Şimdi Ara

Chat Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ZirveChat.ORG

    İnternet Sitesinin Adı: ZirveChat.ORG
    Site Konusu - Chat Sohbet Odaları
    Kullanılan Sistem: Wordpress, applet
    Hosting Sağlayıcısı: Kendi sunucumuz
    Site Sahibi: Revenge


    Site Hakkında Açıklamalar;

    ZirveChat.ORG adı altında faaliyetlerine başlayan ve Türkiye'de sohbet siteleri arasında özellikle sohbet odaları kelimesinde ciddi yer edinmek isteyen sohbet chat odaları sitemize hoşgeldiniz. Site üzerinde sadece belirli bir kategoride sohbet odası yer almamaktadır. Büyük küçük herkesin beğenisini kazanacak farklı chat sohbetodalarına yer verilmiştir.

    ZirveChat.ORG chat sitesinde yer alan başlıca kategoriler: chat, online sohbet, teknoloji, güncel haberler, spor haberleri, magazin, komutlar, kodlar şeklindedir. Tüm bu kategorilere dair birbirinden değerli bilgi paylaşımları zirvechat.org sohbet sitesinde ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştur. Sizlerde paylaşımlar için siteye girip orada bulunabilirsiniz.

    ZirveChat.ORG yeni arkadaşlık kurmak isteyenleri de unutmamıştır. Online odalarda kişileri bir araya getirerek anında sohbet etme imkanı sunmuştur. Applet sistemi ile online sohbet etmenin zevkini tattırır.

    İnternet üzerinde yer alan sohbet ve arkadaşlık siteleri arasından Zirvechat.ORG sohbet sitesini ön plana çıkaran, ayrı ayrı her ilde bulunan tüm ziyaretçilere sohbet imkanı sunması ve yöneticilerin art niyetlere olanak tanımamasıdır.

    Chat sitelerine ilgi duyuyorsanız, siz de bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. Site son derece açık ve anlaşılır bir şekildedir. İstediğiniz kategoriden istediğiniz konuları okuyabilir, istediğiniz gibi sohbet etme imkanı bulabilirsiniz. Yorumlarla soracağınız sorulara da anında cevaplar alabilirsiniz.

    Sizleri de ZirveChat.ORG chat sohbet arkadaşlık sitesine bekliyoruz.

    https://www.zirvechat.org







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.