Şimdi Ara

Cezaevi hakkında sorularınız varsa gelin [Güncellendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
13
Favori
6.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 17 1 ay önce tahliye oldum 6 ay boyunca yattım
    Bir gün yolda giderken ıslık çaldılar hava karanlık bakmadım ana avrat sövmeye başladı bana arkamdan biri dayanamadım döndüm arkamı 2 kişi benle yaşıt iki kişi vardı
    hayırdır dedim sigara varmı dedi yok dedim para ver o zaman dedi yok dedim nasıl yok lan diyip yine sövmeye başladı şans eseri 2 gün önce bıçak almıştım spora başladığım için geç çıkıyodum neyse ben dayanamadım çünkü annemi 9 yaşımda kaybettim ben de sövüp sıska olana bi tane geçirdim sonra diğeri saldırdı baya dövüştük sonra çocuk elini beline götürdü ben o bıçak çekicek zannettim meğerse bıçak fln yokmuş onda bende o anlık heycanla bacağından bıçakladım elini beline götüreni diğeri direk bağırmaya başladı dondum kaldım elimde bıçak 2 sokak var evime çocuk bağırıyo fln direk camlardan bakmaya başladılar o sıra zaten polisi aramışlar kavga ederken polis geldi direk yat dedi aldı bıçağı ambulans geldi aldılar o gidince bende ekip arabasıyla karakola gittik ifademi verdim alt katta nezarethane var 6 m2 var yada yok tek ben vardım hala korkulu bi şekilde bekliyorum karakola girerken tüm eşyalarımı aldılar üzerimdeki babamın numarasını verdim aradılar babam abim geldi beni yukarı aldılar nasıl oldu anlat dedi anlattım diğer benle kavga eden çocuk polis geldiğinde koştu kaçtı bıçakladığım hastane ben hala olayın şokundayım kaçanı tanıyomusun dedi yok dedim yarın mahkemeye çıkarılıcaksın dedi nezarethaneye indirdiler saat 12 felandı heralde sabah 8 e kadar hiç uykum gelmedi habire napıcam diye düşünüyorum lise 3 e geçicem yaz tatili bide insanın aklına herşey geliyor ya ölürse diyorum kendi kendime bacağından bıçakladığım halde neyse sabah 8 oldu polis geldi yemek verdi saat 10 da mahkemeye çıkıcaksın dedi tamam dedim 9 da çıkardılar beni adliyeye geldik ceza mahkemesi nin olduğu kata çıktık elimde kelepçe yanımda 2 polis oturuyor insanlar bana bakıyo üzerimde kan lekeleri var babam abim orda neyse bizi çağırdılar hakim ifademi okuyor bıçaklanan gelememiş olayı anlattım tahrik var dedim felan en son karar verildi dedi mahkemeyi 2 ay ileriye erteledi tutuklu olarak yargılanması dedi benim içimden birşeyler koptu ama abim babam yıkıldı direk jandarma aldı beni elimde kelepçe ring arabasına doğru gittik içerde küçük bi oda var oraya sokuyolar girerken kelepçeyi çıkardılar yukarda küçük bi cam var ordan dışarı bakıyorum felan ama nasıl kötü bir şey neyse geldik cezaevine jandarma indirdi taktı kelepçeyi doğru içeri aradılar sonra resmi mi çektiler bi yer var garip bir yer girdim gardiyan soyun dedi soyundum baksır ı çıkart dedi çok ciddiyim ıkın dedi ıkındım tamam giyin dedi ama sadece memur bakıyo başka kimseyi almıyo içeri neyse tamam dedi ilk gece mecburmuş hücre yada koğuş bulamadılar bilemiyorum orda filmlerde olduğu gibi konuşamıyorsun hücreye girdim bi tane yatak bi tuvalet küçücük bir yer o kadar ağır geliyoki ilk gece kafayı yiycek gibiydim ya hiç çıkamazsam diye sabah geldiler b-3 sübyan koğuşuna götürdüler girdim içeri 3 kişilik bir yer 2 katlı alt katta bi masa 3 sandalye kenarda ufak tefek şeyler banyo tuvalet bir evin salonu kadar hatta dahada küçük girdim içeri merhaba dedim hoşgeldin birader dedi 2 kişi üst katı gösterdiler çıktım 2 tane 2 katlı ranza 4 dolap
    eşyalarımda yok yanımda 15 Tl param vardı girerken aldılar burda hesap usulü dedi hesabıma ekledi parayı içerde parayı göremiyorsun neyse ben direk ranzaya oturdum düşünüyorum pazartesi 10 dakika telefon ayda 1 kere salı günü açık görüş 3 kere salı günü kapalı görüş varmış benim içerde olduğum gün perşembeydi sanırım herneyse indim sordum benim ailemi arayıp kıyafet istemem lazım dedim telefon kartın varmı dedi yok dedim haftaya kantin günü yazdırırsın dedi al ben vereyim sana dedi haftaya sen bana alırsın dedi tamam dedim kapıya vurdum kimse gelmio sonra gardiyan geldi evimi arayıp eşya istemem lazım dedim eşyaların aramada getiricekler dedi meğer babamla abim getirmiş zaten sonra kartı geri verdim gel otur bakalım dediler oturdum konuştuk fln alparslan vardı 1 yaş küçüktü benden o cinayetten girmiş üvey babası annesini dövüyormuş bir gün ikisini birden dövmüş eve başka kadın getirmiş fln babasının öldüğü gün babasının mezarına gidio eve geç gelio üvey babasına buna direk saldırıyor buda dayanamıyor gece yatarken ekmek bıçağını karnına geçiriyor melih vardı o da yaralama dan girmiş onun hikayesini tam hatırlamıyorum melih 3 aydır alparslan da 4 5 ay olmuş alparslan 38 yıl yemiş melih 2 sene 6 ay mıydı öyle bir şey televizyon varmı diye sorarsanız var ama kendin alıyormuşsun kantinden yatağın örtüsünü felanda kendin alıyormuşsun saç kurutma makinesi felan satılıyomuş her hafta çarşamba kantin günüymüş ne istiyorsan o gün yazıp alıyormuşsun içerde herşey dilekçe ile devam ediyor.Dövme de yapıyorlarmış :) saç kurutma makinesinin motorundan :) ilk gece uyku hiç tutmadı bu arada her gün 9 dan 6 ya 7 ye kadar koğuşun bahçe izni var koğuş kadar fotoğraf çekilmek istiyorsan orda çekiniyorsun koğuşta yasak fotoğrafçı istiyorsun geliyorlar.birde haftada 1 gün büyük bahçe izni var ilk gece arkadaşlarımı ailemi herkesi düşündüm neyse sormak istediğinizi sorarsınız aradan 2 ay geçti mahkemeye çıktım o çocuk da gelmişti bidaha anlattık durumu delil melil 3 ay ileri attı ben gene tutuksuz yargılandım ifadeyi öyle bir vermişler ki artık kimden öğrendilerse ben gitmişim para verin demişim onlar vermemiş ikisine saldırıp bıçaklamışım para vermeyince felan olan bana oldu 3 ay daha yattım bu arada 2 3 kere koğuşum değişti dövme felan yaptımaya başladım babamlar görüşe geliyo onlar gidiyo ben yine içeri çok insanla tanıştım ama sübyan yatılcak bir yer değil emin olun bi kere sigara vermiyorlar gardiyanlardan felan çözüyolar çok zor her yer pislik Allah tan bana kötü biri denk gelmedi hep garibanlar 3 ay geçti en temiz kıyafetlerini giyiyorsun dışarı çıkıyorsun ring arabasına ne güzel bi zevk ama dışarıyı görüyorsun mahkemeye vardık hala kaçan bulunamamış zaten şuna inanın kimse ilgilenmio (güçsüzlerle dayısı olmayanlarla) beni 1 ay daha attı ben anladım ama çıkamacağımı sonra geri döndüm çok şey öğrendim sabretmeyi ilk önce bi kere a iphone 6 çıkmış onsuz yapamam olayı felan kalmadı telefonu unutuyorsun ne internet ne telefon yok sıkıntıdan öleceğin gelio kuş besledim içerde içerden dışarı çıkıyo herşey dışardan içeri girmiyo koğuşların arasında kuş satıolar fln saatler fln :) 1 ay geçti mahkemeye geldik Allah tan kavga ettiğimiz binadan bi adam babamın arkadaşıymış anlaşmışlar tanık olarak geldi olayı anlattı banada ağır tahrikten beraat verdi direk cezaevine gider gitmez topladım eşyalarımı o sıra biri geldi napıyosun dedi tahliye oldum eşyalarımı topluyorum dedim burda kıyafetler dışarı çıkmaz dedi adettir koğuştakilere dağıtılr dedi tamam dedim verdim tüm eşyalarımı saç kurutma makinemi verdim aldıklarım kaldı bir tek muhabbet kuşumu aldım ona da konuşmayı öğrettim kaç polis geliyo kaç diyebiliyor :) beni çıkardılar kapıdan çıktım ama o temiz hava varya ne kadar güzel bir şey babam abim beni bekliyorlar eve gittim direk patates kızartması yumurta yedim çünkü onlar yasak içerde yemeklerden dışardan geliyor şimdi lise 3 teyim okuyorum hala vazgeçmedim okumaktan bi dahada hayatta suç işlemem büyük konuşmayayım zorda kalmadıkça asla.Kollarım dövmelerle doldu olan o oldu :) sınıfta okulda felan korkuyorlar ama gerek yok dövseler hık demem size Bir kardeş tavsiyesi bırakın karışmayın hiç bir suça sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz admin yanlış yerdeyse lütfen silme

Beyler Türk Adaletini en iyi anlatan Film aynı bunun gibi oluyor o soyunma baksır ıkınma sahnelerini gerçekten yaptırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alksdj -- 27 Şubat 2015; 21:37:07 >

• Özet nerde bunu kimse okumaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 7 3700X @4.5GHz|| Asus Strix B450F Gaming II Motherboard || Corsair RM850X || AMD Radeon 6900XT &amp; EKWB Quantum Reaction || Corsair Vengeance RGB Pro DDR4 3600 MHz 32GB(2x16) || Samsung 970 PRO 512GB || Samsung 850 EVO 500 GB || 2TB Crucial M500 SSD
    || DELL 3221QS ||
    Corsair K95 Platinum MX Brown || Logitech G900 || Arctic Liquid Freezer 240 II
    || NZXT H710 ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alksdj

Ben hayatımdan özet geçtim dayı

Eyvallah yeğen şimdi okumak lazım

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

okuyunca özet geç bilader.

Orijinalden alıntı: slobodno

quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

okuyunca özet geç bilader.

Okurken acı çekiyorum tek nokta dahi yok

• Anlamışsındır artık bıçak silah vsnin ne kadar gereksiz olduğunu elini sürmezsin artık keşke bunu anlamak için geleceğini karartmak zorunda kalmasaydın bununla geçmiş olsun

Küfre sapanlar, seni tutup bağlamaları yahut öldürmeleri ya da yurdundan çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kurarlar, Allah da tuzak kurar. Ama Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.)
  • aynen bıçak silah taşımak o kadar gereksiz ki bıçaklasar sesim çıkmaz orda ki insalar yaşam tarzları çok fena bir şey çorapların çalınıyo bakıyosunun başkasının ayağında bir şey diyemiyorsun :) o küçüçük yerde 8 kişi kaldık bi ara yerlerde bile yattım Allah Düşürmesin kimseyi
    "Father, is it over?"
    "No, my son... the raid will reset next week."
  • Derp kullanıcısına yanıt
    Amin aman diyim sakın bulaşma suçsuzken o kadar çok yatan varki benim 6 ayım hiç oldu onu geçtim elektrik parasını yemek parasını da sen ödüyorsun

Bu ülke böyle iste kendini savunursun suçlu olursun savunmazsin zarar görürsün ileri demokrasi falan değil orta çağ demokrasisi gibi resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnI_ -- 27 Şubat 2015; 3:28:31 >

Orijinalden alıntı: metinsemer

Anlamışsındır artık bıçak silah vsnin ne kadar gereksiz olduğunu elini sürmezsin artık keşke bunu anlamak için geleceğini karartmak zorunda kalmasaydın bununla geçmiş olsun

Benvr gelecigini karartmadi, 16 yasinda hsyatinin dersini aldi ve omur boyu bu olay ona yol godtericek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.