Şimdi Ara

Çftli LNB alıp bir çıkışını kullanmamak bşr problem yaratır mı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş

İkinci çıkışın İleride kullanılma ihtimali olduğu için, çiftli lnb alıp bir çıkışını şimdilik kullanmamak bir problem yaratır mı? Maliyet doşında dez avantajı var mıdır? kullanılmayan çıkış uygun bir yükle sonlandırılmak gerekir mi?

Bir de çanak antenle birlikte sabitleme aparatı gelir mi, gelmiyorsa balkon için uygun aparatı nasıl temin ederim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramis1 -- 10 Kasım 2013; 12:12:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aramis1

merhaba,

İkinci çıkışın İleride kullanılma ihtimali olduğu için, çiftli lnb alıp bir çıkışını şimdilik kullanmamak bir problem yaratır mı? Maliyet doşında dez avantajı var mıdır? kullanılmayan çıkış uygun bir yükle sonlandırılmak gerekir mi?

Bir de çanak antenle birlikte sabitleme aparatı gelir mi, gelmiyorsa balkon için uygun aparatı nasıl temin ederim?

Bir çıkışın kullanılması hiç bir sorun yaratmaz. Kullanılmayan çıkışı, eriyen bant ile izole ediniz. Etmeseniz de olur.

Balkona montajdan bahsediyorsanız, çanak ile birlikte gelen montaj parçaları, montaj için yeterli gelir.

Ama çanakla birlikte gelen montaj parçalarına uygun düşecek bir yere( balkon üstü küpeşte olur, balkonun duvarı olur, hemen balkon yanı odanın duvarı olur, balkonun dışa bakan alt duvarı olur.)

Bu belirttiğim yerlerin hepsinde, öyle yada böyle, duvar, beton yada mermer delinmek zorunda kalınır. İşte ben buna karşıyım. Balkonum kalın metal küpeşteli olduğu için, küpeşte demirinin alt tarafına göre, kaynakçıda, balkon küpeştesine monte edilebilecek şekilde, aparat yaptırdım. Çanak borusunu da, bu aparata kaynattırdım. Sonra bu parçayı olduğu gibi balkon küpeşte demirine alt taraftan monte ettim. Çanağıda bu demire monte ettim.

Bu şekilde çanak anten alt tarafta kaldığı için, balkonda otururken, görüş alanında engel oluşturmadı.

Tabi balkon küpeştesi demiri kalın ise, bu şekilde bir çözüm üretilebiliyor. Demirli bir bağlantı noktası yoksa, duvar/beton gibi yerleri delmek gerekecektir.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.