Şimdi Ara

Cep telefonu tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar 3 senedir lumia 930 kullanıyodum lakin dün gece resim çekerken birden ex oldu şu an tepki vermiyor ve değiştiricem ama çok kararsız ve telefon dünyasını çok takip eden biri olmadığım için önce bi teknoloji marketine gidip elemana derdimi anlattım ısrarla özelliklerin yarısını kullanmayacağımı söylememe rağmen illa bunu al illa bunu al deyince senin satış başına aldığın parayı s**im dedim ve çıkıp buraya geldim

Bütçem 2000 lira
    -telefonda hiç bi zaman oyun oynamam
    -sadece ön kamera kullanırım(önemli)
    -uzun yollarda navigasyon çok sık kullanıyorum
    -sosyal medya çok kullanmıyorum bi instagram var
    -hızlı şarza ihtiyacım çoğu zaman oluyor
    -şarz süresinin iyi olması en önemli nokta çünkü yeri geliyor 2-3 gğn eve uğrayamıyorum (sıradan bir ergene bir gün yetebilecek bir telefon bana 1 hafta gider ) o yüzden bu çok önemli nokta

Bide mümkünse distribütör garantili cihazlar önermezseniz sevinirim çünkü bi türlü ısınamıyorum onlara
    Zaman ayırıp okuduysanız bile teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön kamera performansı nasıldır bilmiyorum ama geri kalanlar için moto z play tavsiye edebilirim..Özellikle pil konusunda memnun eder diye düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun bakıcam

• GittiGidiyor'da 2000 liraya ithalatçı garantili HTC 10 var. S7 edge ile birlikte 2016 yılının en iyi telefonu olduğunu düşünüyorum, çok memnunum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.