Şimdi Ara

Cevap: apple mac kullanırken yaşayabileceğimiz sıkıntılar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows u 3.1 versiyonundan itibaren kullandım, en spc mi aldığımda vista yüklüydü beğenmedim, XP ile uzun bir süre devam ettim, win 7 ye geçtim, şirkette win 8.1 kullanıyorum.

    windows u yıllarca kullanan biri olarak mac e geçmek benim için biraz zor oldu, geçen sene imac aldım, fakat iyi ki almışım diyorum, her iki sistemde iyi, kişinin kullanım alanına göre değişiyor olsa da insanın bilgisayar kullanırken kendini güvende hissetmesi en azından benim için önemli.

    karşılaştırma yaparsak her iki sisteminde hala eksikleri var, hiç birisi mükemmel değil, fakat pc nin kasasından kurtulmuş oldum, gereksiz fan sesleri yok, mac i genelde hiç kapatmıyorum, ihtiyacım olduğunda her an kullanabiliyorum, windows un her yeni versiyonuna para verirken mac de bunun bedava olması güzel.

    pc ye deneme amaçlı hemen hemen bütün linux versiyonlarını kurdum denedim, netrunner ve fedora mate gerçekten çok gelişmiş, netrunner da wine diye bir program var kurulumla geliyor, denediğim bütün windows programlarını çalıştırdı.

    seçim yapmak kişinin kendine kalmış bir durum, ne microsoft ne de apple babamızın firması değil sonuçta.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.