Bildirim
Cep Telefonu Alacağım ama..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ Eğitim Şart!!! -
hepsi nokia 6230 da var ama o kadar parayı vermeyi hiçbir tel. değmez bir yıl sonra hurda olucak çünKİİİ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazza -- 7 Ağustos 2004, 22:31:30 >_____________________________ -
Biraz bekle k700ler çıkacak ve ortalığı kasıp kavuracak. -
Dediğin tarife 6230 uyuyor sadece Nokia serisinden ..
Siemenslerden tuş takımını önemsemezsen SX1 de uyuyor bu tarife ve SX1, 6230 dan kat kat süper bir alettir .._____________________________ -
hadi dahili kameradan vazgeçtim.mp3 playerlı ve kartlı olarak hangi telefonları tavsiye edersiniz?(renkli ekran)
birde bu telde çözünürlük ve renk desteği hakkında da bilgi verirseniz sevinirim... -
bak bakalım bu tlf nasıl.

-
http://www.cepbul.com/review/review_sonyericsson_k700.php buradan da incelemesine bak.
-
Telefonlara verilen paraya yazık.
Ben olsam mp3 calarlı bi digital fot. mak. alırım, telefonda ucuz bisey olur mesela(nokia 3100)
_____________________________ 32" Sony 32W705C | Asus Z170i | i7-6700K | 2x8GB | GTX 1070 | 1TB 850 Pro | CM V650 | Sony XBA-Z5 -
quote:
Orjinalden alıntı: Soultrap
Ben olsam mp3 calarlı bi digital fot. mak. alırım, telefonda ucuz bisey olur mesela(nokia 3100)
+1_____________________________ CLS250 SPORT -
quote:
Orjinalden alıntı: Anansafal
hadi dahili kameradan vazgeçtim.mp3 playerlı ve kartlı olarak hangi telefonları tavsiye edersiniz?(renkli ekran)
birde bu telde çözünürlük ve renk desteği hakkında da bilgi verirseniz sevinirim...
Böyle istiyorsan Nokia 3300 ve N-GAGE var._____________________________ 2001 FIAT BRAVO 1.6 SX -
quote:
Bende aynen bunu yaptim. MP3 lu mis gibi Dijital Makina var, Telefonum T100
_____________________________ -
Süper telefonda hafıza kartı sabit deyiştiremiyormuşsun şimdi olmadı işte _____________________________ 55” LG C1 OLED - AMD 9800X3D @ Asus ROG Ryujin III 360 @ Asus X870E Hero @ Gskill 32GB Royal Neo @ MSI 4080 SuprimX @ Lian Li O11 Dynamic EVO RGB -
6230 kullandım çok güzel telefon doğubankta 590 milyona alabilirsin _____________________________ Life is beautiful... -
quote:
+2_____________________________ -
Bu arada Mobil cihazlar'a taşınması daha uygun ..
Taşındı ..._____________________________ -
nerdeydi ki _____________________________ test 1
test 2
test 3
test 4
test 5 -
kesinlikle N-Gage ama QD deil Normal N-Gage hem ucuz hem kamera hariç her özelliği var.. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
nerdeydi ki
Donanım Genel_____________________________ -
6260 da hepsi var bildiğim kadarıyla _____________________________
Benzer içerikler
- imeili cihaz kimlik bilgilerinin değiştirilmesi
- telefondan hesap makinesi silindi
- telefon ses ayarları sıfırlama
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- jbl telefona bağlanmıyor
- virüs nasıl temizlenir
- z fold 6 vs z fold 7
- 18000 mah telefon
- en iyi şarj aleti
- samsung hello kitty telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı