Şimdi Ara

Cevap: Replika Saat Satan Satıcılar --- Bu Konu UYARI Amaçlıdır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selanikliokan

    http://www.sanalpazar.com/dukkan/Usa-trader__u183412

    Orjinal saatlerimi bu arkadaşdan aldım arkadaşlar tavsiye ederim, link falan vermedim yanlış anlaşılmasın diye, sonra satıcı derler ama doğru söylüyorsun insanların ekmeğine mani olmaktansa doğru memnuniyetli alışverişlerimizi yazmamız lazım o zaman bu forum siteleri daha faydalı olacaktır.

    Armani , diesel vs bilmem ama bu Seiko Velatura SUN013P1399,90 TL ye orjinal olmaz olamaz ... En ucuz yerde 700 TL olan bu saat yarı fiyatına hangi ticari amaçla satılabilir ??

    Sonra Tissot T048.417.27.057.02 yine ne tesadüf ki 399,90 TL... En ucuz yerde 900- 1.000 TL ??? Elbette %100 emin değilim ama bu saatler yüksek ihtimalle sahte...Tavsiye etmiyorum...







  • Hocam bu veya buna benzer başka bir satıcıydım şüphelenip sordum. Orjinal diyemedi lafı dolandırdı geveledi. Orjinal olmama ihtimali yüksek. Satıcı ismini tam hatırlamıyorum sanalpazar hesabıma girmem lazım teyit etmem lazım eğer o satıcıysa replika saatler. Çamur atmıyorum yanlış anlaşılmasın adam kendi mesajında replica olduğunu söyledi. Sayfalarında yok yurtdışından getirtiyoruz adamlarımız sürekli çıkıp geliyor falan deyip lafı dolandırıyorlar. Amma velakin pek inandırıcı değil. Kanmayalım dikkatli olalım.
  • Bu rakamlara Yurtdışından çalması lazım, ilandaki Tissot modeli bence dünyanın hiçbir yerinde o kadar ucuz değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.