Şimdi Ara

CEP TELEFONU PARA IADESİ SÜREÇ HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba konu için doğru yeri mi şeçtim bilmiyorum başına gelen arkadaş varya bilgilendirirse sevinirim. 2 yıldan uzun bir süre önce türkcell TIM den samsung j2 cep telefonu almıstık. 2 ay sonra sorunumuz baş gösterdi mobil internet çalışmıyor ve telefon görüşme esnasında off konuma geçiyordu. off olduğunda power tusuna basınca açılmıyor şarja takınca açılmıyor sadece pili çıkartıp bir süre bekledikten sonra takınca açılıyordu. servise gönderdik parça değişimi yapılmış ve 4.5g yerıne 3g kullanılmasını önermıs servis :) 2 ay sonra tekrar aynı sorun görüşme esnasında off oluyor. tekrar gönderdik parça değişimi yapılmış yine. tekrar kullanmaya başladık yine aynı sorun servise verdik bu defa yazılım yüklemişler sadece yazan rapor o yönde :) 4. kez aynı sorun ile servise verdim sorun yoktur denmiş yapılan bir işlem yazılmamıs ama telefon formatlanmıs. bayiiye telefonun artık onarıma gitmesini istemediğimi para iadesi istediğimi söyledim yapamayız dediler. tüketici hakem heyetine gittim onlarda son arızada servise değil bize getirmeliydin dediler. 1 ay sonra yine görüşme esanasında off olunca hiç açmaya çalışmadan tüketici hakem heyetine götürdüm. bilirkişiye gideceğini söylediler ve bulundugum ilçede bir cep telefoncuya gönderdiler. 2 ay orda kaldı ve cep telefoncu arayıp cihazı almamızı istedi. aldık ve hakem heyetine geri götürdük. 1 aydan fazla oldu bekliyorum hala ses seda yok. süreç daha ne kadar sürücek hakem heyetinde bu süreci yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşrsa memnun olurum.







  • Hocam 2 yıldan uzun sürede demişsin sanırım garantin yok. Telefonun garantisi bittiyse cihazın ile ilgili ancak ücretsiz tamir hakkın çıkar tahminimce oda biraz uğraştırabilir. En az bir 5 ay kadar sürer karara bağlanması.Bu durumda satıcı firma kullanıcı hatası vb. şekilde bahaneler çıkararak kendini savunabilir ve sana karşı dava bile açabilir. Yapabileceğin bişey yok şuanda hakem heyetenin kararını bekleyip sonuca göre hareket etmelisin.
  • 2 yıldan uzun süre konuyu açtığım tarıhte dahıl edılerek söyledıgım tarıhtır. yılbasında bitti 2yıl. ama benım yaptıgım her işlem garanti süreci içerisinde oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.