Şimdi Ara

Cezayirli müslüman kadın el sıkışmadığı için Fransız vatandaşlığına alınmadı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
1
Favori
16.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O kadın demeye bin şahit isteyen mahlukatı ceza olarak her gün ayrı bir müebbet hükümlüsünün hücresine atmak lazım!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin ne haddine la fransa. arabistana git sen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jungleboogie92

    Arkadaşlar eğer müslüman bir kadın erkeğin elini sıkmayı günah görüyorsa kendisi çok gerici ve şeriatçı bir kişi olduğunu ifşa etmiş demektir. Şeriatçı bir kişinin de özgürlükten ve demokrasiden bahsetmeye hakkı yoktur. Çünkü şeriat düzeni yapısı itibariyle özgürlük ve demokrasi düşmanıdır. Kadınların başları zorla kapatılır, kadın erkek her alanda birbirinden ayrılır, dinden çıkan idam edilir, bir gayrimüslimin şahitliği bir müslümanın şahitliği yanında koşulsuz şartsız geçersiz sayılır, gayrimüslimlerden ayrıca zorla vergi alınır vs vs. İnsan haklarına aykırı birçok bu tarz yasaları vardır şeriat düzeninin. O yüzden kimse kusura bakmasın ama karar doğru. Olay sadece bir el sıkışması değil yani.
    Katılıyorum. Burda kimse gelip hani bunlar özgürlükçüydü falan diye zırlamasın. Adamlar şeriatçı kafayı biliyor,eşitlik ve özgürlük diye konuşmak ne haddinize. Şeriatla şeriat ?? İyi yapmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciyakeri

    evime davetlisin aynı şeyi söyleyeceğim yüreğin varsa bana tükür bak neler oluyor civciv çıkacak civciv bak bu akşam neler olacak
    izmir bornova gelirsen alırım seni

    Alıntıları Göster
    Senin gibi fake trolleri böyle sınırsız çizerler. Ben demiştim fake hesapsın diye.






  • Türkiyede bir hristiyanın kilise önünde şarap dağıttığını düşünün mantık yürütmeye çalışın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gold5555

    Kadın haklı ben el sıkışmak zorunda değilim kimseyle bu bence günah sayılıyorsa.Bu benim kendi düşüncem hani avrupa tarafsızdı hani her düşünceye saygısı vardı? iki yüzlü avrupa işte ne beklersin ki
    O zaman başvurma , demek ki oraların kuralı bu.



    Kal Cezayir vatandaşı olarak , problem?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki özgürlüğün başkasının özgürlüğünün başladığı yerde bitiyormuş. Sen nezaket icabı başkasının elini sıkmak zorunda değilsin, onlar da seni vatandaşlıklarına almak zorunda değil. Burada tartışmaya değecek bir şey göremiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem dincisin Fransa'da işin ne be kadın? Git Suudi Arabistan'a 10. sınıf vatandaş gibi yaşa. Sonra Fransa'ya git o eli nasıl sıkarsın görüşürüz
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Düşün sen ev sahibisin biri evine senin evinde 1 hafta kalmak istiyor. İlk gün salonun ortasinda hiç rahatsızlık duymadan gaz çıkarıyor ve bu normalmiş gibi davraniyor sen diğer 6 gün bu adamı evinde tutar mısın hayır? Şimdi diyeceksin ne alakasi var. Aslınd aynı şeyler. Ev sahibi Fransa misafir müslüman kadin gaz çıkarmak da saygısızlık. El sıkışmamak da bir saygısızlık onlara göre. Onlar da madem benim evimde bana saygısızlık yapıyorsun benim evimde kalamazsin demiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fransistan da yakinda el sikisanlar dislanacak la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberi okumadim ama kadin haksiz,yahu ne var bunda sanki yiyecekler elin,i aksine saygisizlik yapmis iyide olmus bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Dinimimizdeki konular ele alınırken ilk kaynağımız Kur'an ikinci kaynağımız peygamberimizin sahih sünnetidir. Daha sonra akıl yolu ile kıyaslama gelir. Eleştirdiğiniz bu konuda hadsiz yorumlar yapmışsın. Sen kaç Kur'an tefsiri, kaç sünnet kitabı bitirdin, hangi hocalardan ders aldın da böyle atıp tutarsın? Kendi nefsini kılavuz edinmiş, kulağına ne fısıldasa yazmışsın. Biraz sünnet bilgin olsa en azından bu davranışın peygamberimizin hayatı ve sünnetiyle uygun olacağını göreceksin. Allah bize ayetlerini açıklaması ve örnek olması için peygamberlerini yollamıştır. Sen sadece aklınla hüküm verip haşa peygamberleri kabul etmiyorsun. İmanın altı esasından birini çiğneyip bir de yüzsüz yüzsüz dini fetva veriyorsun. Ayrıca cümlelerinin serseriliğinden anlam çıkartmam için uğraşmam gerekti. Allah sana hidayet versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi normal human -- 23 Nisan 2018; 6:11:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    İkisi de erkek yalnız fark ettiysen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

    Şu olayı political correctness çerçevesinde yorumlayan liberal salaklar yok mu bi de
    Çağın en büyük hastalığı politik doğruculuk. Yavaş yavaş bize de sirayet ediyor ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih bilgin olmadığı çok açık birincisi (Fransa ne arıyordu Cezayir'de madem?), iki yüzlü davranışın (Arap-Avrupalıyı ayırman) olduğu çok açık iki, Cezayir Arap değil Berberidir bu da üçüncüsü.
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    yallah cezayire
  • Şimdi iman, cennet yazıcam bir ton ergen din yoktur diye yazacak. He çocuklar haklısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal human kullanıcısına yanıt
    kadın dinine bu kadar düşkünse niye islamiyetle yakından uzaktan ilgisi olmayan hatta kimilerine göre islam düşmanı sayılabilecek bir ülkede sığıntı gibi yaşamak için yalvarıyor?

    bak fransa vatandaşlık vermemiş kadın da mahkemeye itiraz etmiş.adamlar seni istemiyor daha ne halt yemeye uzatıyorsun defol git fakir cezayire.

    bu müslüman milleti niye bu kadar iki yüzlü anlamak mümkün değil.her fırsatta gavur diyerek müslüman olmayanları aşağılarlar ama onların ülkesinde yaşamak için de kapılarında yatarlar,yalvarırlar.her ülke bizimki gibi keriz dolu değil.5 milyon suriyeliyi bırak 5 tane suriyeliyi almazlar.alırlarsa halk ayaklanır.halkı bırak ekonomik çöker.bizde benzine 1 haftada 30 kuruş zam niye geldi.hırsızlı,rüşvet,mülteci...

    Fransa iyi yapmış.oranın kültürünü beğenmiyorsan oraya gitmezsin.otur fakir cezayir'de.hem fransa'da yaşayacağım hem de kendi kültürümü oraya empoze edeceğim.yok yaaa.




  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    bu mesajı iphone'dan mı yolladın samsung'dan mı?

    vestel olmadığına iddiaya girerim.senin gibi düşünenler de iki yüzlü.adamların ürününü kullanıp kullanıp istemiyorum diyorsunuz.sizi ürünlere zincirle mi bağlıyorlar.kullanmayın
  • Sanki kadına öpüşmesini söylemişler de yapmamış, alt tarafı elini sıkacaksın be Hem ülkenden kaçıyorsun hem de ülkenin kurallarını korumaya çalışıyorsun Rezillik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.