Şimdi Ara

Cennet papağanım çok ötüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Alalı 2 hafta oldu. Çok tatlı birşey kerata ama çok yüksek sesle ötüyor hatta bir keresinde kafesin yanındaydım bir öttü kulağım çınladı. Benim için sorun değil de annem babam yaşlı insanlar rahatsız oluyorlar. Üstelik kuş benim odamda duruyor ama evin dört bir yanında kuşun sesi duyuluyor. Bir çözüm var mı? Kuşu yüksek ses çıkartmaması için eğitmek de olabilir kapımın önüne ses yalıtımı sağlayan birşey de olabilir fikirlere açığım.

Olmadı şirkete götürüp ofisime koyacağım ama orada da evdeki gibi ilgilenemem...

Orijinalden alıntı: sonneillon

Alalı 2 hafta oldu. Çok tatlı birşey kerata ama çok yüksek sesle ötüyor hatta bir keresinde kafesin yanındaydım bir öttü kulağım çınladı. Benim için sorun değil de annem babam yaşlı insanlar rahatsız oluyorlar. Üstelik kuş benim odamda duruyor ama evin dört bir yanında kuşun sesi duyuluyor. Bir çözüm var mı? Kuşu yüksek ses çıkartmaması için eğitmek de olabilir kapımın önüne ses yalıtımı sağlayan birşey de olabilir fikirlere açığım.

Olmadı şirkete götürüp ofisime koyacağım ama orada da evdeki gibi ilgilenemem...

kuşun kafesinin etrafını kapat ama hava deliği bırak karanlık olduğu için ötmez
  • Arkadaşlar ilk iki hafta öttükçe kafesini kapattım sonra aman yav öterse ötsün dedim kafesini kapatmayı bıraktım ve sürpriz; eskisine göre bir hayli sakinleşmişti. Sadece sabahları ve kafesinden dışarı çıkınca coşuyor bu da yarım saat-1 saat sürüyor günün geri kalanında gayet uslu. Eve mi alıştı yoksa kafesini kapattığım için sesinden rahatsız olduğumu mu anladı bilmiyorum ama şimdi bir şikayetim yok çok şükür
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.