Çeşmede tatil yapanlar, mecbur tutacaksınız!
-
-
Bilmem kaç k verip tatile gidenler bi zahmet 50 tl tuvalet parasını da versin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kesin içerde tuvalet kağıdı yoktur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yüzüyorum ayağına sal gitsin kim uğraşacak :D mgndkdjgnfjdkgnd
_____________________________ -
illa tatile gidiyoruz diye 50 TL tuvalet parası vermek mantıklı değil. max 10 TL 20 TL bari deseler anlarım. veren olduğu sürece 500 TL de olur.
trde tatil olayı zıvanadan çıkmış yav param olsa da gidemem ben omg sürekli kalabalık ortam leş gibi insanlar karman çorman
benim zihnimi en iyi boş ormanlar sahiller falan dinlendiriyor son baharda bi gideceksin baba boluya offf süper olurdu
_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Çocuklu ailelerin bulunduğu kalabalık ortamları hiç sevmiyorum ben de. Sessiz ve huzurlu yerlerde tatil yapmak daha dinlendirici olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bebek arabasi ve çocuk terörünün olmadigi yer yok ki adamlar ben mal gibi çocuk yaptım biraz oturup onu egiteyim demiyor o da benimle pespaye ve rezil bir şekilde sağda solda surtsün diyor geziyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Marmaray’a ve otobüse bebek arabasıyla binenler tam dediğin gibi. Çocuklarının da kendileri gibi sefalet çekmesine neden oluyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Araba bile alamayacak kadar kendini tamamlayamamis insanlar üredigi icin dunya bu halde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Hocam benim çevremde gördüğüm tatile gidenlerin durumu gayet iyi lüks araçlar lüks oteller takılıyorlar zamanında millet geçinemiyor diye zırvalayanlar değil mi bunlar ? (Akpli değilim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
isterse bin tl yapar kazanamıyorsa düşürür demekki kazanıyor
izmir diğer şehirlere göre bile pahalı bence normaldede
trde tatil olayı zıvanadan çıkmış yav param olsa da gidemem ben omg sürekli kalabalık ortam leş gibi insanlar karman çorman benim zihnimi en iyi boş ormanlar sahiller falan dinlendiriyor son baharda bi gideceksin baba boluya offf süper olurdu |
|
illa tatile gidiyoruz diye 50 TL tuvalet parası vermek mantıklı değil. max 10 TL 20 TL bari deseler anlarım. veren olduğu sürece 500 TL de olur. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt