TEB Kredi Kartlarınız ile elektronik, giyim ve kozmetik sektörlerinde internet üzerinden tek seferde peşin veya taksitli yapacağınız 150 TL ve üzeri her harcamaya 15 TL, toplamda 45 TL kazanacaksınız. Kazandığınız Bonuslar 3 Şubat 2021 tarihinde kartınıza yüklenilecek olup Bonuslarınızı 3 Mart 2021 tarihine kadar kullanabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 6 Ocak 2021; 17:51:49 > |
neyin özrünü diliyon, ilk yazdığın mesajı editle yoksa daha çok küfür yersin.
|
TY cüzdan gitti gideli hic bir anlamı kalmadı bonus kampanyalarının.
|
Ty yoksa bizde yokuz
|
vatandaş hala editlememiş. boşuna demiyorum küfür yemekten zevk alan tipler var diye
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benim bildiğim en sonra normal alışverişler bile Param/Trenyol olarak geçtiğinden diğer sektör olup kampanya dışı kalıyordu. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
amazon axess te elektronik geçiyor. teb de nasıl acaba |
hb-elektronik |
W neyin kısaltması , ilk defa görüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öğrenince bana da özelden yazabilir mısın hocam bende merak ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
W diye bir şey yok arkadaşlar. Bu arkadaş daha önce de ortaya harf atarak benzer şeyi yapmıştı. Bkz: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modu Chanyu -- 6 Ocak 2021; 20:38:10 > |