2012 model cherokee veya range rover sport arasındayız ?
range: 125.000 € cherokee: 98.000 €
( ötv siz fiyatları )
tabi ki range
range rover sport öneririm ben babamda var çok memnunuz
Range Rover Sport
Cherokee gömçürme testinden 4 yıldız aldı. Bir nevi uçan tabut diyebiliriz. Macerayı seven adamım ben diyorsanız Cherokee almakta fayda var yine de tabii ki.
Range Rover al iyi hava basarsın.
300 bin tl'ye otomobil alacak alım gücüm olsaydı, bunu kimseye sormazdım...
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Cherokee gömçürme testinden 4 yıldız aldı. Bir nevi uçan tabut diyebiliriz. Macerayı seven adamım ben diyorsanız Cherokee almakta fayda var yine de tabii ki.
yuh artık 4 yıldıız bile begenmiyoruz . zaten bizim kişi başına düşen milli gelirimizde 100 bin dolar ama benim haberim yok hatta ülkemizde eski arabalara binilmesinin tek sebebi nostalji
Ya Allah aşkına şu 300 milyarlık araç karşılaştırması yapan birisi alsın resmini koysunda boşa konuşmadığımızı anlayalım.
Vogue al kardeş daha rahat.
Sorununuz keşkem herkesde olsa
Konuyu açan arkadaş ötvsiz fiyatlarını belirttiğine göre bir bildiği var demek.
şimdi bazı arkadaşlar laf olsun diye açtığımı sanıyo ama arabayı ben almıcam zaten babam alıcak ben 21 yaşındayım ve araştırma içindeyim uzun zamandır x5 x6 cayenna bakmadığımız suv kalmadı rrs de kronik problemmi varmı araç hakkında bilgi sahibi olan yazsın lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: ersah00
şimdi bazı arkadaşlar laf olsun diye açtığımı sanıyo ama arabayı ben almıcam zaten babam alıcak ben 21 yaşındayım ve araştırma içindeyim uzun zamandır x5 x6 cayenna bakmadığımız suv kalmadı rrs de kronik problemmi varmı araç hakkında bilgi sahibi olan yazsın lütfen.
rrs saydiklarinizdan farkli bir arac. Cherokee yi bilmiyorum ama rrs tam bir jiptir.her arazi sartina uyar,asfaltta da gerekli konforu verir.
X6,x5 ise jipten ziyade yuksek sedan gibi biseyler. Araziye girseniz bunlarla ardindan servis yolu gozukur bazen(tecrube edilmistir).
Cayenne ise asfaltta iyidir,arazidede fena sayilmaz ama biraz serttir.konfordan odun verir birazcik.
Cayenne ve rrs one cikan araclar.
Ama herşeyin bulundugu,hem asfaltta hem arazide iyi,performansi iyi olan kisaca 4 4luk olan sadece rrs.
quote:
Orijinalden alıntı: Ex-Diesel
Sorununuz keşkem herkesde olsa
Hepimize lazım
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
quote:
yuh artık 4 yıldıız bile begenmiyoruz . zaten bizim kişi başına düşen milli gelirimizde 100 bin dolar ama benim haberim yok hatta ülkemizde eski arabalara binilmesinin tek sebebi nostalji
:) sanırım bende habersizlerdenim :))
Son konularina bkn 1 ay once auris ile focus arasnda kalms simdi chreeoke ile range sport arasnda kalms 1 ayda bu kadar para kazandrn bi is warsa solede bizde yapak hayal dunyası
merak etme arkadaşım aurisi bana aldık bu aracı babama düşünüyoruz laf olsun diye konu açmadık burda.
quote:
Orijinalden alıntı: AykutEsk
quote:
quote:
:) sanırım bende habersizlerdenim :))
demekki ikimizde bu sınıfa girmiyoruz
quote:
Ciddi söylüyorum; siz olmasanız forumun tadı tuzu yok