Şimdi Ara

Çevremde Kimse Rock/Metal Dinlemiyor[unili içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Universitede grup kurucam falan diyordum(elektro gitar çalıyorum).Hani muzikten anlayan bi arkadas cevrem olsun istiyordum çünkü lisede hiç muzık zevkıme uyan kısı yoktu.ulan unıye geldik yine aynı adamlar rhcp,pink floyd,death falan diyoruz o ne diyorlar.pc den muzık acıyorum kapat sunu yaa diyorlar ne anlıyorsun bundan diyorlar

varmı benım gıbı olan yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Fuck these corporations and their fucking record stores. I don't want my fucking paycheck feeding money whores.
    These bastards flood the market with their fabricated shit and laugh as this pathetic fucking music gets them rich.
    Stay the fuck, right out of my life. I don't need your fucking advice. You don't know what our shit is all about so don't even try to figure it out.
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • Türkçe öğrenmelisin ilk olarak.

Arkadaşlarının senle aynı tarzda müzikten hoşlanmamaları müzikten anlamadıkları anlamına gelmez. Her anasının karnından doğan Pink Floyd, Red Hot Chilly Peppers dinleyecek diye bir şart yok değil mi?

• bunu dinle

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • yorumlara bak

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.