Şimdi Ara

Cevahir Alışveriş Merkezi- EP Center

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fiyatlar özellikle cep telefonlarında makul.

Sanırım belli bir surede tanıtım nedeni ile uygun olacak.

Acale edip ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

EPCenter ı başka ziyaret eden varsa bu topicte görüşlerle devam edelim.

• 17 ekim'de gittim oraya ben.

DHW'de yazmıştım, buraya da yapıştırayım yeri gelmişken.

Okul dönüşü (İTÜ) arkadaşımla Mecidiyeköy'deyken "Bir dolaşalım mı Cevahir Alışveriş Merkezi'ni?" dedik ve içeri girdik. Bu EP:Center (bundan sonra EP olarak anılacaktır) kapısına geldik.

Tam içeri girecekken güvenlik elemanı pardon! diye seslendi. Geçen diyaloğu buradan aktarıyorum:

- Pardon!
    - Buyrun?!
    - Çantaları bırakın şöyle (hitaba bakın)
    - Neden?
    - Bırakmanız gerekiyor çünkü
    - İyi de neden??
    - Büyük çantaları topluyoruz (eliyle bana bir çanta yığınını işaret ediyor, tamamen lise-ortaokul öğrencilerinin sırt çantalarından oluşan bir tepecik)
    - Hmm, kadınların çantalarını da topluyor musunuz peki?
    - (bir an duraklıyor, sonra çanta yığınının içinde kadın çantası bulmaya çalışıyor, ama nafile) Yanlış anlama üstüne alınma ama, böyle büyük çantalara biliyorsun içeride notebooklar falan var... (hala sen diye hitap ediyor)
    - ...güvenlik kamerası ne işe yarar?
    - Çalacak adamı durdurmaz ki güvenlik kamerası
    - harika, ben girmekten vazgeçtim, içeride çantasıyla dolaşan kadınlar var gördüğüm kadarıyla, bir dahaki sefere üstümde kot pantolon ve sweat shirt yerine takım elbise giyerim mağazanıza gelirken, o zaman girerim çantamla... Size kolay gelsin.

Yeni açılmış bir mağazaya gelen müşteriye bu tip bir yaklaşım beni çok şaşırttı. 10 dakikalık bir yürüyüşten sonra Teknosa'ya girdim, girdiğimde "Hoş geldiniz" diyen bir satış elemanı tarafından karşılandım. Bir daha EP'ye gideceğimi sanmıyorum. Gidersem de rezalet çıkarmak için giderim.

• çok ta alıngansın.. daha gecen hafta cumartesi açıldılar, bir sans tanı bence

bu arada sorunsuz içeri girebilen biri görüşlerini yazar belki
  • böyle angutlar her zaman karsımıza cıkabılır arkadasım sen bunu tum cevahıre mal etme bence gayet guzel avrupanını sayılı kapalı alısverıs merkezlerınden bitanesı
  • cevahir alışveriş merkezi'ne lafım yok ki zaten, EP: Center denen ıvırtıdan bahsediyorum.
  • hocam içerisi nasıldı? begendin mi, ondan bahset biraz

Bu arada içeri girip müdürüne şikayet etseydin sende bu kadar alındıysan, alman müdürler onun canına okurlardı .Kocaman musteri ilişkileri bankoları var..

quote:

Orjinalden alıntı: delakitir

cevahir alışveriş merkezi'ne lafım yok ki zaten, EP: Center denen ıvırtıdan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 22 Ekim 2005, 23:25:53 >
  • Kısmetse bir dahakine şikayet edeceğim Rezalet çıkarmak için gittiğimde.

Alışveriş Merkezi yapı olarak İstanbul Bakırköy'deki Galleria'ya benziyor. Onun koridorları gibi bir yapı var, ama 3 tane paralel koridor var tek kelimeyle devasa.

çoğu mağaza daha hazırlanmamıştı. D&R mağazası çok güzeldi yapı olarak. Restoranların olduğu kata gitmedim. Diğer katları dolaştım. Belli türdeki mağazaları bir araya toplamışlar, zaten öyle olmasa orada kaybolmak kaçınılmaz. 1 saate yakın dolaştık içeride, ama ne kadarını dolaştık, hiçbir fikrim yok :)
  • hocam bana benzer olayı profiloda yaptılar.
    o zaman 18 ine yeni gireceğim(24)
    3 arkadaş gittik profiloya ben ve yanımdaki(14 yaşlarındaydı.)ayakkabımızı bağlarken diğer arkadaş içeri girdi(o sıralar ericson 688 ler yeni çıkmıştı ve arkadaşta vardı) herifi aldılar içeri.
    Arkasından biz girelim dedik herif almadı bizi içeri.Annenizle gelin dedi.Delirdim resmen.Sonra içeri giren arkadaş benim ark. onlar dedi adam bizi içeri aldı.
    gittim danışmaya böyle böyle anlattım.Güvenlik müdürünü getirdiler.Adam hemşehrim çıktı.Ben yıllardır mağazaları geziyorum böyle bir şey görmedim.Bastım kalayı.Müdür istersen işine son vereyim dedi.Ben yok dedim çektim gittim.

Yarın birde ben uğrayayım şu cevahire.EP ye gideyim sırt çantasıyla bakalım nasıl almıyormuş.ikerim adamı.
  • nerde burası ya adres versenize
  • hmm yıllardır bitmeyen inşaat alanına bakıp dururdum orlardan geçerken.
    hep yakında açılacak olan büyük alışveriş merkezi derlerdi...

sonunda açıldı işte. geçen perşembe yolum düştü ama zamanım yoktu girip bakamadım.
    üstelik benimde çantam omuzumdaydı...
    bu hafta uğramayı düşünüyorum bakalım nasıl bir yer olmuş...

bu arada içerde neler var...?
    yalnızca eşya ile yürümez o kadar büyük yer herhalde...
    yiyecek-içecek falan da satılıyormu..?

içerde neler var..?
  • anlatılmaz yaşanır hocam,
    6 metrocity buyuklugunde herhalde 10 akmerkez.
    10 Armada (ankarada kiler de anlasın)

diğer alışveriş merkezleri gibi "ye, iç, gez eğlen"

detaylı bilgi ve resimlere aşagıdaki linkten ulaşabilirsin
    http://www.cnnturk.com.tr/YASAM/DIGER/haber_detay.asp?PID=223&HID=1&haberID=132708

ama topic konusu EP yani Electronic Partners mağazası..

lütfen bu konuda devam edelim. rica çok rica

• haydaaaa, benim de çok hoşuma gitmişti o dolap davası hatta ben mağzadan çıkınca da söyledim almadım çantamı rahat rahat dolaştım mekanı, anahtar da cebimde...

olaylar aynıdır, bakış açısı farklıdır
  • ya tabii ki bırakmak istersen hoş, ama istemiyorsam da beni bırakacaksın. yok öyle sen'li hitaplar falan müşteriye karşı...
  • ehh o doğru sen ben davası yanlış...ama bu kadar takılmayın insanlara arkadaşlar, çok yaşamazsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 23 Ekim 2005, 0:15:35 >
  • Gidelim bakalım..
  • Fiyatlar ne kadar farkediyor? P910i almayı düşünüyorum. Taksit imkanı var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

anlatılmaz yaşanır hocam,
    6 metrocity buyuklugunde herhalde 10 akmerkez.
    10 Armada (ankarada kiler de anlasın)

diğer alışveriş merkezleri gibi "ye, iç, gez eğlen"

detaylı bilgi ve resimlere aşagıdaki linkten ulaşabilirsin
    http://www.cnnturk.com.tr/YASAM/DIGER/haber_detay.asp?PID=223&HID=1&haberID=132708

ama topic konusu EP yani Electronic Partners mağazası..

lütfen bu konuda devam edelim. rica çok rica

Haberi okudum adam "Çevredeki tarihi binalara aykırı" demiş..Oranın çevresinde Ali Sami Yen'den başka tarihi bina yok ki.

• Bende daha gidip-görmedim;

delakitir bence pireye kızıp yorgan yakma sonuçte yeni yapılanıyor ve o tip elemanlar her yerde zamanla kadrosu oturur oranın...
  • Aslında haklısın. Herşeyi dert ederek çok yaşanmaz ama müşteri olarak girdiğim bir yerde daha girer girmez eline bir dedektör verildi diye kendini büyük adamdan sayan bir zibidinin senli benli konusmasi cidden insanın canını sıkıyor.
    Arkadasımızın anlattığı olayın bir benzerini bende yasadım. Ancak EP'de değil.

İlk olarak olayın EP kısmını anlatayım .
    Benimde elimde bir çanta vardı EP'ye girerken.
    Heralde üzerimde takım elbise olduğundan birşey demediler.
    İçeri girip alışverişimi yaptım.

ARdından 2 alt katta ki koçtaşag irmek istedim.
    Elimde 3 tane büyükçe poşet vardı (EP'den aldığım ürünlerin bulunduğu.)
    Kapıdan girerken daha ne olduğunu anlamadan elinde koli bandı ile bir güvenlik görevlisi yanıma yaklaştı ve elimdeki torbaarı bantlamaya başladı.
    Neyse en sonuncusunu kurtardım ama diğerleri ağzından iple bağlanmış çuvala döndü.
    Efendim neymiş içeride eşya kaybolmasın mış!!!!

Ardından hemen bir yetili ile görüşmek istediğimi belirtim. Tık yok.
    Gitmiş olanlar bilecektir.koçtaş girişinin sağ tarafında çıkışlar var.
    Orda elinde cep telefnu ile takım elbiseli bir bey vardı (her haliyle ben yetkiliyim diyordu:yanındakiler elpençe divan durmuşlar onun çıkıştaki güvenlik cihazlarını teftiş etmesini izliyorlardı)

Gidip kendisine durumu anlattım:
    mağazanın girişine koyacakları paketleme cihazının ulaşmadığını bu nedenle böyle bir yontem izlediklerini soyledi.
    Eğer sizlere de benzeri şeyler yapılırsa lütfen sessiz kalmayın. Gidip mğaza müdürü, veya AVM yetkilileri ile görüşün.
    Sizi müşteri olarak görmelerini sağlayın. Yoksa size güdülecek koyun muamelesi yapmalarına izin vermiş olursunuz.

Eğer mağazan hazır değilse açma kardeşim.Eğer güvenlik personelin bir müşteriye sen diye hitap ediyorsa çıkar işten.
    Dışarıda iş diye bekleyen yüzlerce insan var.

Anlaşılacağı üzere tüm Alışveriş merkezinin açılışı aceleye getirilmiş durumda.
    Bazı işlerim nedeniyle Cevahir İstanbula 3 kez gittim.

Hiçbirşey olması gerektiği gibi işlemiyor.
    Asnsörler. Otopark girişindeki güvenlik.Mağaza girişlerindeki güvenlik.
    yemek katı,otoparklardaki işaretlemeler vs. herşey "ben henüz hazır değilim" diye bağırıyor.

Temizlik ise rezalet. Bu kadar büyük bir alışveriş merkezinin yönetimi önceden tüm olasılıkları hesaplayıp ona göre önlemler almalıydı.
    Ama tam bir türk zihniyeti heryerde okunuyor.

Bir an önce müşteriden para kazanmaya başlayalımda nasıl olursa olsun zihniyeti ile fazla ileri gidemeyeceklerini göreceklerdir.
    Yeni çılan birçok AVM'de bulundum ancak hiçbiri Cevahir gibi sapır sapır dökülmüyordu.

EP'ye gelince bence aman aman bir özelliği yok.
    TeknoSA'ya beyaz esya eklenmiş hali. Ancak fiyatlar teknosa da olduğu gibi yüksek değil gördüğüm kadarıyla

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

ehh o doğru sen ben davası yanlış...ama bu kadar takılmayın insanlara arkadaşlar, çok yaşamazsınız...

• delakitir gecmis olsun okuldasim ben de ayni gun oradaydim okul cikisi saat 6 bucuk gibi butun sartlarim seninle ayniydi salas bi tisort icinde polarimin bulundugu kabarik bir canta ve yanimda okul arkadasim onunda cantasi vardi bis de EP ye girdik ustelik tip olarak kesinlikle dikkat cekiyoduk benim omuslarima gelen saclarim tepelerden tokayla toplanip bol calili bi doga mansarasi havasindaydi arkadasimin boyu da dikkat cekecek kadar usun buna ragmen bi allahin kulu bisi demedi gorevlinin yanindan gectik o ana kadar butun girdigimis yerlerde kapida hosgeldinis seklinde karsilanan bis bu duruma sasirdik derken yigini gorduk cantalari birakmak mecburi mi dedi arkadasim bana ben de gel bosver adamin umrunda bile degilis bi kurali varsa o gelsin bise dedim girdik gesdik fln 10 dk durup ciktik bi kisi yanimisa gelip hosgeldinis ne arsu etmistinis ne bakmistinis gibi bisi demedi bence bu tavirlari degismesse satis yapamaslar ustelik alisveris icin gelmistik bakmaya da degil sonra isimisi teknosadan hallettik takma bole insanlari dolu var onlardan mesela gene cevahir de pissa hut ta (en ust kat ) dogru dusgun turkce bilmeyen dogulu bi adam var geldigi yere bisi demem saygim var ama konusmasi o halde olan ve ingilisce bilmedigi icin arkadaslarini cagiran bi eleman oranin prestijini sarsar die dusunuyorum ama isverenler benimle ayni fikirde degil galiba fleshlord da hakli ben gittigimde yukari cikan merdivenler calismiyodu asansorlerde calismiyodu arkadasimin yaninda tornavida vardi yaklasik 6 cm lik kucuk bisiydi ama celikten yapilmaydi ve dedektor okumadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLiCe_DoLuCa -- 24 Ekim 2005, 20:29:30 >

• Ben cevahiri abartıldığı kadar ii bulmadım

Ep ye gelince. dikkatimi çeken en hoş noktalardan birisi.her üründen bir adet teşhir amaçlı olarak konulması. yani almayı düşündüğünüz ürünü kutusu içnde değil rahat rahat kurcalıyarak inceliyebiliyorsunuz. ürün çeşitliği gayet tatmin edici. fiyatlar ne çok pahalı nede çok uygun. tüm bunları göze aldığımızda iyi bir mağaza olduğunu söyliebilirim. yani bukadar çok çeşidi ilk defa aynı mağaza içinde görüyorum.

ayrıca bazı arakadaşların çanta problemine kayılıyorum . gerçi biz girerken hiç bir problem çıkmadı. ama çıkışta lise öğrencilerinin çantalarını topladıklarını gördüm ve şaşırmıştım. bence butür saygısızca bir uygulamadan duyulan hoşnustusluk direk ordaki mağaza yöneticlerine iletilmeli. ben kendi adıma konuşucak olursam benden çantamı istiycekler ve mağaza girişinde gelişi güzel bırakıcam. walla ordakilerin allını karışlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 23 Ekim 2005, 21:39:35 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.