf çekerek. Sesi bulmam çok zor yardım almadan. Bir de şu radyo kayır nasıl oluyor biri Allah rızası için açıklasın :D kendimi taşı tala vuran maymun gibi hissediyorum bir radyo kanalı kaydı bu kadar zor olamaz ya :D |
|
|
Viofo A229 Pro aldım. Sadece ön kamera. 20 cm'lik USB A - USB C kablo alıp dikiz aynanın oradaki USB çıkışına taktım. Maxonar USB C Kablo Kısa 20cm/0,2m 2 Paket 10 Gbps Veri USB3.2 Gen2 Tip C Android Oto Kablosu QC3.0 3.1A USB A'dan C Hızlı Şarj Cihazı Samsung Note20 Galaxy S22/S21/S20 Galaxy Z Flip5 TabS9 Pixel8 https://www.amazon.com.tr/Belker-Kablosu-Android-Samsung-OnePlus/dp/B0972KGF14?pd_rd_w=yqftQ&content-id=amzn1.sym.5eadb6fc-1c1c-4568-a55f-0d1e99d1be34&pf_rd_p=5eadb6fc-1c1c-4568-a55f-0d1e99d1be34&pf_rd_r=4PG36BNSWWP2H9NYHCKJ&pd_rd_wg=dv39h&pd_rd_r=194dd521-253b-4c1c-a75f-988a6f01b7d2&pd_rd_i=B0972KGF14&ref_=pd_bap_d_grid_rp_0_1_ec_pd_rhf_ee_s_rp_c_d_sccl_1_1_i&th=1 |
|
Kamera alırsam kısa kablo şart o aklımda zaten. Sizin kamera baya iyi biliyorum onu. Ben viofonun bu modelini gördüm bu hoşuma gitti aslında ama pek kullanıcı yorumu yok. Birde 70mai a800se iyi gibi geldi fiyatına göre karar vermedim bakınıyorum öyle... Viofo WM1 2K 30FPS QHD Wifi GPS'li Araç Kamerası - Viofo Türkiye https://www.viofoturkiye.com/viofo-wm1< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
evet tekrardan selam ayna konusundaki deneyimimi aktarmak istedim. servise gittim ancak ayna kapağının ayrıca satılmadığını ve aynanın komple değişeceğini söylediler bunu için komple ayna 28.995 TL (30bin değil!!!) + 4bin küsür işçilik çıkardılar. bazı müşterilerin bunu kaskodan talep ettiğini falan anlattı. sadece aynanın dış kapağı için aynayı komple değiştirmek saçmalık aynanın motoru mekanizması sinyali kamerası sensörler v.s. hepsi sağlam yazık valla milli servet diğer bütün araçlarda kapak ayrıca satılıyorken Chery'nin bunu bu şekilde uygulaması tam bir saçmalık nedir yani kapak bu tabi ki kabul etmedim. sanayide bir kaportacı ustaya gösterdim tamir ve boya sonrası orjinalinden daha güzel oldu! orjinalinden iyi oldu derken şu şekilde; omoda5 için söylüyorum diğer modellerde de aynı mı bilmiyorum ama aynalarda renk atması sorunu vardı bu aslında kronik bir sorunmuş tüm araçlar için geçerli zaten forumda da bununla ilgili şikayetleri okumuştum problem şu aracın aynalarındaki piano black boya aslında plastik malzemenin kendisi yani üzerinde boya vernik vs. yok bu nedenle herhangi bir koruma olmadığı için zamanla yağmur çamur güneş gibi etkenlerden dolayı solma ya da renk dalgalanmaları olmuştu bir aynanın kapağı kırıldığı için onu tamir ettirip boyarken diğerini de boyatma fırsatım oldu şimdi parçalar boyalı olduğu için bir daha solma olmayacak 2 aynanın boyanması ve kırık kapağın tamiratı için toplam 2250 TL ödeme yaptım. |
|
|
Resimde gördüğüm saç neredeyse delinecek noktaya gelmiş gibi.. boya altındaki astar zarar görmüş. Eğer bu şekildeyse doğrultulsada pasta ile cila ile olmaz o macun ve boya gerekir. Zamanlarda altından çürüme ihtimali var. Değişmesi en temizi ama değer kaybı durumları var Türkiye şartları... zor soru😞 Aslında vereceksin kaskoya değiştirsin servis tertemiz.. 😮💨😮💨 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam, pasta–cila yazmışım, dalgınlıkla olmuş. Usta macun ve boya dedi. Benim aklımdan da servise vermek geçiyor. Şimdilik aracı satmayı düşünmüyorum; Allah nasip ettiği sürece kullanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Takla atan, ortadan ekli aracı temiz diye satanlar yüzündem boya ve değişen takıntısı var ülkede. Aslında olması gereken değişim. Eski araçlarımdan birinde sizinki ile aynı sebepten sağ ön kapı değişmişti kaskodan alan adam kafasına bile takmadı çünkü araç emsallerine göre aşırı bakımlı ve temizdi 😄 aldı geçti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|