Şimdi Ara

CERATO KLÜBÜ (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.580
Cevap
37
Favori
398.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tekrar merhaba,
    Diğer aracı kaçırdım. Ama bi tane daha gözüme çarptı bugün.

    http://www.sahibinden.com/46_00de_ikinci_sahibinden-46WQQaXQQ23224655WQQpXQQdisplayitem

    Fiyatı modeline göre çok uygun gibi ama iki tane değişen var. Sağ arka çamurluk ile sağ arka kapı.
    Satan kişi kaportacı imiş. Kazalı almış ve aracı düzeltmiş. Kazanın yüzeysel olduğunu söylüyor. Alt takıma veya iskelete zarar gelmemiş.
    Servise götürsem aracın hasar durumunu net bir şekilde tespit ederler mi?

    Tavsiye eder misiniz?
    (Ben araç alıncaya kadar buraları biraz meşgul edicem. Kusuruma bakmayın. Bilgi paylaştıkça çoğalır:))




  • HackerBekir ;

    Bak sana şimdi bir iki tavsiye,cerato forumunda sözü geçen bi dost olarak tavsiye kabul et

    sanki içimden bir ses cerato alırken sizi kekleyecekler gibime geliyor.çünkü hep gidip kazalı belalı arabalara bakıyorsunuz.

    bir kaç gündür yazdıklarınıza ve takip ettiğiniz arabalara bakıyorum.birincisi sizden sonra satılan ceratoydu yanlış hatırlamıyorsam.ben forumdaki diğer ceratocu arkadaşlara pek katılamayacağım bu kaçırdığın araç için.(hatta içimden iyiki kaçırmış dedim okuduğumda) adama niye şöyle bir teklif yapmadın.sizden alan adamın cebini bana verin ben ondan alayım deseydin keşke bakalım ne diyecekti.biraz köşeye sıkıştırıcı olman gerekti bu konuda.

    bu aracın ilanına baktığımda satıcının bence pek dürüst davranmadığı aklıma geldi ilk önce.koltukların poşetleri duruyor filan ayakları.2004 model arabanın kilometresi ve herşeyden önemlisi ilanın yazılış şekli hiçde özenli ve detaylara dikkat edilmeden yazılmış olması aracın benim kanımca kesinlikle kilometresinin oynandığı, koltuk kılıflarının sonradan takıldığı ( naylon poşet yaptırma 20-30 tl ye gelir),ayrıca aracın içi tertemiz diyorsunuz ancak direksiyondaki deri kılıfın aşındığını söylüyorsunuz.ne güzel işte yakalamışınız bir yerinden olayın içindeki üçkağıdı.

    bakınız bir insan özenerek kullandığı aracın ilanını böyle baştan savma kelime ve harf hataları ile dolu şekilde vermez birincisi.

    ikincisi bu ilan şu anda satıldı gözüküyor.o zaman niye aracın resimlerini hemen kaldırmışlar şu anda resim filan yok.

    üçüncüsü deri direksiyon kılıfındaki soyulma ve aşınmalar ben ayda 1200 km yol yapmama rağmen bende niye yok.şu anda aracım 45000 km ye yakın.sizin baktığınız araba en az 100000 km civarındaydıda ondan.

    dördüncüsü sanayiden veya kaportacıdan araba filan alınmaz unutun bunları.bu kadar cerato almak istiyorsanız bir kaç milyar dah abütçeyi arttırarak tertemiz ceratolar var onları bulunuz.sahibinden.com a takılıp kalmayın kendinizde biraz gezin bir kaç yeri.

    son bir öneri araştırdığınız aracın plakasını turkcell hattınız varsa mesaj kısmına şöyle bir şey yazıp gönderinm hemen trafik sigortasına işlenmiş bir hasAar varsa mesaj şeklinde size geliyor.
    HASAR PLAKA (BÜYÜK HARFLERLE VE BİTİŞİK ŞEKİLDE YAZILACAK PLAKA) SONRADA 2222 YE GÖNDERİN.örnek HASAR 34DR1234 şeklinde yapıp 2222 ye gönder.ancak sana temiz şeklinde bir yazı gelse bile unutmaki adam sanayide herhangibir ustaya bir şeyler yaptırmış olabilir.onların kaydına ulaşamazsın hiç bir zaman.

    http://www.sahibinden.com/sahibinden_satiliktir-90WQQaXQQ22472334WQQpXQQdisplayitem (direksiyonın solundaki kararmaya dikkat et.aracın km ile uyumlu)

    http://www.sahibinden.com/orjinal_tertemiz_-91WQQaXQQ21596109WQQpXQQdisplayitem

    http://www.sahibinden.com/fiyat_dustu_53500_de_orjinal_hatasiz_degisen_ve_boya-17WQQaXQQ20343249WQQpXQQdisplayitem


    yukarıdaki koyduğum ilanlardan birinde mesela çok temiz bir cerato var ama benzinli uyarmı sana bilmiyorum.

    bak mesela buda bi ilan.http://www.sahibinden.com/acil_satilik-40WQQaXQQ10292871WQQpXQQdisplayitem ve bu lanı ben 1,5 senedir

    görüyorum.adam hiç inmiyor fiyattan satılırmı diye sor bence satılmaz ama aracını temiz kullanan adam böyle olur işte.taviz vermez ve adam gibi ilan

    hazırlar.resimler bile gayet net ve açık.

    umarım söylediklerimi dikkate alırsın ve pişman olmazsın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 26 Mart 2010; 16:43:49 >




  • Öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

    Ancak o arabanın direksiyonu hiç aşınmış değildi. Kendi gözlerimle görmüş ve incelemiştim. Direksiyonun aşınmış olduğu forumdaki bir arkadaş resimlerine bakarak iddia etmişti. Ayrıca tanıdığım bir ustaya götürmeme rağmen almaya karar verdiğim zaman yetkili servise götürecektim. Kilometrede öyle bir dalavere varsa ortaya çıkardı ve almazdım.

    İlanı hazırlayan kişi ile aracın sahibi aynı kişi değil. İlan o yüzden baştan savma. Aracın sahibi çok titiz ve çok zengin bir insan. Yeni cip aldığından bunu satmak istemiş.

    Neyse vardır bir hayır.

    @drangelman yazdıklarının tamamına katılıyorum. Haklısın. Biraz daha dikkatli olmalıyım. Daha önce Opel Vectra alıp satmıştım. Az da olsa deneyimim var ama dediklerinde kesinlikle haklısın. Hasar kontrolü için de Tramer sitesini kullanıyorum. Tabi eğer satıcı kişiler plakanın yanında motor numarasını veya şasi numarası gibi bilgilerini de verirse. Ki artık çoğu satıcı bu bilgileri veriyor. Ama dediğin gibi TURKCELLin mesaj hizmeti de kullanılabilir.

    Ben de çok isterim biraz daha para koyup daha güzel bir cerato almayı ama maalesef maksimum çıkabileceğim tutar 18 bin lira.

    İlla da Cerato olmak zorunda değil. Diğer markalar da olabilir. Özellikle Civic. Arıyorum şu an. Bekliyorum.

    Tavsiyelerinizi de gözönünde bulundurarak sabırla beklemeye devam edeceğimden emin olabilirsiniz.
    İnşallah temiz bir araç denk gelir ve alırım.

    Teşekkürler..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hackerbekir

    Öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

    Ancak o arabanın direksiyonu hiç aşınmış değildi. Kendi gözlerimle görmüş ve incelemiştim. Direksiyonun aşınmış olduğu forumdaki bir arkadaş resimlerine bakarak iddia etmişti. Ayrıca tanıdığım bir ustaya götürmeme rağmen almaya karar verdiğim zaman yetkili servise götürecektim. Kilometrede öyle bir dalavere varsa ortaya çıkardı ve almazdım.

    ......



    Sayın hackerbekir,

    Yanlış anlaşılan bir hususu düzeltmek istiyorum. Aracın "direksiyonu aşınmış" diye kullandığım ifade, bir önceki satırda yeralan "renginin solmuş" olması anlamındadır. Zaten deri kaplama direksiyon öyle kolay kolay aşınmaz, özellikle birşeylerle kazınmadığı sürece aşınma olması çok zor. Bu konuda yanlış anlamaya sebep olduysam özür diliyorum.

    quote:


    .....
    İlandan incelediğim kadarıyla, donanımları CRDI advance modeller ile aynı. İlandaki direksiyonun net olarak görüntülendiği resimde, direksiyonun deri kaplamasının elle tutulan sol üst ve sağ alt bölümlerinin renginin solduğu görünüyor. Ayrıca sanırım lastikleri de yeni. Bu kadar az kilometre yapmış bir araçta direksiyonun böyle aşınması bana pek normal gelmedi.
    .....


    Ben de yaklaşık 2 ay süreyle satın almak için araba araştırdım. Bu sırada birçok arabaya (özellikle Cerato) baktım, baktırdım, inceledim. Direksiyonda çok tutulan yerlerde renk solmasını da o zaman bu kadar dikkatli incelemiştim.

    Saygılarımla,




  •  CERATO KLÜBÜ



    şu spoıler den nasıl yaptırırız? en makul fıyata?
  • buna ne dersin peki?

    daha sportif ve orjinal cerato spoylerıdır.kanatlarındaki kavis ve şekli dikkatli incele.çıplak gözle görsen çok daha şık ve araca hava katıyor.

    www.ebay.com da yada bazı kia servislerinde varsa bulabilirsin.

    ortasındaki stop ışığı leddir.2 senedir bu yana kullanıyorum.1 tanesinde bile sönme veya arıza gibi hiç bir şey olmadı.



     CERATO KLÜBÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 27 Mart 2010; 17:01:26 >




  • benım gonderdıgım resımdekı spoıler daha cok hosuma gıdıyor senın gosterdıgınıde gormustum canlı olarak..
  • Arkadaşlar merhaba,

    Hala araba aramaktayım.

    İki tane araç ilanı var, sizce nasıl bakabilir misiniz?

    http://www.araba.com/2727556/Kia%20Cerato

    http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2151747

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
  • Arkadaşlar ikinci araba büyük ihtimalle satılmıştır. Numaraya ulaşılamıyor. Zaten ilan bayağı bi eski.
    Ama yine de ceratonun dizelleri ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum..
    Birinci ilan için sahibi ile görüştüm. Değişen parça yok, çiziklerden dolayı lokal boya var.
    Sizce fiyatı fazla mı?
  • Resimler güzel ama gönderme sebebinizi anlamadım. Benim sorumla bir ilişkisi olduğunu düşünmüyorum.
    Ceratonun nasıl olduğunu biliyorum zaten. Sadece piyasasına göre uygun mu diye sormuştum. Yine de teşekkürler resimler için..
  • Tamam. Anladık. Arabanız çok güzel. Ama bunun benimle ne alakası var onu çözemedim..
  • satacak heralde. müşterimi olun diyor ne ?
  • Değerli arkadaşlar bu forumda senin araban iyi benim arabam kötü tartışması yapmıyoruz.Hepimiz ceratocu olarak güzelliklerimizide sıkıntılarımızıda paylaşmaya çalışıyoruz.
    Turbob arkadaşımzın aracı güzel olmuş ama toplasan 1250 ve 1500 tl ye aynı aksesuarlar yapılabilir.
    Bu konuda türkiyedeki tek cerato başlığı altındaki resimlere bakmasını tavsiye ederim.Sadece bende var demek yerine yaptırmak isteyenlere yardımcı olurum demek daha iyi olur düşüncesindeyim...

    BU arada ataman bey kardeşime teşekkür ediyorum aradığım krom cam çıtasını buldum çok güzel oldu.Yardımlarından dolayı teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasarkaymaz

    Değerli arkadaşlar bu forumda senin araban iyi benim arabam kötü tartışması yapmıyoruz.Hepimiz ceratocu olarak güzelliklerimizide sıkıntılarımızıda paylaşmaya çalışıyoruz.
    Turbob arkadaşımzın aracı güzel olmuş ama toplasan 1250 ve 1500 tl ye aynı aksesuarlar yapılabilir.
    Bu konuda türkiyedeki tek cerato başlığı altındaki resimlere bakmasını tavsiye ederim.Sadece bende var demek yerine yaptırmak isteyenlere yardımcı olurum demek daha iyi olur düşüncesindeyim...

    BU arada ataman bey kardeşime teşekkür ediyorum aradığım krom cam çıtasını buldum çok güzel oldu.Yardımlarından dolayı teşekkürler...


    Merhaba Yaşar Bey,

    Cumartesi günü aramak için fırsatınız olmadı sanırım. İnşallah bir dahaki sefere kısmetse.

    Aradığınız ürünü bulduğunuza çok sevindim. Fırsatınız olursa resmini çekip paylaşmanızı rica ediyorum.

    Gerçi ben arabada aksesuarı pek fazla sevmiyorum ama meraklı olan arkadaşlarımız vardır mutlaka.

    Saygılarımla,




  • Ataman bey Samanyolu lisesi matematik yarışmasına gelmiştik.Hiç fırsat bulamadım o yüzden sizi rahatsız etmedim.Fotoları en kısa zamanda gönderercegim...
  • Fiyat konusunda bir fikrim yok ancak aracın özelliklerine baktığımızda EX ( Comfort ) modeli değil LX ( Basic) Model gibi geldi bana. Kullanan arkadaşlar daha iyi cevap verecektir.
  • Araç LX..Yol bilgisayarı yok araçta çünkü..
  • Fiyat çok fazla ayrıca arkadaşların dediği gibi araç lx
  • arkadaslar yardım edin lütfen aracı fazla kullanmayacagımdan senede 8-9 bin km anca giderim benzinli 1.6 EX Advance lpg li buldum arac gayet güzel satmayıda düşünmüyorum 2007 70 binde buarac nekadar eder degişen boyanan yok. birde en önemlisi lpg de istanbul içi nekadar yakar.malum işci adamız 250 gibi bu araclara normal sanırım.daha fazlamı yakar.teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.