Şimdi Ara

Çevirmeme Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ödev Geçmiş Zamanla Geçen hafta İçi Ne yaptığımızdı :)

Geçen hafta pazartesi günü uyandım. kahvaltı yaptım okula gittim. oklulda ders işledik . çıkış saati gelmişti çıktık . Eve geldim dinlendim sonra ödevlere baktım yemek yedim Tv izledim Saat Geç olunca da yattım .Salı günüde pazartesi gibi geçti . Çarşamba günü okuldan gelince sınava çalıştım yaklaşık 4-5 Saat biyoloji Çalıştıktan sonra Poyraz Karayel İzledim ve uyudum. Perşembe Günüde Okuldan Geldim Dil Anlatım Sınavına Çalıştım. Cuma günü okulda kolay bir sınav bekliyorduk ama sınav çok zordu. eve geldim bilgisayara geçtim gece 12 ye kadar bilgisayar oynadıktan sonra uyudum.

Hadi Siz Yaparsınız. :)

İngilizce Yollarsanız Sevinirim.

• Geçen hafta pazartesi günü uyandım. kahvaltı yaptım okula gittim. oklulda ders işledik . çıkış saati gelmişti çıktık . Eve geldim dinlendim sonra ödevlere baktım yemek yedim Tv izledim Saat Geç olunca da yattım .Salı günüde pazartesi gibi geçti . Çarşamba günü okuldan gelince sınava çalıştım yaklaşık 4-5 Saat biyoloji Çalıştıktan sonra Poyraz Karayel İzledim ve uyudum. Perşembe Günüde Okuldan Geldim Dil Anlatım Sınavına Çalıştım. Cuma günü okulda kolay bir sınav bekliyorduk ama sınav çok zordu. eve geldim bilgisayara geçtim gece 12 ye kadar bilgisayar oynadıktan sonra uyudum.

I waked up in last Monday, had breakfast and went to school. We had lessons in school. After school, I came to home and had a rest. Then did my homeworks. After homeworks, had dinner, watched television. And went to bed when the time is late. Tuesday was the same with Monday. In Wednesday, I came to my home late from school and studied for my exam. After studied biology for 4-5 hours, I watched Poyraz Karayel in TV. And went to bed. In Thursday, I came from school and studied for Turkish lesson. In Friday, We were waiting for an easy exam in the school, but the exam was too hard. When I came to home, I spent time with computer games to the midnight. Then I went to bed and slept.

Hızlı çevirdim belki 1-2 hata çıkar ama sanmıyorum. Kimse uğraşıp da bunu çevirmez kıymet bil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyumak istemeyen adam -- 4 Nisan 2016; 20:18:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

editlerim

Nasıl Yani ?

Orijinalden alıntı: bootcampjjk

quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

editlerim

Nasıl Yani ?

Yukarı bak.
  • yok kendim çevirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödev kendini geliştirmen için veriliyor. Bunu nasıl yaparım diye düşünürken araştıracaksın, daha iyi öğreneceksin. Böyle hazıra konmakla öğrenme olmaz. 5 sene sonra "abi, anlıyorum ama konuşamıyorum" diye dolaşma sen de. Öyle diyenlerin yüzde 80'i anlamıyor da zaten. Anladığını sanıyor.
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.