Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.324
Cevap
40
Favori
273.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lampard iyi gelecek bize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçma sapan bi gol yedik gene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık oldu. Sonuna kadar hak ettik kupayı
  • baştan sona daha iyi taraf olmamıza rağmen dramatik bi şekilde kaybettik. son penaltının abraham'a kullandırılması facia bir karardı. adam vurmadan önce dişleri titriyordu stresten. nasıl böyle bir karar verilir pedro falan dururken anlamış değilim.

    özellikle şorta 3 lü harika. hem geride hem ileride muazzam bir teknik ve dinamik bütünlük vardı orta sahada. defans da genel itibariyle hatasız oynadı. christensen'in umarım ciddi bir şeyi yoktur zira rüdiger'in yanında zouma'ya göre daha iyi, rüdiger-christensen ideal ikili olmalı takımda.

    rüdiger'in de girmesiyle birlikte defanstaki koordinasyon problemlerinin de büyük ölçüde çözüleceğini düşünüyorum. ancak ileri hatta özellikle santrforda ciddi bir kalite problemi olduğu açık. tammy çok önemli 2 pozisyonu harcadı ve penaltıyı kaçırdı. bana çok durağan ve yavaş düşünen biri gibi geliyor. ocağa kadar batshu-giroud ikilisiyle gitmek daha iyi olacak sanırım. umarım yanılırız.
    pulisic'in pl temposunda biraz fiziksiz kaldığını gördük. mount da pulisic de yetenekli olmalarına karşın oyun içinden çok kopuyorlar. bence willian ya da pedro'dan en az birisi muhakkak oynamalı. ikisinin de asist oranları gayet iyiydi geçmiş senelerde. willian bu sene 10 numarayı da almış, beklenmedik bir katkı yapabilir hazard'ın yerine.

    son 2 resmi maçı kaybetmiş olsak da oyun ciddi anlamda ümit veriyor. özellikle tahtanın kapalı olduğu bir zamanda kadroyu hazard hariç korumak önemli. odoi ve cheek'in sakatlıkları da bittikten sonra cl için rotasyon da hayli genişleyecek. ocağa kadar giroud ile bir şekilde idare edip ocakta tahta açıldığı gibi iyi bir santrfor almamız gerekiyor.

    bu maç, kaybetmiş olsak da, chelsea orta sıra takımı olur diyen piyasadaki futbol ulemalarına da iyi bir ders olmuştur umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyodor Dostoevsky -- 15 Ağustos 2019; 1:3:14 >




  • Chelsea iyi mücadele etti kadrosuna göre oyunu iyiydi

    Ligi iyi noktada bitiremez ana kolay lokma olmadığınıda gösterdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manu maçında da bence daha iyi oynayan taraf sizdiniz. Yapılan bireysel hatalar ve pozisyonları değerlendiremediğiniz için ortaya öyle bir skor çıkmıştı. Bugünde daha iyi oynadınız. Orta sahayı inanılmaz beğendim. Aşırı dinamikti. Kante beni baya şaşırttı. Baya dribbling yaptı. Kariyer rekoru olabilir. Kante'nin gelişi kendini hissettiriyor. Penaltılarda Kepa şanssızdı. 2 tane penaltı çıkarabilirdi. Lampard'ın kupayı alması öz güven açısından iyi olabilirdi ama bugünkü oyun da bence takıma ve hocaya öz güven verecektir. İyi yoldasınız.
  • Öncelikle, bu maç takımın motivasyonu ve inancı için çok önemliydi zaten sahaya varını yoğunu koydu herkes.Malesef kaybettik gerçekten üzüldüm galibiyet alsaydık takımın sıçrayış yaşayacağı kaçınılmazdı. Öte yandan Lampard sarrinin durağan futbol anlayışının aksine orta sahaları harikaya çevirmeye başlıyor.Jorgingo geçen sene dikine pas denemezken,dünkü maçta dikine pasları ortasahaların dikine içeri koşuları müthişti.

    Malesef Tammy abrahamı penaltısı dışında değerlendirirsem beklentinin çok altında sadece atletlikliği ile öne çıkıyor onun dışında beklentinin altında kaldı.

    Kaçan penaltıda Kaleci Adrianın ayakları çizgiye basmıyorken, hayvan gibi öndeyken UEFA nın neden tekrar atış yaptırmadığı VAR ın ne işe yaradığı tartışılıyor.gitti hakettiğimiz maç.Gerçi Tammy abrahama yapılan pozisyonda penaltı değildi. VAR çok kötüydü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 15 Ağustos 2019; 12:30:29 >





  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.


    kurban olurum bunun kara kaşına kara gözüne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önüme düştü. İyi oynadığını biliyordum ama böyle istatistikleri olduğunu bilmiyordum.


  • kepa-azpili zouma christensen emerson-kante jorgi-pedro mount pulisic-giroud

    hoca rotasyona gitmeden 4231 başlamış. willian ve rudiger hazir hale gelmis sakatlık sonrasi. williani izleriz umarım bugün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mount çok güzel attı 1-0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm kadarıyla Chelsea taraftarının büyük bir kısmı Batshuayi'nin oynamasını istiyor. Bence de oynaması lazım. Abraham'ın arkasına atılacak birisi değil. Abraham'ı Swansea döneminde izlediğimde yetersiz bulmuştum. 2.ligde iyi işler yapmış ama bence Chelsea seviyesi için hala yetersiz. Abraham 3.tercih olmalı.


  • Pukki bu takımı 3 puandan edecek gibi görünüyor.
  • 3-3 bekleniyor.
  • ligde ilk galibiyetimizi aldık. başından sonuna kadar üstün sayılabilecek bir oyun oynadık ve 2 genç oyuncu mount ve tammy'nin attığı gollerle kazandık.
    özellikle mount'tan böylesi bir lig performansı beklemiyordum fakat özellikle son 2 haftadır muazzam bir oyun oynuyor. fiziği yetersiz gibi görünse de çok mücadeleci ve oyun aklı üst düzeyde. ciddi şekilde takımın hücum aksiyonlarını yönetecek seviyede. tammy de kötü bir sezon başlangıcı yapsa da bugün çok klas 2 gol attı. oyun içinde giroud'a göre daha yetersiz kalsa da son vuruşları kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi.
    kante, pedro ve rüdiger'siz çıktık maça. özellikle orta sahada ciddi aksaklıklar vardı. barkley kaldığı yerden devam ediyor, hiçbir ilerleme yok. jorgi ve kovacic ise hem geride hem ileride hem alan katetti hem atak olgunlaştırdı. lampard hoca'nın barkley'den kendisinin futbolcu halini yaratacağı söyleniyordu ama bu oyunla çok zor.
    defansta da ciddi problemler var. özellikle iyi dribling yapan rakiplere karşı savunmakta zorluk çekiyoruz. zouma atletik de olsa arkasına çok basit şekilde adam kaçırıyor. tam kurgu oturmadığı için 3 haftada 7 gol gördük kalemizde maalesef. rüdiger'in bir hafta içerisinde döneceği söyleniyor. rüdiger christensen'in daha sağlam olacağını düşünüyorum.
    pulisic de kendisi gibi genç olan mount'un oldukça arkasında. çok kopuyor oyundan ve son tercihlerinde ciddi problemler var. willian hala rehabilitasyon sürecinde, odoi'nin bir iki haftası daha var, pedro da sakat. açıkçası onlar döndükten sonra bu form durumuyla oynaması pek mümkün gözükmüyor.

    genel anlamda umut verici bir karşılaşma oldu. rüdiger, odoi, kante, willian gibi eksikler döndükten sonra ciddi bir ivme kazanabiliriz. lampard hoca'ya hayırlı olsun ilk galibiyet.




  • Chelsea FC Holiganları🏆
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Padişah91

    2020 avrupa şampiyonası ingiltere hücum hattı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chelsea H grubunda Ajax, Valencia ve Lille ile eşleşti.

    Chelsea için çok sert ve ters takımlar fakat eğlenceli maçlar izleyeceğiz diye düşünüyorum.
  • Chelsea FC Holiganları🏆
  • 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.