Şimdi Ara

Cescesor, Etacolor, Goprint, KartuşMatik kıyaslama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
48.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qedo

    cescesorden clara set aldım ama renkler cabuk soluyor resim basılmaz bence ama kagıt da onemli tabi

    bende bitsin diye robinson & cuma yı bide kunteper i basıyorum

    clara bitsin durablite denicem

    2 defa doldurdum


    sende niye böyle bir sorun yarattı ben şaşırdım çünkü ben bu mürekkebi rx 685 te en az 2-3 yıldır kullanıyorum resimde bastım ama solma olmadı.






  • kağıt cescesor advanced glossy 260 gr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qedo

    cescesorden clara set aldım ama renkler cabuk soluyor resim basılmaz bence ama kagıt da onemli tabi

    bende bitsin diye robinson & cuma yı bide kunteper i basıyorum

    clara bitsin durablite denicem

    2 defa doldurdum



    Bu yaşadiginizin sebebi Epson Sx215'in Durabrite mürekkep kullanmasidir. Siz gidip makinanın kullanmadığı mürekkep tipi olan clariayi kullanmaya caliştiginizda bu şekilde verimsiz sonuçlar alabilirsiniz.Rx685 modeli ise tam tersi şekilde claria serisi olan mürekkepleri kullanır durabrite kullanmaz.Peki ne farkı var bu 2 tip mürekkebin ? ;

    Durabrite suya karşi dayanıklı olan bi mürekkep tipidir öle baskıdan sonra elinizi sürdügünüzde hatta ve hatta su döküp silmeye kalksanız dahi kağıttan cıkmayan bir mürekkeptir.Ve o yüzden epsonun döküman agırlıklı olan modellerinde kullanılır.

    Claria ise durabrite'a göre biraz daha dayanıksız ama çok canlı renk tonlarına sahip bir mürekkep tipidir ve o yüzden epsonun 6 kartuşlu olan photo serilerinde kullanılır.




  • Claria Epson'un dye mürekkep markasıdır:
    Dye (Su Bazlı) Mürekkep

    Durabrite Epson'un pigment mürekkep markasıdır:
    Pigment (Suda Çözünmez) Mürekkep
  • Ben canon mp600 yazıcı için bugüne kadar cescesor marka mürekkep kllanıyorum yaklaşık 2 yıldır.

    - iddialarda belirtildiği gibi yazıcı kafası tıkanma sorunuyla kesinlikle karşılaşmadım.
    - resimlerde solma kullanılan foto kağıtlarıylada direk alakalıdır.
    pro olmayan cescesor marka kağıtlar 3-5 ay sonra renkler nerdeyse tamamen kayboluyor.
    akrabalara bastırdığım fotolarda kırmızıların bir kısmı kaldı diğer renkler uçtu.
    - cescesor mürekkeplerle HP kağıtlarına bastığım fotolar ilk günkü gibi duruyor yıllardır bi sorun yok.
    cescesor mürekkeplerle cescesor pro kağıtlarına bastığım fotolar 3-4 ay geçmesine rağmen hala bi solma olmadı.

    cescesor müşteri memnuniyetine önem vermeye çalışıyor. kendi izlenimim.

    Foto renklerine gelince doğrusu lcd ekranda görünen renklerin aynısını bi türlü tutturamadım. örneğin kırmızı ton biraz fazla oluyor
    yazıcı ayar renklerinde kırmızı tonu biraz kısıyorum bu sefer de başka renkler hakim oluyor. örneğin sarı renk. Biraz ayrıntıya önem veririm,
    ondan yani. yoksa resmi alan kişiler herhangi bişey hissetmiyor renk konusunda.

    Diğer markaları bu şekilde tecrübe eden kullanıcılar izlenimlerini yazsalar karşılaştırma testi olur bir nevi. Herkese iyi forumlar.




  • anlaşılan cescesor renk sorunu hala yaşıyor. bende canon mp 540 mağdurlarındanım mavi ve siyahta sorun var. yakında yeni mürekkep alacaktım ama fotoğraf baskısında renk sorunu yaşamamak için biraz daha beklemek gerekecek anlaşılan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dynch17

    merhabalar
    cescesor ve orjinal epson kartuşu sitede gösterilen örneğe pek benzemiyor. ben şahsen memnun kalmadım bi kaç gün önce set halinde aldım pişmanım.sağdaki cescesor resmen mavi olan

     Cescesor, Etacolor, Goprint, KartuşMatik kıyaslama


     Cescesor, Etacolor, Goprint, KartuşMatik kıyaslama


    bendeki renk sorunuda bu şekil ayrıca hp premium plus kağıtta siyah noktalar dağınık




  • aslında cescesor bu konuda bi açıklama yapsa iyi olucak mürekkeplerinde foto basımında sorun hala var mı yoksa çözdüler mi? Kaliteli bir firma olduğunu düşünüyorum ama sorunlu bi üründe almak istemem tabiki
  • goprint mürekkeplerini kullanıyorum 3 yıldan beri. hp photosmart kullanıyorum 363 serisi kartuşları var. ve çok memnunum. ceccesor mürekkeplerini hiç denemedim. yabancı mürekkep kullanmak istemediğimden. ama forumda görüyorumki ceccesor revaşta. elimdeki mürekkepler bitsin alırım ceccesor mürekkeplerini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stetner

    aslında cescesor bu konuda bi açıklama yapsa iyi olucak mürekkeplerinde foto basımında sorun hala var mı yoksa çözdüler mi? Kaliteli bir firma olduğunu düşünüyorum ama sorunlu bi üründe almak istemem tabiki

    cescesor nerdeyse 6 aydır forumda cevap yazmamış. (2.5 ay önceki fuar davetiyesini saymazsak). dolayısıyla sıkıntıların halen devam ettiğini düşünüyorum. eski hp yazıcım için mürekkeplerimi hep ordan alırdım. şu canon konusunda bizi rahatlatacak bir açıklama yada baskı sonuçlarına ulaşamadım.
  • arkadaşlar cyanı başka marka (hiç bilinmedik)bir mürekkeple değiştirdim su anda normal çıkıyo fotoğraflarım.
  • ben pelikan 4001 siyah mürekkep aldım kırtasiyeden ve yüzde 25 de su ilave ediyorum hp21 kartuşu 7-8 defa dolduruyorum ve sonuç süper.hazır setleri kullandım kartuşu 2-3 dolumda tıkadı.eğer bulabilirsem pelikan 4001 in kırmızı-sarı-mavi yi kullanmayı tavsiye ederim.
  • HERKESE MERHABALAR,

    Biz gittigidiyorda faaliyet gösteren , kartuş mürekkebi,kartuş dolum setleri ve malzemeleri satan bir firmayız.Tüm ürünlerimizi de olması gerektiği gibi FATURALI OLARAK SATMAKTAYIZ.

    Buradaki birçok ziyaretçinin ve kullanıcının fiyattan çok kaliteye ve verimli kullanıma önem verdiğini görmekteyiz.Bu kadar teknik ayrıntıya dikkat eden kullanıcıların olması bizim için de iyi bir referans olmakta.

    Öncelikle size bildiğimiz , hala üzülerek okuduğumuz ve okumaya devam ettiğimiz DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLARDAN BAHSETMEK İSTİYORUZ:

    1) HER MARKA VE NUMARALI KARTUŞUN KENDİNE HAS MÜREKKEBİ VARDIR.BİZ DOLUM setlerimizi her kartuş için ayrı mürekkepler hazırlayarak satmaktayız.YANi, LEXMARK'IN MÜREKKEBİYLE HP'NİN MÜREKKEBİNİ,CANON'UN MÜREKKEBİNİ KARIŞTIRMIYORUZ.Bu cümleden tabii ki" BAŞKALARI BÖYLE YAPIYOR" anlamı çıkmasın......

    2) EPSON'UN ADI GEÇEN SIFAT VE ŞEKİLLERDE SINIFLANDIRILMIŞ MÜREKKEBİ YOKTUR.BU İSİMLENDİRME VE SIFATLAR AÇIKÇASI 1.SINIF VE 2.SINIF MÜREKKEP ANLAMINI TAŞIMAKTADIR.

    3)Biz dolum setlerimizde TÜRKİYE'DE SADECE KARTUŞ MÜREKKEBİ ÜRETEN BİR FİRMANIN mürekkebini kullanmaktayız.Bu sayede TÜRKİYE'NİN HER İLİNDE ÇAYINI İÇEBİLECEĞİMİZ,MİSAFİRİ OLABİLECEĞİMİZ İNSANLAR TANIDIK,TANIMAYA DA DEVAM EDİYORUZ.

    4)Gerek yurtdışına ihraç etmekte olduğumuz fotoğraf kağıtları,gerekse mürekkeplerimiz konusunda İSTEYEN HERKESE NUMUNE GÖNDEREBİLECEĞİMİZİ BURADAN İLAN ETMEK İSTİYORUZ.

    5) BU FORUMDA BİZDEN DAHA ÖNCE NUMUNE ALAN VE DENEYENELER OLDU.BİZ NUMUNELERİ GÖNDERDİĞİMİZ VE NASIL SONUÇ ALACAĞINI BİLMEDİĞİMİZ KULLANICILARDAN,elde ettikleri sonucu "DİREKT FORUM SAYFALARINA YAZMALARINI ÖZELLİKLE RİCA ETTİK"...

    GİTTİGİDİYOR ÜZERİNDE BİRÇOK İYİ NİYETLİ ZİYARETÇİ VE KULLANICI İSE,BİZE FİYATLARIMIZIN NEDEN DİĞERLERİNDEN DAHA UCUZ OLDUĞUNU SORMAKTA VE MESAJ ATMAKTADIR.ANCAK BİZ de MAALESEF BİLMEDİĞİMİZ SORULARI CEVAPLAYAMIYORUZ:)

    NOKTAATIŞI adıyla gittigidiyor üzerinde faaliyet göstermekte olan firmamız,satış sayfalarında ALIŞVERİŞ YAPAN VEYA YAPMAYAN HERKESİN FAYDALANABİLECEĞİ BİLGİLERİ PAYLAŞTI,PAYLAŞMAYA DA DEVAM EDECEKTİR.

    DÜKKAN ANASAYFAMIZ:

    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/NOKTA_ATISI/

    Her türlü konuda yardımcı olmak için buradayız.Bize gerek buradan,gerek gittigidiyor üzerinden mesaj atabilirsiniz.

    Saygılarımızla....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NOKTA ATIŞI



    2) EPSON'UN ADI GEÇEN SIFAT VE ŞEKİLLERDE SINIFLANDIRILMIŞ MÜREKKEBİ YOKTUR.BU İSİMLENDİRME VE SIFATLAR AÇIKÇASI 1.SINIF VE 2.SINIF MÜREKKEP ANLAMINI TAŞIMAKTADIR.



    Bana epsonun durabrite ile claria serisinin aynı mürekkep oldugunu yada sizin iddia ettiginiz gibi olduklarini belgelerle ispatlayabilirmisiniz ?
  • Sayın ziyaretçi,

    DİKKATLİ OKUYACAK OLURSANIZ "İKİSİ DE AYNIDIR" DEMEDİM.Bunların bir sınıflandırma biçimi olduğunu "DURABRITE" denilen mürekkebin 1.sınıf "CLARIA" denilen mürekkebin de 2.sınıf mürekkep olduğunu söylemeye çalıştım.

    Buradaki 1.sınıf veya 2.sınıftan kastettiğimiz şey,durabrite daha çok profesyonel inkjet mürekkebiyken,claria ise daha çok ev ve ofis kullanıcısı için idealdir.yani bu ayrım "KALİTELİ" ve " KALİTESİZ" ayrımı değildir.

    BAZI MÜREKKEP ÜRETİCİ FİRMALAR MÜREKKEPLERİ 2 ÇEŞİT ÜRETİRLER:

    1)PROFESYONEL BASKI YAPANLARA HİTAP EDEN

    2)EV VE OFİS KULLANICISINA HİTAP EDEN

    Profesyonel fotoğraf işiyle uğraşan insanların,en küçük renk tonu farkı için binlerce TL harcayıp yeni fotoğraf makinası alacak kadar hassas olduklarını biliyoruz.

    SONUÇTA BU BİR DENEYİM VE TECRÜBE İŞİ,İSTEYEN İSTEDİĞİ İSİM VE MARKA ALTINDA MÜREKKEBİNİ ALIR,BASKIYI YAPAR SONUCUNU GÖRÜR.BU İŞİN BELGESİ DE BU....

    Saygılarımızla...

    ...NOKTA ATIŞI...




  • Bugün cescesor refill setten bir tane aldım eve geldim.

    Kartuşların dolumu oldukça basit.

    Büyük merakla kartuşları doldurup yazıcıma taktım.

    Yazıcı sorunsuzca kartuşları tanıdı.(oh be kartuşların dördünüde full görmek varmış kısmette )

    Sonuç;

    Set içinde çıkan mürekkep CLARIA olduğundan siyah ve sarı tam renginde fakat kırmızı ve mavi biraz donuk ama benim gibi sadece düz yazı çıkaracak biri için mükkemmel.

    Setin içindeki mürekkep birince DURABRITE mürekkep almayı düşünüyorum.

    Benim gibi Epson DX 8450 kullanıp kartuşa para yetiştirmekten bıkanlar şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NOKTA ATIŞI

    Sayın ziyaretçi,

    DİKKATLİ OKUYACAK OLURSANIZ "İKİSİ DE AYNIDIR" DEMEDİM.Bunların bir sınıflandırma biçimi olduğunu "DURABRITE" denilen mürekkebin 1.sınıf "CLARIA" denilen mürekkebin de 2.sınıf mürekkep olduğunu söylemeye çalıştım.

    Buradaki 1.sınıf veya 2.sınıftan kastettiğimiz şey,durabrite daha çok profesyonel inkjet mürekkebiyken,claria ise daha çok ev ve ofis kullanıcısı için idealdir.yani bu ayrım "KALİTELİ" ve " KALİTESİZ" ayrımı değildir.

    BAZI MÜREKKEP ÜRETİCİ FİRMALAR MÜREKKEPLERİ 2 ÇEŞİT ÜRETİRLER:

    1)PROFESYONEL BASKI YAPANLARA HİTAP EDEN

    2)EV VE OFİS KULLANICISINA HİTAP EDEN

    Profesyonel fotoğraf işiyle uğraşan insanların,en küçük renk tonu farkı için binlerce TL harcayıp yeni fotoğraf makinası alacak kadar hassas olduklarını biliyoruz.

    SONUÇTA BU BİR DENEYİM VE TECRÜBE İŞİ,İSTEYEN İSTEDİĞİ İSİM VE MARKA ALTINDA MÜREKKEBİNİ ALIR,BASKIYI YAPAR SONUCUNU GÖRÜR.BU İŞİN BELGESİ DE BU....

    Saygılarımızla...

    ...NOKTA ATIŞI...



    Ama işte burda yanılıyosunuz claria serisi mürekkep fotograf baskısı için epsonun özel olarak geliştirdigi daha canlı renk tonlarına sahip olan bir mürekkep türüdür. Durabrite ise işi daha çok döküman baskısı ile ilgili olan ev ve küçük ofis kullanicilarina yönelik su ile silinmeyen ve baskısı lazere yakın olan bir parlaklıktaki mürekkeptir. Yani 1.sınıf 2.sınıf diye ayırmak pek dogru deil cünkü 2 mürekkebinde sadece kendi kullanicisinda başarili olabilicegi aşikardır ve bir çok dolum firmasi ise yazıcılarda hangi mürekkebin kullanildiginin önemi olmadigini söylüyor bu forumda fakat gidipde bir sx515'e durabrite mürekkep yerine claria kullanıldıgında kullanıcılarında nasil isyanlara geçtigini hep beraber görüyoruz zaten yada bir px700e claria yerine durabrite. O yüzden biraz daha doğru bilgi verirsek hepimiz memnun oluruz sanırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bmbj


    quote:

    Orijinalden alıntı: NOKTA ATIŞI

    Sayın ziyaretçi,

    DİKKATLİ OKUYACAK OLURSANIZ "İKİSİ DE AYNIDIR" DEMEDİM.Bunların bir sınıflandırma biçimi olduğunu "DURABRITE" denilen mürekkebin 1.sınıf "CLARIA" denilen mürekkebin de 2.sınıf mürekkep olduğunu söylemeye çalıştım.

    Buradaki 1.sınıf veya 2.sınıftan kastettiğimiz şey,durabrite daha çok profesyonel inkjet mürekkebiyken,claria ise daha çok ev ve ofis kullanıcısı için idealdir.yani bu ayrım "KALİTELİ" ve " KALİTESİZ" ayrımı değildir.

    BAZI MÜREKKEP ÜRETİCİ FİRMALAR MÜREKKEPLERİ 2 ÇEŞİT ÜRETİRLER:

    1)PROFESYONEL BASKI YAPANLARA HİTAP EDEN

    2)EV VE OFİS KULLANICISINA HİTAP EDEN

    Profesyonel fotoğraf işiyle uğraşan insanların,en küçük renk tonu farkı için binlerce TL harcayıp yeni fotoğraf makinası alacak kadar hassas olduklarını biliyoruz.

    SONUÇTA BU BİR DENEYİM VE TECRÜBE İŞİ,İSTEYEN İSTEDİĞİ İSİM VE MARKA ALTINDA MÜREKKEBİNİ ALIR,BASKIYI YAPAR SONUCUNU GÖRÜR.BU İŞİN BELGESİ DE BU....

    Saygılarımızla...

    ...NOKTA ATIŞI...



    Ama işte burda yanılıyosunuz claria serisi mürekkep fotograf baskısı için epsonun özel olarak geliştirdigi daha canlı renk tonlarına sahip olan bir mürekkep türüdür. Durabrite ise işi daha çok döküman baskısı ile ilgili olan ev ve küçük ofis kullanicilarina yönelik su ile silinmeyen ve baskısı lazere yakın olan bir parlaklıktaki mürekkeptir. Yani 1.sınıf 2.sınıf diye ayırmak pek dogru deil cünkü 2 mürekkebinde sadece kendi kullanicisinda başarili olabilicegi aşikardır ve bir çok dolum firmasi ise yazıcılarda hangi mürekkebin kullanildiginin önemi olmadigini söylüyor bu forumda fakat gidipde bir sx515'e durabrite mürekkep yerine claria kullanıldıgında kullanıcılarında nasil isyanlara geçtigini hep beraber görüyoruz zaten yada bir px700e claria yerine durabrite. O yüzden biraz daha doğru bilgi verirsek hepimiz memnun oluruz sanırım.



    TEKRAR MERHABALAR,

    EVET SİZ HAKLISINIZ,DURABRITE YERINE CLARIA YAZDIM ASLINDA...BU DÜZELTME İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM....CLARIA NIN ZATEN EPSONUN PHOSTYLUS SERISINDE KULLANILMASI DA BU YÜZDEN....

    HATAMI DÜZELTMEMDEN KASIT KELİMLERİN YERİNİ KARIŞTIRMAM,IUYARINZI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...ASLINA BAKARSANIZ AYNI ŞEYİ KONUŞUYORUZ...

    SAYGILARIMIZLA....

    ...NOKTA ATIŞI...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NOKTA ATIŞI

    HERKESE MERHABALAR,

    Biz gittigidiyorda faaliyet gösteren , kartuş mürekkebi,kartuş dolum setleri ve malzemeleri satan bir firmayız.Tüm ürünlerimizi de olması gerektiği gibi FATURALI OLARAK SATMAKTAYIZ.

    Buradaki birçok ziyaretçinin ve kullanıcının fiyattan çok kaliteye ve verimli kullanıma önem verdiğini görmekteyiz.Bu kadar teknik ayrıntıya dikkat eden kullanıcıların olması bizim için de iyi bir referans olmakta.

    Öncelikle size bildiğimiz , hala üzülerek okuduğumuz ve okumaya devam ettiğimiz DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLARDAN BAHSETMEK İSTİYORUZ:

    1) HER MARKA VE NUMARALI KARTUŞUN KENDİNE HAS MÜREKKEBİ VARDIR.BİZ DOLUM setlerimizi her kartuş için ayrı mürekkepler hazırlayarak satmaktayız.YANi, LEXMARK'IN MÜREKKEBİYLE HP'NİN MÜREKKEBİNİ,CANON'UN MÜREKKEBİNİ KARIŞTIRMIYORUZ.Bu cümleden tabii ki" BAŞKALARI BÖYLE YAPIYOR" anlamı çıkmasın......

    2) EPSON'UN ADI GEÇEN SIFAT VE ŞEKİLLERDE SINIFLANDIRILMIŞ MÜREKKEBİ YOKTUR.BU İSİMLENDİRME VE SIFATLAR AÇIKÇASI 1.SINIF VE 2.SINIF MÜREKKEP ANLAMINI TAŞIMAKTADIR.

    3)Biz dolum setlerimizde TÜRKİYE'DE SADECE KARTUŞ MÜREKKEBİ ÜRETEN BİR FİRMANIN mürekkebini kullanmaktayız.Bu sayede TÜRKİYE'NİN HER İLİNDE ÇAYINI İÇEBİLECEĞİMİZ,MİSAFİRİ OLABİLECEĞİMİZ İNSANLAR TANIDIK,TANIMAYA DA DEVAM EDİYORUZ.

    4)Gerek yurtdışına ihraç etmekte olduğumuz fotoğraf kağıtları,gerekse mürekkeplerimiz konusunda İSTEYEN HERKESE NUMUNE GÖNDEREBİLECEĞİMİZİ BURADAN İLAN ETMEK İSTİYORUZ.

    5) BU FORUMDA BİZDEN DAHA ÖNCE NUMUNE ALAN VE DENEYENELER OLDU.BİZ NUMUNELERİ GÖNDERDİĞİMİZ VE NASIL SONUÇ ALACAĞINI BİLMEDİĞİMİZ KULLANICILARDAN,elde ettikleri sonucu "DİREKT FORUM SAYFALARINA YAZMALARINI ÖZELLİKLE RİCA ETTİK"...

    GİTTİGİDİYOR ÜZERİNDE BİRÇOK İYİ NİYETLİ ZİYARETÇİ VE KULLANICI İSE,BİZE FİYATLARIMIZIN NEDEN DİĞERLERİNDEN DAHA UCUZ OLDUĞUNU SORMAKTA VE MESAJ ATMAKTADIR.ANCAK BİZ de MAALESEF BİLMEDİĞİMİZ SORULARI CEVAPLAYAMIYORUZ:)

    NOKTAATIŞI adıyla gittigidiyor üzerinde faaliyet göstermekte olan firmamız,satış sayfalarında ALIŞVERİŞ YAPAN VEYA YAPMAYAN HERKESİN FAYDALANABİLECEĞİ BİLGİLERİ PAYLAŞTI,PAYLAŞMAYA DA DEVAM EDECEKTİR.

    DÜKKAN ANASAYFAMIZ:

    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/NOKTA_ATISI/

    Her türlü konuda yardımcı olmak için buradayız.Bize gerek buradan,gerek gittigidiyor üzerinden mesaj atabilirsiniz.

    Saygılarımızla....


    peki canon Mp 540 larda (520 ve 521 kartuş) kullanılan mürekkeplerde fotoğraf kullanıcılarının yaşadığı(cescesor mürekkpelerde bunu yaşıyorum) renk sapması sizin mürekkeplerde yaşanıyor mu?




  • Canon PGI 520 - CLI 521 5'li Orijinal Kart uşları şu anda piyasa fiyatına göre %45 indirimle KartuşMatik'ten alma imkânına sahipsiniz:

    Canon PGI 520 - CLI 521 Serisi 5'li Orijinal Inkjet Kartuşlar 100 TL

    Direkt bağlantı:
    Canon PGI 520 CLI 521 Serisi 5 Li Orijinal Inkjet Kartuş Takımı

    Kolay dolum kartuşlu KartuşMatik çözümü (Havale ile KDV Dahil: 121 TL):

    Canon PGI 520 CLI 521 Serisi 5 Li Otoreset Kolay Dolum Kartuşları + 5 Renk Mürekkep Kampanya Paketi (KartuşMatik Marka)

    Yalnız KartuşMatik marka mürekkep takımı (Havale ile KDV Dahil: 71,25 TL):
    Canon PGI 520 - CLI 521 Kartuşlara Özel 5 Renk Mürekkep Takımı ( 5 x 100 ml. ) (KartuşMatik Marka)

    KartuşMatik marka ürünlerimizin kalitesine sonuna kadar güveniyoruz. Bu yüzden 1 yıl boyunca geniş kapsamlı garanti imkânı sunuyoruz:
    KartuşMatik - Garanti Koşulları

    İster orijinal, ister dolum... En avantajlı teklifi sunmak bizim işimiz, seçmekse sizin işiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mener -- 8 Ocak 2011; 15:26:22 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.