Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (537. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tantokur
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
10.753
Cevap
383
Favori
833.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şoför koltuğun altından ses bende de geliyor nasıl çözdünüz acaba ? Gaz abastigimda tak diye bir ses geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim hocam sağolun.

Hocam tam olarak yerini paylaşabilir misiniz fotoğraf çekerek. Sesi bulmam çok zor yardım almadan.

Bir de şu radyo kayır nasıl oluyor biri Allah rızası için açıklasın :D

kendimi taşı tala vuran maymun gibi hissediyorum bir radyo kanalı kaydı bu kadar zor olamaz ya :D

Tiggo pro var bende , 7,5- 8,0 arası bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Viofo A229 Pro aldım. Sadece ön kamera. 20 cm'lik USB A - USB C kablo alıp dikiz aynanın oradaki USB çıkışına taktım.

• echonia kullanıcısına yanıt

Kamera alırsam kısa kablo şart o aklımda zaten.

Sizin kamera baya iyi biliyorum onu.

Ben viofonun bu modelini gördüm bu hoşuma gitti aslında ama pek kullanıcı yorumu yok. Birde 70mai a800se iyi gibi geldi fiyatına göre karar vermedim bakınıyorum öyle...

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ
    CHERY KULLANICILAR KULÜBÜviofo türkiye
    Viofo WM1 2K 30FPS QHD Wifi GPS'li Araç Kamerası - Viofo Türkiye
    https://www.viofoturkiye.com/viofo-wm1

Orijinalden alıntı: mico2025

Herkese selam Omoda 5 aracımın sağ ayna kapağı kırıldı

servise sormadan buradan yazmak istedim bu olay daha önce başına gelen var mı nasıl bir yol izlediniz bi yerde Aliexpres'te varmış diye duydum ancak ben bulamadım bulan varsa yardımcı olabilirse sevinirim

evet tekrardan selam

ayna konusundaki deneyimimi aktarmak istedim.

servise gittim ancak ayna kapağının ayrıca satılmadığını ve aynanın komple değişeceğini söylediler bunu için komple ayna 28.995 TL (30bin değil!!!) + 4bin küsür işçilik çıkardılar.

bazı müşterilerin bunu kaskodan talep ettiğini falan anlattı. sadece aynanın dış kapağı için aynayı komple değiştirmek saçmalık aynanın motoru mekanizması sinyali kamerası sensörler v.s. hepsi sağlam yazık valla milli servet diğer bütün araçlarda kapak ayrıca satılıyorken Chery'nin bunu bu şekilde uygulaması tam bir saçmalık nedir yani kapak bu tabi ki kabul etmedim. sanayide bir kaportacı ustaya gösterdim tamir ve boya sonrası orjinalinden daha güzel oldu!

orjinalinden iyi oldu derken şu şekilde; omoda5 için söylüyorum diğer modellerde de aynı mı bilmiyorum ama aynalarda renk atması sorunu vardı bu aslında kronik bir sorunmuş tüm araçlar için geçerli zaten forumda da bununla ilgili şikayetleri okumuştum problem şu aracın aynalarındaki piano black boya aslında plastik malzemenin kendisi yani üzerinde boya vernik vs. yok bu nedenle herhangi bir koruma olmadığı için zamanla yağmur çamur güneş gibi etkenlerden dolayı solma ya da renk dalgalanmaları olmuştu bir aynanın kapağı kırıldığı için onu tamir ettirip boyarken diğerini de boyatma fırsatım oldu şimdi parçalar boyalı olduğu için bir daha solma olmayacak 2 aynanın boyanması ve kırık kapağın tamiratı için toplam 2250 TL ödeme yaptım.

• mico2025 M kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun hocam. bu araçların kronik olmayan sorunları yok galiba her parçasının kronik bişeysi var

Sanayide bir ustaya sordum, göçüğü düzeltip pasta–cila ile toparlayabileceğini söyledi. Ortalama 50 bin TL fiyat verdi.
    Servise sorduğumda ise buranın düzeltilemeyeceğini, kapının değişmesi gerektiğini söylediler. Servis de ortalama 100 bin TL civarı fiyat verdi.

Benim sorum şu: Sizce sanayide yaptırsam mı yoksa serviste kapıyı mı değiştirmek daha doğru olur? Açıkçası tramer’e işlemesi çok önemli değil.

Ama kime sorsam ‘dışarıda yaptır’ diyor, yine de kapının eskisi gibi olup olmayacağı kesin değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkeshin -- 11 Kasım 2025; 19:56:8 >

• xkeshin X kullanıcısına yanıt

Resimde gördüğüm saç neredeyse delinecek noktaya gelmiş gibi.. boya altındaki astar zarar görmüş. Eğer bu şekildeyse doğrultulsada pasta ile cila ile olmaz o macun ve boya gerekir. Zamanlarda altından çürüme ihtimali var.

Değişmesi en temizi ama değer kaybı durumları var Türkiye şartları... zor soru😞

Aslında vereceksin kaskoya değiştirsin servis tertemiz.. 😮‍💨😮‍💨

Hocam, pasta–cila yazmışım, dalgınlıkla olmuş. Usta macun ve boya dedi. Benim aklımdan da servise vermek geçiyor. Şimdilik aracı satmayı düşünmüyorum; Allah nasip ettiği sürece kullanırım

Takla atan, ortadan ekli aracı temiz diye satanlar yüzündem boya ve değişen takıntısı var ülkede. Aslında olması gereken değişim.

Eski araçlarımdan birinde sizinki ile aynı sebepten sağ ön kapı değişmişti kaskodan alan adam kafasına bile takmadı çünkü araç emsallerine göre aşırı bakımlı ve temizdi 😄 aldı geçti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: xkeshin

Merhaba, sağ arka kapıyı parkta duvara sürttük. Sürtmeden kaynaklı yaklaşık 40–45 cm kadar göçük oluştu ve üzerindeki boya kalktı.

Sanayide bir ustaya sordum, göçüğü düzeltip pasta–cila ile toparlayabileceğini söyledi. Ortalama 50 bin TL fiyat verdi.
    Servise sorduğumda ise buranın düzeltilemeyeceğini, kapının değişmesi gerektiğini söylediler. Servis de ortalama 100 bin TL civarı fiyat verdi.

Benim sorum şu: Sizce sanayide yaptırsam mı yoksa serviste kapıyı mı değiştirmek daha doğru olur? Açıkçası tramer’e işlemesi çok önemli değil.

Ama kime sorsam ‘dışarıda yaptır’ diyor, yine de kapının eskisi gibi olup olmayacağı kesin değil.

Geçmiş olsun. Sanayide 10.000 TL fiyata yapılacak işe 50.000 TL fiyat isteyen fırsatçı ustaya para kazandırmak yerine, serviste orijinal kapıya 100.000 TL vermek çok daha mantıklı.

• xkeshin X kullanıcısına yanıt
    Bu kapının boyanmadan düzelmesi imkansız.

Hocam pasta-cila yanlış yazmışım. Macun boya olacak

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.