Şimdi Ara

Çevre mühendisliği hemsirelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba Ytü çevre müh 4.sinif öğrencisiyim bütün derslerimi verdim tek 1 dersim kaldı ondan dolayı okulum uzadı . Bu ders çok yoğun miktarda grup çalışması ve yoğun miktarda hesaplama gerektirmekte. Okurken mental olarak inanılmaz yoruldum şu sınıfa kadar olan bütün grup çalışmalarında iş bilmez insanlar yüzünden kafayı yedim. Artık son 1 1.5 haftadır bisey yememekteyim ve çenem kasılı bi şekilde uyumaktayım. (O da uyuyabilirsem). Bölümü zaten boşta kalmamak amacıyla yazmistim ama artık yapamıyorum . Myp ile hemsireliğe geçmek istiyorum (yakın bir akrabam uzun süredir hemşirelik yapıyor ve çocukluktan beri sağlık sorunu geçirdigimden dolayı hastahane ortamına alışığım). Ailem bırakma senin emeğine saygın yok mu diyor .Ne yapmalıyım ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

SOn siniftan tek ders o kadar zor olamaz, abartmayin daha zorlu sinavlari vermissiniz, basinizi one egip bitirin okulu sonra ne yapmak isterseniz yapin, etiket cok onemli, hemsirelik de yapacaksaniz ya da baska bir sey, ytu mezunu muhendis olmaniz sosyal hayatta cok isinize yarar, hele tek dersten birakirsaniz (yazdiklariniz dogruysa) cok pisman olursunuz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.