Şimdi Ara

CEYHUN VE ERAY A LAF ETMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bizde bunu anlamıyorum geçen maç eray a laf edenler var ceyhun a laf edenler var galatasarayın bu yıl 11 km koşan tek oyuncusu ceyhun ve pozitif bir futbol oynuyor eray ise 100 de 100 lük golü kurtardı ama neymiş ilk golde hatası varmıymışmışmış ? şuan ceyhun selçuk tan daha pozitif oynuyor isimlere takılmayın şu adamlara sövmeyin

• Fatih hoca, semih ile emreyi oynatmıştı
  • Ceyhun'u ağır eleştirenler bir trenin peşine takılan, futboldan anlamayan adamlardır. Ceyhun'dan ne bekliyorsunuz önce bunun cevabını verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

Ceyhun'u ağır eleştirenler bir trenin peşine takılan, futboldan anlamayan adamlardır. Ceyhun'dan ne bekliyorsunuz önce bunun cevabını verin.

Trabzondayken attığı gollerden bekliyoruz .D Galatasaray'ın Selçuk'u olabilir inanıyorum .))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ceyhun'u ağır eleştirenler bir trenin peşine takılan, futboldan anlamayan adamlardır. Ceyhun'dan ne bekliyorsunuz önce bunun cevabını verin.

Çok ağır futbolcu reaksiyon gösterene kadar top gidiyor
  • Evet ama bu onun suçu değil. Bu adam böyleyken bu takıma alındı ve bu haliyle ilk 11'e seçiliyor.

Kendisinden M.Topal'ın yaptığını bekliyoruz bu kadar basit.
  • quote:

Evet ama bu onun suçu değil. Bu adam böyleyken bu takıma alındı ve bu haliyle ilk 11'e seçiliyor.

Kendisinden M.Topal'ın yaptığını bekliyoruz bu kadar basit.

M.Topal daha iyi futbolcu Ceyhundan zaten onun kadar iş yapsa eleştirmiyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eray'dan çok korkuyorum ben.
  • Gayet de yapıyor. Ceyhun'lu dakikalarda hangi rakip bizi göbekten delebilmiş?

Eleştirilebilecek bir durum yok ortada. Uzun dönem kötü oynasın o zaman bakarız. Sneijder'e 8 ay katlandık form tutsun diye. Ceyhun daha 180 dakika zor oynadı. O da kesik kesik.
  • quote:

Gayet de yapıyor. Ceyhun'lu dakikalarda hangi rakip bizi göbekten delebilmiş?

Eleştirilebilecek bir durum yok ortada. Uzun dönem kötü oynasın o zaman bakarız. Sneijder'e 8 ay katlandık form tutsun diye. Ceyhun daha 180 dakika zor oynadı. O da kesik kesik.

Pek ümitli değilim açıkçası zaten Eraydan korkuyorum ben
  • Kim korkmuyor ki. Zaten kalitesi belli oyuncular bunlar. Saçmalamasınlar yeter diyeceğiz yapacak bir durum yok.

AB kuralı çıksın hiçbiri barınamaz zaten.
  • Eray geçen maçta yalnızca 1 defa karşı karşıya kaldı onu da çıkarttı. Onun dışında top gelmedi ki. O sebeple patlayacaksa bu maçta patlayacak, batıracaksa yine bu maçta batıracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Eray geçen maçta yalnızca 1 defa karşı karşıya kaldı onu da çıkarttı. Onun dışında top gelmedi ki. O sebeple patlayacaksa bu maçta patlayacak, batıracaksa yine bu maçta batıracak.

bi maçlami değerlendircez .adam gayet iyi .

sadece tecrubeye ihtiyaci var . zamanlamasi mukemmel di .yenen gol defin hatasi 3 tane def seyretti topu ebue de adami tutmayinca yedik golü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Eray geçen maçta yalnızca 1 defa karşı karşıya kaldı onu da çıkarttı. Onun dışında top gelmedi ki. O sebeple patlayacaksa bu maçta patlayacak, batıracaksa yine bu maçta batıracak.

sadece tecrubeye ihtiyaci var . zamanlamasi mukemmel di .yenen gol defin hatasi 3 tane def seyretti topu ebue de adami tutmayinca yedik golü.

İyi oynarsa, kritik kurtarışlarda bulunursa bir maçta yıldız haline getirirsiniz. Ama tam tersi oldu mu tecrübe lazım, bir maçta değerlendirilir mi dersiniz. İyi de oynasa kötü de oynasa daha toy olduğunu kabullenmek sanırım en doğru olanı.

• quote:

Gayet de yapıyor. Ceyhun'lu dakikalarda hangi rakip bizi göbekten delebilmiş?

Yahu ne yapmis da gobekten delememistler? Anadolu takimi Ceyhun yok diye Galatasaray'i gobekten delecekse zaten hic sampiyonluga aday olmayalim. Adam bildigin vasatin altinda bir defans oyuncusu. Kaleye en yakin oynayabilecegi bolge on libero. Orada da kapi gibi Melo'muz var. Kayserispor'un Melo'su yoksa bir yil daha verelim tepe tepe kullansinlar. Cunku Galataray standartlarinin 10 kat altinda bir futbolcu.

Top kontrolu sifir, pas yetenegi sifir, yaraticilik sifir. Ikili mucadelelerde gayet hantal, cabuklugu yok. Top kesici desen, oynadigi her macta Selcuk ondan cok top kesiyor. Sadece uzun boylu ve hava toplarini alacak diye bir adam kadroya alinir mi yahu?

Hayir ne oldu anlamadim ki? Mancini geldi, daha bir suru oyuncuya sans bile vermeden Ceyhun'u has elemani yapti. Haftalardir yoklari oynuyor, hala FB derbisine ilk 11 de baslatiyorsun. Olacak is degil. Gercekten insanin icindeki futbol izleme istegini olduruyorlar.

Oynadigi azicik zamanda harikalar yaratan Emre'yi begenmeyip bir daha sans vermiyor. Daha Engin'i denemedi bile. Amrabat 10 dakikanin ustunde oynamadi. Ama Ceyhun efendi her mac sahada. Kelimeler yetersiz kaliyor. Diyecek bir sey bulamiyorum. Iskence valla.

• quote:

quote:

Ayrıca toplamda 200 dk civarında oynamış. Toplasan 2 maç süresi kadar görev almış bir kaleciye şimdiden "adam gayet iyi" diyebiliyorsun ve kendinle çelişiyorsun.

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca toplamda 200 dk civarında oynamış. Toplasan 2 maç süresi kadar görev almış bir kaleciye şimdiden "adam gayet iyi" diyebiliyorsun ve kendinle çelişiyorsun.

adam gayet iyi şuana kadar ama 1 hata yaparsa kariyeride bitmez anlamında söledim.şuana kadar gayet iyi oynadi.

ben türkiyenin en iyisi musleradan iyi falan mı demişim.şauan kadar hata yapmadi anlamında yazdım.penaltıyı kurtarsa mesela ovvv millet dünyanın en iyisi muamelesi yapardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.