Şimdi Ara

Ceza Davası Yardım. Kesinleşen + İstinafa Gidebilir Kararsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Bi ceza davasında şahsıma dava açıldı. 2 ayrı suçtan 2 ayrı hagb verildi. 2 suç içinde sunulan deliller tamamen aynı mesajlaşmalar. Ancak bir suç için istinaf yolu açık yazıyor gerekçeli kararda , ancak diğer suç 2800 tl adli para cezası olduğu için karar kesin diyor. Yanlız 140 gün direk adli para cezası verildi hapisten çevrilme değil ama günlük tutar 20 tl gibi eski mevzuata göre verildi normalde günlük en az 100 en çok 500 tl. Üzerime de kayıtlı 5 milyon tl lik taşınır taşınmaz mal varlığı var. Dosya bütünlüğü gereği istinaf iki suçun da incelemesini yapmaz mı resen de olsa çünkü deliller ortak. Yani bir suçtan beraat verilince diğer suçun olmayacağı da net diyebilirim. Sizce istinaf karar kesin diye şuçu incelemez mi yoksa resen de olsa inceleme yapabilir mi. Yardımcı olacak avukat arkadaşlar varsa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dosyanizin fokoposini alin ve bir avukada danismankik ucretini vererek rica edin itiraz sureleri gecmed3n dilekxe yazsin size

Hocam zaten dilekçemi gayet iyi oluşturdum ancak istediğim sadece teknik bilgi ki 2 avukata sordum 2 side farklı görüşteler. Burda da avukat arkadaş vardır illaki ve soru basit olayı bilmesine gerek de yok

Avukat degilim

Kesin cezalara kanun yararina bozmaya gidebilirsiniz

Itiraz yolur acik olan cezaya usulunce itiraz edebilirsiniz

Diye dusunuyorum

7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.