beyler oyuna giriyorum.silah seçicem böyle bi uyarı geliyo ve atıyo.anlamadım.hile felan kullanmıyorum ve hiç kullanmadım
Arkada açık program bırakma. Belki arkadaki açık exe.leri hile falan sanıyordur.
müzik dinliyodum ama
Olabilir. Ama olmazsa bilmiyorum
profilimde banlandığım yazıyo
hile yapmisinki banlanmisin vac seni izler temizsen banlanmazsin
VAC ban yemişsin, VAC kontrolü oynayan hiçbir oyunu oynayamayacaksın artık (en azından VAC'lı serverlarda ki çoğu öyle). Geçmiş olsun.
Hayırlı olsun, VAC geçirmiş sana.
allahım ya.hiç bir hack felan kullanmadım kesinlikle.of ya.hile yapanlar banlanmaz.gelir bizi bulur vac.ayrıca nasıl vac olan bi oyunu oynayamıcam bidaha?yeni steam hesabı almak o kadarda zor değil
Bir hata sonucu 12bin kişinin hesabı banlanmış. Fakat valve olaya hemen müdahale edip durumu düzeltmiş, üstelik mağdur olanlar hesaplarını açtıklarında bir adet hediye L4D2 görmüşler kitaplıkta, durum düzeldiyse kitaplğına bak bakalım L4D2 var mı ?
Bir hata sonucu 12bin kişinin hesabı banlanmış. Fakat valve olaya hemen müdahale edip durumu düzeltmiş, üstelik mağdur olanlar hesaplarını açtıklarında bir adet hediye L4D2 görmüşler kitaplıkta, durum düzeldiyse kitaplğına bak bakalım L4D2 var mı ?