Şimdi Ara

Cevap: HONDA CİVİC 2016 (ANA KONU) 1.5 TURBO Şubatta Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haftasonu honda açılım otomotivde 2012 elegance civic aracıma 60000 bakımı yaptırdım (Bu arada 60000 bakımı çok yüksek % 20 indirimle bile 1040 tl verdim ). Bakım sürerken 2016 civic ide incelemiş olduk. Evet bagaj hatırı sayılır derecede büyük.Koltuk kumaşları ve dikişleri hiç hoşuma gitmedi çok kalitesiz duruyor, aracın ön ve arka görünümü berbat ön kaput fluance dan çalınma sanki. 6 ve 7 serisi civic lerin görür görmez vurulduğum ön konsolu gitmiş yerine dümdüz ruhsuz bir ön konsol gelmiş. Benzin kapağının iterek açılması çok basit kalmış honda arabayı daha kaliteli yapacağına daha kalitesiz yapmak için uğraşmış sanki. Hele arka koltuk önünün düz olmaması aracın al benisini bitirmiş. Bundan sonra civic ten başka araç kullanmam herhalde diyen biri olarak tam bir sükutu hayale uğradım. Bu kasanın çirkinliğini turbo ve dizel kapatabilirmi bilmem ama hondanın civic atmosferik motorlu modelin satışlarında büyük kayıp yaşacağı bir gerçek. Bu arada arkadaşla motor bölümü merak edip bakmak isteyince yaşı geçkin bir bayan satış görevlisinin niye bakacaksınız MOTORDAN ANLIYORMUSUNUZ ? sorusu bizi dumura uğratan son olaydı açılım otomotivde . Sonrasında dönüş yolunda nissan ve Wv bayil uğradık. Nissanın kalite olarak hondanın birkaç kalem ileriside olduğunu söyleyebilirim.







  • Bence ordaki görevlinin sana yaklaşımından biraz fazla içerlemişsin 😊😊 sanki honda değilde lineadan bahseder gibi eleştirmişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: med_cezir01

    Bence ordaki görevlinin sana yaklaşımından biraz fazla içerlemişsin &#128522;&#128522; sanki honda değilde lineadan bahseder gibi eleştirmişsin.

    müşteri temsilcisine şikayet etseydin de bu konuyu açmasaydın onlar o hanıma sorarlardı neden yaptın bu ayıbı diye ama gerçekten ayıp etmiş bu arada konsolu beğenmedin mi ben aşırı sevdim konsolu




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.