Şimdi Ara

Chatgpt Bellek ve Sohbet Geçmişini Referans Al Özelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar chatgpt ile ilgili merak ettiğim bir konu var sistemi nasıl çalışıyor anlamak için soruyorum. Sık kullandığım bir chatgpt hesabım var 6 9 aydır hesap açık. Bu süre zarfında hesap açıldığından beri Bellek ve Sohbet Geçmişini Referans al özellikleri de hep açık oldu. Başkaları için iyileştir özelliği de açık, her özellik açık. Bu hesapta ben bir sohbet açıp sohbeti tamamladığımda sohbet geçmişi kısmından bu sohbeti siliyorum. Bellekte ise bazı şeyler yazıyor bellek kısmında not şeklinde. Şu anda sohbet geçmişinde hiç sohbet yok ama bellekte yazan şeyler duruyor. Ben bu hesaba "Benimle ilgili ne biliyorsun veya hatırlıyorsun hepsini anlat" dediğim zaman bana nasıl bir cevap verir? Chatgpt silinen sohbet geçmişlerini hatırlayabilir mi? Bellekte yazanları hatırladığını biliyorum bellekte yazanlar hariç silinen geçmiş sohbetlerden de bir şeyler veya herhangi bir bilgi hatırlayabilir mi? Bunu kendim araştırıp denedim ancak bir de kullanıcı görüşlerini almak istedim o yüzden açtım konuyu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.