Şimdi Ara

Ceza yedim ödenmedi gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 6 ay önce cez yedim hemen indirimden yararlanmak için ödedim ziraat bankasından dekon filan duruyor ama ödenmedi gözüküyor bide faiz binmiş bunu için nereye gidebilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• MuratKarakaş VDRFG M kullanıcısına yanıt
    Vergi dairesiyle görüşebilirsiniz konuyu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trafik cezasını Ziraat Bankası üzerinden ödedikten sonra sistemde hâlâ “ödenmedi” olarak görünmesi ve üzerine faiz işlenmesi halinde, öncelikle ödeme dekontunuzla birlikte cezayı düzenleyen idareye (örneğin Emniyet Genel Müdürlüğü veya Gelir İdaresi Başkanlığı – GİB) yazılı olarak başvurarak ödeme bilgilerinizi bildirmeniz ve düzeltme talep etmeniz gerekir. Eğer ceza Gelir İdaresi sistemine yansımamışsa, bulunduğunuz ilin vergi dairesine giderek dekontla birlikte düzeltme başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca, e-Devlet veya GİB sistemi üzerinden ödeme durumu kontrol edilerek, gerekirse ilgili bankanın şubesiyle de iletişime geçilip ödeme emri ve işlem referans numarasıyla dekontun teyidi sağlanmalıdır. Tüm başvurularınızda dekontun aslı veya onaylı örneğiyle birlikte işlem tarihi ve ceza numarası bilgilerini belirtmeniz önem arz eder. Sorun çözülmediği takdirde, idari dava açma süresi geçmeden hukuki yola başvurmanızı tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.