Şimdi Ara

Cevap: EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • @baberti; Faturam gelmeden maalesef iade de edemiyorum.
    Çağrı merkezinden aldığım bilgiye göre firma irsaliyeli faturayı koymuş ürüne zaten, ama kargocu getirirken ya söküyor ya da düşürüyor ondan emin olamıyoruz.
    Fatura nerde diye sorduğumda faturayı ayrıca yollayacaklar demesi ve bunu hızlıal müşteri temsilcisinin işlemler listesinde faturanın da ürünle yollandığını belirtmesinden sonra bu firmayla ilgili olumsuz beyanımı belirterek olası şüpheli durumda da suç duyurusunda bulunup kargoyu getirenlerin soruşturmada şüpheli olarak ifade verebileceklerini belirttim. İşin sıkıntılı yanı da ev şu an boş, evleneceğim için henüz oturmadığım daireye sipariş veriyorum eşyaları bir bir.
    Açıkçası endişeliyim bu konuda. Adam telefonu niye kapatsın ki hem gider gitmez. Gelirken kapıyı açmam için arayan adamı gittikten sonra en az 10 kere aradım. Açıkçası her firmayla olacak iş değil bu işler, hele kargo ve sevikyat işleri.
    Eve bu hafta alarm yaptırmaya karar verdim bu yüzden.

    HızlıAl.com'daki bu siparişten hak ettiğim 100TL MaxiPuan ve önceki televizyon siparişimden elde ettiğim 22liralık hediye çekiyle 1147TL'ye mal oldu bana işte.
    Horoz Lojistik'e ait kargo bedeli var ödenmiş olan 20TL tutar eklendi buna sadece. 2liralık farkı da saymazsak işte hemen hemen aynı fiyata mal etmiş bulunuyorum.


    Bosch WAT24480TR'yi satan web sayfasını ilk defa gördüm diyebilirim. Güvenilir olup olmadığını araştırmam gerekir en azından bir süre bekleyip.
    Bu sitedeki fiyat gayet iyiymiş ama Bosch'u şahsen bayisinden ya da Mediamarkt'tan almayı tercih ederdim şahsen. 1600'e yuvarlamıştım zaten kafamda, aradaki fark işte 450TL oluyor hemen hemen.

    HızlıAl'dan da bu sene alışveriş yapmaya başladım, verilen siparişi hızlıca sevk edebilmesi ve sipariş henüz ulaşmamışken arayıp bilgi vermesi bir yana, yaşanılan sorunlara ilişkin gayet pozitif olabilen firma olduğunu fark edince fiyatla sınırlı kalmayıp benim için güvenilir satıcılar arasına girmiştir. Tercih meselesi bu iş açıkçası.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.