Şimdi Ara

Chatroulette'de gördüğünüz en ilginç olay?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • En ilginci hangisi bilmiyorum da bugün 3 arkadaş (2si erkek 1i kız(kız olunca daha güzel oluyor)) chatroulette açtık. 3 tane ilginç olayla karşılaştık ama ağzımız açık kaldı 2sinde.

1.si bir kız bildiğin fransıza benziyordu. bu bizle konuşmaz yeaa çok güzel falan dedi arkadaş. dedim o zaman ona kolum girssiiin. kızın cevabı türkçe olarak "babana sok sen o kolu" oldu

2.si iki tane kız çıktı karşımıza. wait a second dedikten sonra lak diye yapıştılar dudak dudağa. dedim oha lan noluyonuz falan. ama kızlar istifini bozmadı. fake video da değildi sohbet ettik sonra biraz

3.sü ve en bombası ise şuydu. bi tane adamla sevgilisi yan yana oturmuşlar. neyse herşey güzel (gibi gözüküyor, ayrıntıya bakmıyorduk) taaaaki alttan bişey oynayana kadar. adam çıkartmış tokatlıyo. sevgili var yanında bi de. lan bize göstereceğine git onu orda halletsene hey allahım ne beyinsizler var adamlar artık aşmış diyorum

Güzel bir deneyim oldu. İyi akşamlar forumdaşlarım

bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray
    ██████████████████ SARI KIRMIZI ██████████████████
  • Yaklaşık iki karış uzunluğunda bir olaydı.

Orijinalden alıntı: great_cnta

Babana sok sen o kolu...eee sonra ne dedi, kapattı mı, naptı, fransıza benziyor muydu, nerde oturuyomuş sordun mu?

Sonra güzel konuştuk. Dedim sende ODTÜlü tipi var. Ankara üni okuyomuş. Sonra dedim sosyoloji falan okuyorsun bence. Maliye çıktı :D 22 yaşındaymış. üni4'teymiş. valla çok güzel muhabbet ettik. sonra da o yoluma ben yoluma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ~TheHBO~

quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

Babana sok sen o kolu...eee sonra ne dedi, kapattı mı, naptı, fransıza benziyor muydu, nerde oturuyomuş sordun mu?

Sonra güzel konuştuk. Dedim sende ODTÜlü tipi var. Ankara üni okuyomuş. Sonra dedim sosyoloji falan okuyorsun bence. Maliye çıktı :D 22 yaşındaymış. üni4'teymiş. valla çok güzel muhabbet ettik. sonra da o yoluma ben yoluma :)

Fransızları severim... (bkz:Cafer)

• _____________________________
    Islak imza
  • quote:

Orijinalden alıntı: doksansekizli98

Hastasıyım bunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok tuhaf bir şey. bu nedir?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • Arkadasimla skype uzerinden konusuyorduk, ikimiz de chatroulette e girdik ,bir sure sonra birbirimize denk geldik ama erkek gordum mu direk geciyordum ,elime hakim olamadim ss yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

/>

oha çok iyimiş :D

• quote:

/>

Korku filmi gibi lan arka fona jaws'ın gerilim müziğini koymak lazım
  • y....k'tan başka birşey göremedim ki.

video games, anime and hip-hop
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

y....k'tan başka birşey göremedim ki.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Damarlı boru

yer altı dogalgaz sistemi
  • Herkes fail olmuş chatroulettede artık dalganızı sallayamazsınız hemen banlanıyorsunuz denemek isteyen olursa buyursun.Ondan sonra bir daha giremezsiniz.Banın açılması için dalgasını gösterenleri tek tek banlatmanız gerekiyor.

/>

harika

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Herkes fail olmuş chatroulettede artık dalganızı sallayamazsınız hemen banlanıyorsunuz denemek isteyen olursa buyursun.Ondan sonra bir daha giremezsiniz.Banın açılması için dalgasını gösterenleri tek tek banlatmanız gerekiyor.

Modemi resle.

2-bir kere de omegle başındayken galatasaray-gaziantep maçını izliyordum gaziantep in 4-2 kazandığı maç 6 kişilik bir kız grubuna maçı izletmiştim

3-yaşlı bir kadın genç bir çocuğa oral yapıyordu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.