Şimdi Ara

Cep telefonunda taksit kalktı! SADECE NAKİT! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
2
Favori
19.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yükle vergiyi benzine mazota lpgye elektronige temel ihtiyac olan her seye olabildigince yüksek vergi koy 11 yıldır baştasın tek gelirin vergi olsun hiç bir yatırımın sanayi hamlen olmasın sonrada biz sizi düsünüyoruz borca batıyorsunuz bildigim kadarıyla hükümetin şu (SÖZDE %100) milli tank projeleri vs. hep dışarıdan alınan parçalar. cari açıgı indirmek istiyorsan bu kadar vergi koyup vatandaşın anasını bellemezsin ! bir şeyler üretip alternatif yaratırsın vatandaşa o da gider türk malı kullanır. Gerçekten hükümetin bizi düşündügünü sanıp bu uygulamayı çıkardıgını sanan varsa büyük aptaldır. alkole sigaraya gelen zamlara bakın anlarsınız(ikisinide kesinlikle kullanmam) bunu bıraktırmanın yolu vergi degildir verginin amacı tamamen bizi soymak oldu 11 senedir. Siz devam edin savunmaya bakalım ne olacak. Kredi kartı büyük nimettir ama kullanmasını bilene. bizim halkın yarısından çogu cahil oldugu için yapıcak bir şey yok gerçi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefon alicak olan gider sozlesmeyle kontrat vs ile hangi hatti kullaniyorsa ordan alir telefonu. Yine cok degisen bir sey yok. Ama boyle bir yasa getirilmesi kotu olmus. Sahsen ben cep telefonlarimi nakit aliyorum. Telefon almadan once eskisino satiyorum ustune biraz daha ekleyerek yenisini aliyorum ama bilgisayarda is degisiyor taksitle almak daha mantikli geliyor bana bilgisayari 2.000tl direkt pc ye vericegime misal veriyorum 10 taksitle alirim ayda 200 veririm rahat rahat ne diye birden bire 2.000tl bagliyayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blank42

    1 Şubat itibariyle başlıyor.O zamana kadar alabilirsin

    Desene 1 Subata kadar telefonlar zamlanacak :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim biriktirme kültürümüz yok. Kimse gidip 2k nakit sayamaz. tek yol kredi kalıyor galiba veya senet. sanmam bunun yürüyeceğini
  • Peşin fiyatına taksit kalkıyor vade farkıyla alınıyor diyor mesut çevik videoda.
  • Yahu size ne adamın asgari ücretle aldığı iphone 5 ten? Öderse kendisi ödüyor, ödeyemezse kendisine icra geliyor. Nasıl öderse ödesin, elalemin cebindeki telefondan, evindeki bilgisayardan size ne?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4'ü ocak ayında da alamazsam yattı desene
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wituy

    En çok beğendiğimde günümüz avrupası , amerikası , çini , japonyası vb. gelişmiş olan bütün ülkeler nüfus planlaması , yıllık doğum oranı kontrolü gibi uygulamalar yaparken bizim 3 çocuk nasihatı Recep Beye nobel ödülü getirir diye ummaktayım...



    Sanırım sen iktisatçısın ama dünyadan haberin yok. Avrupa'da nufüs planlaması senin söylediğinin tam tersidir. Bundan yola çıkarak birşey bilmediğini varsayıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Numan

    Yahu size ne adamın asgari ücretle aldığı iphone 5 ten? Öderse kendisi ödüyor, ödeyemezse kendisine icra geliyor. Nasıl öderse ödesin, elalemin cebindeki telefondan, evindeki bilgisayardan size ne?

    Aynen hocam katiliyorum. Bizim millete ne oluyor anlamadim. İsteyen istedigini alir. Sanki borc size geliyor. Adam S4 almis sadece whatsapp kullaniyor diyor biride. Ne kullanacakti Allah askina. Yine sacma sapan bir yasa. Sasirmadim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neccko

    quote:

    Orijinalden alıntı: wituy

    En çok beğendiğimde günümüz avrupası , amerikası , çini , japonyası vb. gelişmiş olan bütün ülkeler nüfus planlaması , yıllık doğum oranı kontrolü gibi uygulamalar yaparken bizim 3 çocuk nasihatı Recep Beye nobel ödülü getirir diye ummaktayım...



    Sanırım sen iktisatçısın ama dünyadan haberin yok. Avrupa'da nufüs planlaması senin söylediğinin tam tersidir. Bundan yola çıkarak birşey bilmediğini varsayıyorum.

    Bütün mesaj ironi içeriyordu fark edemediniz sanırım




  • Haberi yanlış veriyor bazı yerler.

    Taksit tamamen kalkmadı, "Peşin Fiyatına Taksit" olayı kalktı. Yine taksit var, ama vade farkı ile olacak artık.

    O yüzden Nakit alımlarda da daha ucuza alınmış olacak.

    İzleyin
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Telefon-ve-Bilgisayarda-taksit-sinirlandirmasini-masaya-yatiriyoruz.htm
  • Saçma. Diğer konuya da yazdım max 1000 tllik telefonu 2500e getirmeyiver? Hayır sokma demiyorum benzinden vs. her türlü sokuyorsunuz ama telefondan bilgisayardan sokmayın bari, elimdeki 600 tllik telefonu bile taksitle aldım herkesin 10.000 maaşı yok bu kararı verenler gibi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 31 Aralık 2013; 17:32:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReeTMiC


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

    İyi olmuş, gösteriş meraklıları alamaz artık herkesin elinde s4ler iphone 5ler görmeyiz

    aynen artik insanlar gercekten ihtiyac duydugu zaman telefon alacak
    biraz kurunun yaninda yas da yanms oluyor ama ne yapalim bu telefon olayi gerckten cigirindan cikmisti

    "ayy bilyomosooon ben 5s i ciktigi gun aldaaaiim"

    Yahu iyi de ben ip5 s4 almak istemiyorum L1520 almak istiyorum bu da mı herkesin elinde. Karışamaz karışmamalı. Bahaneniz çok güzel beyler alır almaz haciz gelir gelmez. alıntı yaptım kardeşim sana ama üzerine alınma böyle yorum yapan herkese söylüyorum. Ben üniversiteyi kazanmışım babam bana hediye almak istiyor ama nakiti yok herkesi kendi gibi sanıyor bu adam hepimiz senin gibi çalmıyoruz rteeee nakiti olmadığı için alamıyor üzülüyor. Boşverin sıcak para olayını Türkiye min sıcak paraları lüx villasının serin havuzunun kenarında parti veriyor tre nin. Ah abi oy atanlar hiç düşünebildiğini sanmıyorum. Bunlar beyinle verilebilecek kararlar değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu iyi olmuş diyenlerin tuzu kuru boş boş konuşuyorlar.Millet iphone 5 ,S4 alıyorsa kendine güvenerek alıyorlar.Bende kendime güvensem neden almayayım ki.Zaten ekonomiyi ve tüketim çılgınlığını devlet bu hale getirdi.Şimdide hepten sıvamaya devam ediyor.Telefon,bilgisayar fiyatları ortada.Türkiye'de kaç kişi cebinden peşin 2000-3000 tl verebilirki.Madem böyle uygulama yapıcaksın alım gücünü artır.Türkiye'de yaşamak lüks oluyor artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 31 Aralık 2013; 17:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Adam sonunu hazırlıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Super oldu. Milletimizdeki bu tuketim cilginligi milli servetimize buyuk zarar veriyor. En azindan gereksiz alisverisin onune gecildi.

    eğer tüketim çılgınlığını önlemek istiyorlarsa önce meclisten başlasınlar ipad in her yeni modeli çıktığında koşa koşa 5 tane alan ben değilim meclistekiler ayrıca fatih projesi kapsamında hükümet apple a 4 milyar euro kazandırıcak kendi içinde çelişen örümcek beyinlilerin yönettiği ülkede normal bir uygulama bu halka müstahaktır onlar çalıp çırpsın halk sadece çalışsın
  • Yahu o zaman adamın maaşı kadar limit koyun kardeşim. 800 lira maaş alıyorsa kart limiti de o kadar olsun. Adam asgari ücretle geçiniyor ama kartı 2000 lira limitli. Olmazki kardeşim bu kart parası havadan gelmiyor yine kendileri ödeyecekler ama parayı gözle görmedikleri için kartla çektirince sanki bedavaymış hissine kapılıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssgg

    Ihtiyaçsa zaten alirsin,millet her sene telefon degistiriyor 12 taksit 24 taksit vs. paran varsa al yoksa alma çok daha iyi oldu.

    Niye ben nakit almak yerine ayda 150 200 tl ödemek daha mantıklı geliyor sonuçta önemli olan kredi kartını bilinçli kullanmak nakit alışveriş kar değil bence yüksek mevlalarda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulanması çok zor. Avrupayı amerikayı örnek vermişsiniz ama alım güçlerini kendimizle kıyaslayacak halimiz yok. Bugün orta halli aile bile elektronik ürünlerinin çoğunu taksitle alır, bunu engellersen tüketimde azalma olacaktır. 6 ay sonra görürüz alın verin ekonomiye can verin kampanyalarını.
  • @Talk2MyHand

    Apple o projeden elendi.

    Bilgi olarak belirtmek istedim. Sonuçta para bir firmaya gidecek tabi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.