Şimdi Ara

cep telefonu tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kulandıgım telefon nokia 2600 dı babamın telefonu bozulunca ona verdım ve venı bir telefon alacagım maksımum 500 tl verebılırım ne zamandır bır dokunmatık telefon alayım dıyordum tavsiyeleınızı beklıyorum
    MAKSİMUM 500 TL BUTCE

kullandıgımtelefoda bu idi

cep telefonu tavsiyesi

• Merhabalar size aşağıdaki telefonu tavsiye ederim.
    NOKIA ASHA 311 DARK GREY
    KAMERA 3.2MP
    MP3
    BLUETOOTH
    Türkiye’nin her yerine kargo bedeli sadece 2.99 TL (Stoktan Hizli Gönderim)
    Resmi Distribitör Garantisi Altindadir.
    BURADAN ÜRÜN SAYFASINI ZİYARET ET.

cep telefonu tavsiyesi

• arkadaslar onerılerınız ıcın tesekkurler sony tıpo guzel telefona benzziyor hosuma gıttı gercı hepsı hosuma gıttı ne de olsa kulandıgımız telefon ortada
    ben telefonda oyun oynayan bırı degılım bunlar ıcınde hangısınının saj omru uzun olur benım ıcın oda onemlı tavsiyelerınız ıcın tesekkurler
  • Lg nın 4'' ekranda verdıgı batarya gucunu sony 3.2'' tıpo da verıyor yanı tıponun ekranı ıle verdıgı pıl cok daha uzun performanslıdır.Cok daha rahat edersın bu yonden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Lg nın 4'' ekranda verdıgı batarya gucunu sony 3.2'' tıpo da verıyor yanı tıponun ekranı ıle verdıgı pıl cok daha uzun performanslıdır.Cok daha rahat edersın bu yonden.

gorunusude guzel bu bılgıde ıyı oldu bılgı ıcın tesekkurler ben bataryayay onem verıyorum telefonu sımdıye kadar sadece konusmak ıcın kulaanıyorum ayda cektıgım mesaj sayısı 10 u gecmıyor kontor sıkıntısında mesaj cekıyorum genelde konusurum bıde oyle 2 gunde bır batarjajı saj etmek ıstemıyorum kulandıgım telefonda batarya 4 gun gıdıyordu yenı alacagım telefonun batarya gucunun uzun olmasına onem verıyorum
  • Androıdlerın tek dezavantajı sarjlarıdır ama net yada yogun oyun oynama gıbı kullanım amacların yoksa tıpo senın ıcın uyugun gıbı,hesaplı fıyatı,androıd 4 surumu,gorılla glass ekran ve sony kalıtesı..suan ıcın gırıs sevıyesı modellerde tıpo haylı cazıp.
  • tavsiyeler sonucunda sony tip icın gecen hafta cumartesi telefon almaya ve nokıa 700 de karar kıldım ve satın aldım daha hafif olası pıl omrunun uzun olması nedenıyele sectım telefonda alırken telefonda adobe reader ve offıce olasını ıstıyordum bunları bunlar ıkısındede vardı ama nokıanın daha ıyı elıme oturması ve ıstedıgım ozelıklerı saglaması nedenıyele sectım nokıanın dokunmatıgı akıcı buldum sony ye gore ayrıca telefonda oyun oynamadıgım ıcın adroıdın bek onemlı olmadıgına karar verdım pılı 4-5 gun arası gdıyor tercubelerıme gore belırtmek ıstedım sızlere tesekkur ederım sony tıopu cok duundum ama nokıa 700 ekran olarak da canlı geldı ve pıl omru taatmın edıcı oldugunun dusunmekteyım androıd teleefonların pıl omru cok uzun degılmıs anladıgıma gore buda onemlı bır etmen oldu fiyat olarakta nokia 700 ü 489 tl ye aldım sony tiponun fiyatıda 499 du

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakashi hatake -- 20 Şubat 2013; 16:17:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.