Şimdi Ara

CEPPORT adlı firmanın yaptığı (Adını siz koyun) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
5.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir tanıdık var sahte diploma ile makam mevki sahibi oldu. Geçenlerde mahkeme karar verdi bu diploma "SAHTE" diye. Kendisine dedim ki "ayıp değil mi milletin hakkını yiyorsun" bana diyor ki "ispatla" :) Yani mahkeme kararını yeterli görmüyor.


    Yani coğrafya kaderdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 29 Aralık 2020; 10:52:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Zıaomi"
  • Firma yetkili F2 pro teklif etti.


    Teklif aynen şöyle.;

    Aradaki fiyat farkını karşılarsanız gönderelim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak23358 kullanıcısına yanıt

    Aslında ne olduğu belli olmayan bir firma değil. Gayette büyük firma sadece yönetimi iyi değil o yüzden böyle saçmalamıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında amacım hiç bir zaman ticaret yapan bir firmayı lekelemek olmadı. En azından insanlar görsün 100-200 fazla verip ticaret etiğine uyan firmalarla alışveriş yapsın istiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aville kullanıcısına yanıt

    Tüketici derneği onursal başkanı aydın ağaoğlu bey ile görüştüm konuyu. Her tüketici hakkını bilirse bu kadar kolay yasaları çiğnemeyeceklerini söylüyor. Aslında hak aramak çok kolay girip thh ile çözüme ulaşılıyor. Sıkıntı thh'ye başvuru oranı. Eğer bu oran artar ise bu olaylar en aza inecek. Çünkü adamların mantığı şu "100 kişiden 5 tanesi versin" eğer bu rakam 100/25 olursa çok şey değişir diye düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xreaLy kullanıcısına yanıt

    Şuan tek arzu ettiğim maliye, ticaret ve adalet bakanlıkları tarafından ciddi anlamda denetlenmesi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raportörün azizliği diyelim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt

    Ülkede her meslekten sahte diplomalı şahıslar var maalesef. Ben hala umutla bakıyorum bu ülke ne badireler atlattı umarım herşey güzel olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özelleştirmeler yid ve bu imei kaydı saçmalığı akpnin en büyük 3 kazığıdır.

  • tüketici mahkemesi kararı ile icraya verebilirsin para iadesi diye başvursaydın ilamlı olduğundan tüketici mahkeme kararı olduğundan paranı alırdın ama bu şekilde adamlarla uğraşmak zorundasın

  • berk70 kullanıcısına yanıt

    O zamanın parası ile günümüz şartlarının parası bir olmadığı için thh'ye Değişim talebi ile başvurdum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmaya bak dolandırıcılağa bak, aynı telefonu ilkokul süslemesi yapar gibi jelatine sarıp sarıp geri göndermek nedir? CEPPORT firması herkes duysun görsün okusun bunu!! yüzünüze tükürsem yarabbi şükür yağmut yağıyo dersiniz!.. Türkiyedeki bu satışçı firmalar işi çok azıttı1 devlet tarafından bunlara bir ayar verilsin, hatalı malı değiştirmeyen ayak süreyen, işleri uzatanlara çok sert cezalar kesilsin!!

  • Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt
    İyice okusana yazdı oraya
  • Değişimde firmanın eline bakıyorsunuz yine onların eline kaldınız şuanda o nedenle dedim ben anlıyorum da telefonu alsanız evet ama yollamayacaklar işte ve bir adet tüketici mahkeme kararı varsa 2. sini de yapamıyorsunuz ben sizin yerinizde olsam thh kararına bakardım eğer icra iflas hukukuna atıf yapıyorsa yine de denerim şansımı çünkü yollamamak için ellerinden geleni yapacaklar


    Edit : buarada ödediğiniz ekstra ücretleri kargo ücretini mesela fişi ile saklayın onlardan istersiniz daha sonra icraya başvurursanız




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 29 Aralık 2020; 12:58:0 >
  • Cepport pişmanlıktır almayın aldırmayın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XİAOMi mi mix 2s almıştım 1,5 sene önce , alırken de çok araştırdım satıcılarda xiaomi türkiye garantili ibaresi var ama mevzu çok derin. Distribitör evofone aslında ama bazı firmalar toplu telefon alıp kvk ile ya da farklı garanti firmaları ile anlaşma yaparak yurt içine zilyon tane telefon soktular . Sanırım cepport da bunlardan biri . Sorun yaşamamak adına genpa ve evofone garantili telefon almakta fayda var , şöyle bir şey var ; gerek twitter da gerek face de bu firmaların altında garantiye gönderip sürekli kullanıcı hatası deyip para istediklerini duyuyorum görüyorum . Fiyat performans olarak güzel cihazlar lakin servis konusu can sıkıcı olabiliyor galiba.

  • cepport'dan 3 farklı telefon aldım sorun çıkmamıştı. Hiç servislik bir durum olmadı. Olsaydı muhtemelen aynı sıkıntıları yaşardım.


    telefon alırken yazılım sorunu olmamasına dikkat etmek gerekiyor ki, senin ki gibi gerçekten sorunlu olan telefonlara yazılım hatası deyip güme getirmesinler. Yoksa LALE hanımın yazılım ile ilgili sorun mu yoksa gerçek bir sorun mu, aradaki farkı ayırt edebileceğini zannetmiyorum.


    Zor değil arkadaşlar forumlardan bakın telefonları kullananlara. Vaktiyle mi8se gibi modellerde de vardı birçok yazılım hataları güncellemelerle düzeldi.

  • geçmiş olsun, umarım yetkili merciler hakkınızı almanıza yardımcı olur. iş sadece karar çıkartmakla olmuyor bunu yürütmekle de sorumlular.

    cepport=dolandırıcı diye aklımın bir kenarına yazdım bende. denk gelirse uzak dururuz.

  • orasi oyle hocam ama bugun size yarin bize ozellikle de işi mahkeme dalgasina alan bir firma birde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.