Şimdi Ara

Cepnet'in performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 mayısta vodafone 250 mb kotalı, sonrasında ise 96 kbps hızında sınırsız internet kampanyasını tekrar başlattı. Bildiğiniz üzere birçok kişi bu kampanyadan faydalanacak.

96 kpbs hızında neler yapabiliyorsunuz, internet hızından memnun musunuz? Bu paketi almak isteyenlere tavsiye eder misiniz. Forumda okuduğum kadarıyla bu hızla internette radyo dinleyen ve msn de cam açan arkadaşlar var.

Siz de cepnetin performansı hakkında yorum yapın, paketi alacak arkadaşlara önerilerde bulunun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 13 Mayıs 2012; 10:00:57 >

• sadece sayfalar arası sörf yapacaksan öneririm.
    mp3 ve programda indirirsin.
    ama online video izleme veya film indireemezsin.
  • denemesi 7 liraya mal oluyor hocam...
    nasıl anlatalım ki kişiden kişiye degişiyor.kimisi 10mbps hızdan memnun degil kimisi 1mbps hıza razı.

mobil sayfalarda sorunsuz sorf yaparsın.haberler,email,web tarayıcılı oyunda problem yok.videoları dusuk cozunurlukte yeterli sabrınız varsa ızlersınız.cep telefonu için yeterlı bi hız
    ama en ıyısı alıp denemek
  • Cepnet'i daha önce kullandım hızından memnundum, birçok işimi görüyordu. Pakete geçmek isteyen arkadaşların bilgilenmeleri için konuyu açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 13 Mayıs 2012; 10:48:44 >
  • bence gayet iyi. bende çok download yapmayı seven biri değilim. sadece sörf yapsam yeter. 32 sayfalık dergi tasarımı yaptım bazı yüksek çözünürlüklü resimleri cepnet sayesinde zor da olsa yükledim kullandım. hele ki 7tlyi geçtim 14tl bile Türkiye de sınırsız internet açısındann en avatajlı paket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

bence gayet iyi. bende çok download yapmayı seven biri değilim. sadece sörf yapsam yeter. 32 sayfalık dergi tasarımı yaptım bazı yüksek çözünürlüklü resimleri cepnet sayesinde zor da olsa yükledim kullandım. hele ki 7tlyi geçtim 14tl bile Türkiye de sınırsız internet açısındann en avatajlı paket.

konuyla alakalı degıl ama yınede soyleyecem:)7lira evet avantajlı ama 14lira avantajli degil bence.aveanın yenı nesıl tarıfelerı yanında ozellıkle(+16liraya 500dk,2000sms,1.75gb internet ve ayrıca akk sonrası yuzde 30 daha fazla hız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 13 Mayıs 2012; 11:02:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

bence gayet iyi. bende çok download yapmayı seven biri değilim. sadece sörf yapsam yeter. 32 sayfalık dergi tasarımı yaptım bazı yüksek çözünürlüklü resimleri cepnet sayesinde zor da olsa yükledim kullandım. hele ki 7tlyi geçtim 14tl bile Türkiye de sınırsız internet açısındann en avatajlı paket.

konuyla alakalı degıl ama yınede soyleyecem:)7lira evet avantajlı ama 14lira avantajli degil bence.aveanın yenı nesıl tarıfelerı yanında ozellıkle(+16liraya 500dk,2000sms,1.75gb internet ve ayrıca akk sonrası yuzde 30 daha fazla hız)

Evet ama cepnette fatura şoku vs olmaz (eğer kontörlü hatsa). Bir de bazen cepnet+vodemnet(14.5tl) paketi alıyorum yani hızın çok geretiği zamanlarda alıyorum. Faturasız hattı vodeme takıp kullandığım için aveanın paketine geçsem bile internet dışında hiçbir hizmetten yararlanamıyorum. Dediğim gibi hız düşük ama vodafone iş görür

• bu fatura şoku abartılıyor mu yoksa daha benım canım yanmadıgı için mi umarsamazım.
    anlık kalan dk sms kontrolu yapabılıyorum.paketı aşınca 5lıraya ıstersen otomatık olarak 100dk verıyor(daha denemedım)

eger tuketıcı kaynaklı degılde operator kaynaklı bı sorun varsa duzeltıyorlar..
    forumda okudugum kadarıyla faturasız hatta da 20lıra yukleyıp bi anda liraları sıfırlanan kısıler var...yanı lıra şoku herzaman olabılıyor...

ama gercekten haklısınız bu operatorunlerın tum tarıfelerde faturastop ozellıgını eklemelerı lazım.umarım operatorler sesımızı duyuyordur:)yanı 40 lıralık tarıfedekı kısının faturam 40lıradan,yada45lıradan fazla gelmeyecek dıyebılmesı lazım
  • cepneti bilmiyorumda 1gb lik paketim var ve son 2 gundur muazzam bir hizlanma var hayirlar olsun : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

cepneti bilmiyorumda 1gb lik paketim var ve son 2 gundur muazzam bir hizlanma var hayirlar olsun : )

1 gb güzel de bir ay idare edebilecek misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 13 Mayıs 2012; 12:18:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Cepnet'i daha önce kullandım hızından memnundum, birçok işimi görüyordu. Pakete geçmek isteyen arkadaşların bilgilenmeleri için konuyu açtım.

sonuçta düşülen hız eski cepnetle aynı 96 kbps.o konudan sorsunlar tonla kullanan var ki mevcut yazılmış tecrübelerde vardır.farklı bir hıza düşmeyecek yani.
  • Eski cepnet kullanıcılarından biriydim ta ki bu yaz sonuna kadar, yazın vodem'le birlikte içinde cepnet paketi olan hattımda çalındı. neyse abone alımınada kapanınca kaldım böyle. her gün mail yağmuruna tuttum müşteri hizmetlerini, aradım, başlarının etini yedim. bi kaç forumda mail için örgütlenme yaptım. cepnet senin sayende geldi diyen çok kişi var bana, ama ben sadece kendimi düşünerek yapmadım bu işi, vodafonenun sesimizi duyacağını biliyordum ve büyük çabalarımız sonucu duydu nihayetinde.

cepnetin performansına gelecek olursak;

pc'den cepnetle facebook,twitter vb. sosyal paylaşım sitelerinde takılırsınız kanser olmadan, radyo dinlersiniz (3g full çekerse takılma bile yaşamazsınız radyoda), sayfalarda surf yapabilirsiniz. izlemeniz gereken önemli bir video falan varsa, internet download manager sayesinde indirip izlersiniz. onun dışında gayet kullanışlı bana göre.

ben çok albüm indirdiğimi biliyorum cepnetle, torrentle film çeken arkadaşlar bile tanıyorum :) laptopu açık bırakıyorsunuz sabaha kadar inecek olan dosyanız inmiş oluyor.

onun dışında soru sormak isteyen varsa sorabilir.

sizleri kendi açmış olduğum vodafone cepnet sayfasına beklerim, cepneti daha verimli kullanmak konusunda bir çok paylaşımımız mevcut. 2011 nisan'ında açmıştım vodafone cepnet sayfasını.

link:https://www.facebook.com/pages/Vodafone-Cepnet/115387978540774

• quote:

quote:

cepneti bilmiyorumda 1gb lik paketim var ve son 2 gundur muazzam bir hizlanma var hayirlar olsun : )

indirimli 1gb aldım, özgür genç tarifesinde olmam sebebiyle 14,5 liraya aldım. 1 ay yeter dedim video seyretmeden, sadece 5 gün civarı yetti. aylık cepnet şartmış arkadaş ben bunu anladım :)
  • quote:

quote:

valla ben cepnetimi iptal ettimde aldim bunu.. Cepnet varken max 300 mb harciyordum o yuzden 1 gb yetiyor hemde telefon aldim yaninda.. Ben zaten telefonda video film cart curt izleyenlere sasiyorum yani kac tane video izleyebilirsin yada bir telefon ekraninda film izlemekten nasil bir keyif alinir? : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Eski cepnet kullanıcılarından biriydim ta ki bu yaz sonuna kadar, yazın vodem'le birlikte içinde cepnet paketi olan hattımda çalındı. neyse abone alımınada kapanınca kaldım böyle. her gün mail yağmuruna tuttum müşteri hizmetlerini, aradım, başlarının etini yedim. bi kaç forumda mail için örgütlenme yaptım. cepnet senin sayende geldi diyen çok kişi var bana, ama ben sadece kendimi düşünerek yapmadım bu işi, vodafonenun sesimizi duyacağını biliyordum ve büyük çabalarımız sonucu duydu nihayetinde.

cepnetin performansına gelecek olursak;

pc'den cepnetle facebook,twitter vb. sosyal paylaşım sitelerinde takılırsınız kanser olmadan, radyo dinlersiniz (3g full çekerse takılma bile yaşamazsınız radyoda), sayfalarda surf yapabilirsiniz. izlemeniz gereken önemli bir video falan varsa, internet download manager sayesinde indirip izlersiniz. onun dışında gayet kullanışlı bana göre.

ben çok albüm indirdiğimi biliyorum cepnetle, torrentle film çeken arkadaşlar bile tanıyorum :) laptopu açık bırakıyorsunuz sabaha kadar inecek olan dosyanız inmiş oluyor.

onun dışında soru sormak isteyen varsa sorabilir.

sizleri kendi açmış olduğum vodafone cepnet sayfasına beklerim, cepneti daha verimli kullanmak konusunda bir çok paylaşımımız mevcut. 2011 nisan'ında açmıştım vodafone cepnet sayfasını.

link:https://www.facebook.com/pages/Vodafone-Cepnet/115387978540774

''torrentle film çeken arkadaşlar bile tanıyorum :) laptopu açık bırakıyorsunuz sabaha kadar inecek olan dosyanız inmiş oluyor.''

mantıga bakarmısın arkadaş ya sanki o pc su yakıyor elektrik parasından çıkıyor internet fiyatı :D

valla cepnetle en iyi online oyun oynanır. ben mesela knight oynuyordum yazın hiç takılmadan. ha bide opera tarayıcısının turbo özelligi var internette sörf yaparken acayip işe yarıyor 2mblık siteyi açarken sıkıştırıyor 300-400kbla açıyor

• avea yeni nesil tarife cepnet'i her türlü ezer geçer. en azından kota 2GB ve hız 128kb'e düşüyor. 128 hiç fena değil.
  • Sen 2 gb en fazla 1 haftada bitirirsin. Ezer geçer dediğin 128 kbps mi ? Kim diyen de arada 2-3 mb hız farkı var!
  • quote:

Cepnet'i daha önce kullandım hızından memnundum, birçok işimi görüyordu. Pakete geçmek isteyen arkadaşların bilgilenmeleri için konuyu açtım.

hem kullanmışsın hemde konu açarken cepnet hızı nasıl diyorsun? hız hakkında bilgi vermek için bu konuya gerek yoktu. anakonuda hız hakkında detaylı bilgiler var.

gereksiz başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

quote:

hem kullanmışsın hemde konu açarken cepnet hızı nasıl diyorsun? hız hakkında bilgi vermek için bu konuya gerek yoktu. anakonuda hız hakkında detaylı bilgiler var.

gereksiz başlık

Kendim için sormadım, forumdakiler faydalanır diye açtım. Sadece cepnet için numarasını diğer operatörlerden taşıyacak arkadaşlar olur belki. Hem amaç sadece cepneti hız yönünden değerlendirmek... Sende anlama sorunu mu var, konuyu iyi oku sonra yorum yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 14 Mayıs 2012; 0:09:30 >

• Cepnet'i PC'den kullananlar daha verimli kullanmak icin benimle iletisime gecebilir, yardimci olurum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.