Şimdi Ara

Char Yavaslıor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu sabah 3 çar ong farm yapıorum ve bir çarlada Demon Bekliordum ama çar bi anda yavasladı ve kuş felan kanatlarını yavas çırpar oldu dier çarlara gecemedim ve bu 1 2 kez oldu oldupunda pc kitlenior neden acaba oyundamıvar bişi bnm pcemi daha öncek böle bişi yoktu pcm de sağlam çok sağlam idare eder yane yardımcı olursanız sewinirim

• İşlemciye Fazla Yükleniyordur Bazen Oluyor Normal Alanda Kasarken Problem Olmuyor Ama 2 Charda Pot Bitip Aynı Anda Dönünce Şehre Patayabiliyor ?
  • Gökhanım laptop daysan kasar.Masaüstü senin çok sağlam öyle bir yavaşlama söz konusu olamaz.Oyundandır.
  • Kanka bi anlam veremedim pc acaib kasıor masa üstü pc açtım oyuna giriom yaklasık 30 45 dk sonra oyun yavas yavas hareket edio takılıor hiç bişey yapmıor pc ısnmıstır dedim sabah kapattım gitti ama şimdi denedim yine aynısı oldu anlayamadım internette donuor hiç bi şey olmuor char buz yemiş gibib oluor 'yardımcı olursanız sewinirimFORMAT Bİ FAYDA EDERMİ ACABA neyse biraz arastıram da öle

EDİT:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygkhan -- 1 Nisan 2009; 16:18:44 >
  • Arada oluyor..

Ama istersen sen bir format atmayı dene
  • saol denerim
    acaba nette mi bi sorun var bnm '
  • Arkadaslar bi yardımcı olun lütrfen yha bilgisi olan varsa formattan baska çare yokmu buna ?
  • YOkMUUU YARDIMCI OLAVBİLCEK BİRİSİİİ
  • hocam işlemciniz çok çekirdek li ise şöyle yapınız( Örneğin 4 çekirdekli işlemciniz var diyelim ve 4 tane Sro açtınız diyelim CTR ALT DEL e basarak görev yönticisini açın 4 tane sro clienti görev yöneticisinde olacak ve ilk clinte tıkalyın mause ile sağ tıklayıp işleme git değin daha sonra sizi görev yöneticisindeki işlem menüsüne yönlendirecek işlem menüsüdeki seçmiş olğunuz clinete tekrar Sağ tılayara benzeşmeyi ayarlyı açın orda 4 tane CPU kutucuğu göreceksiniz ilk Clinte CPU0 atayın 2ciye cpu1 3.cpu2 4.cpu3 gibi böylelikle BÜTÜN clinetler tek bir çekirdeğe değil her client için tek çekirdek atıyoruz sro tek çekirdek destekledği için işlemciniz kaç çekirdek olsa bile sro her zaman ilk çekirdeği kulanır isteğiniz kadar char açın herzaman ilk çekirdeğe yük biner bizde elle ayarlarız her çekirdeğer 1 client işlemcinizin 4 çekirdekli olğunu varsayarak yorum yaptım ( eğer çift çekirdekse 4 char açıyorsanız çekirdek başı 2 client ayarlayın)

• quote:

Orjinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

hocam işlemciniz çok çekirdek li ise şöyle yapınız( Örneğin 4 çekirdekli işlemciniz var diyelim ve 4 tane Sro açtınız diyelim CTR ALT DEL e basarak görev yönticisini açın 4 tane sro clienti görev yöneticisinde olacak ve ilk clinte tıkalyın mause ile sağ tıklayıp işleme git değin daha sonra sizi görev yöneticisindeki işlem menüsüne yönlendirecek işlem menüsüdeki seçmiş olğunuz clinete tekrar Sağ tılayara benzeşmeyi ayarlyı açın orda 4 tane CPU kutucuğu göreceksiniz ilk Clinte CPU0 atayın 2ciye cpu1 3.cpu2 4.cpu3 gibi böylelikle BÜTÜN clinetler tek bir çekirdeğe değil her client için tek çekirdek atıyoruz sro tek çekirdek destekledği için işlemciniz kaç çekirdek olsa bile sro her zaman ilk çekirdeği kulanır isteğiniz kadar char açın herzaman ilk çekirdeğe yük biner bizde elle ayarlarız her çekirdeğer 1 client işlemcinizin 4 çekirdekli olğunu varsayarak yorum yaptım ( eğer çift çekirdekse 4 char açıyorsanız çekirdek başı 2 client ayarlayın)

Bu gerçekten işe yarıyormu ?

• @Lu£

Deneye bilirsin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

hocam işlemciniz çok çekirdek li ise şöyle yapınız( Örneğin 4 çekirdekli işlemciniz var diyelim ve 4 tane Sro açtınız diyelim CTR ALT DEL e basarak görev yönticisini açın 4 tane sro clienti görev yöneticisinde olacak ve ilk clinte tıkalyın mause ile sağ tıklayıp işleme git değin daha sonra sizi görev yöneticisindeki işlem menüsüne yönlendirecek işlem menüsüdeki seçmiş olğunuz clinete tekrar Sağ tılayara benzeşmeyi ayarlyı açın orda 4 tane CPU kutucuğu göreceksiniz ilk Clinte CPU0 atayın 2ciye cpu1 3.cpu2 4.cpu3 gibi böylelikle BÜTÜN clinetler tek bir çekirdeğe değil her client için tek çekirdek atıyoruz sro tek çekirdek destekledği için işlemciniz kaç çekirdek olsa bile sro her zaman ilk çekirdeği kulanır isteğiniz kadar char açın herzaman ilk çekirdeğe yük biner bizde elle ayarlarız her çekirdeğer 1 client işlemcinizin 4 çekirdekli olğunu varsayarak yorum yaptım ( eğer çift çekirdekse 4 char açıyorsanız çekirdek başı 2 client ayarlayın)

Arkadaşın dediği çok mantıklı ve doğru da. Bazen, çok ihtiyaç olduğunda, bu yöntemi ben de kullanıyorum.

Ayrıca böyle bi durum için pc ne format atmana gerek yok. Çünkü sorun büyük ihtimalle hardware dedir. Arkadaşın dedğini uyguladığında da bi sorun kalıncağını da sanmıyorum

• legend 4 cıkdı ondan olabılır cunku ıslemcıde bellek kullanımı arttı ve goruntu kalitesi gelişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: boywonder

legend 4 cıkdı ondan olabılır cunku ıslemcıde bellek kullanımı arttı ve goruntu kalitesi gelişti

Legend III & Legend IV arasında çokta fazla görüntü kalitesi yok..

En azından böle sorun yaratacak kadar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.