Bildirim
çevrim dışı oyun...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu gönlü büyük, paylaşmayı seven bir hayırsever...!! _____________________________ -
Kardes steamin varsa beni ekle aile ici paylasirim ama dedigin sekilde kimse vermez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bana ozelden ulaşın offline arayan lar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Harbiden durumu olup alan neden 1-2 kişiyle paylaşmıyor karşı tarafa bir zararı var mı? Biri çıkıp yardım etse çok sevineceğim
var mı aile hesabı ile yardımcı olacak arkadaşlar ? _____________________________ -
aile hesabı ile yardımcı olacak arkadaşlar varsa lütfen özel mesaj atsın ya şu oyunu adam akıllı oynayamadım :( _____________________________ +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
+Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler