Şimdi Ara

Cenk'in pozisyonu penaltı değil (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Trabzona cikmayan 2 kirmizi var kimsenin giki cikmiyo hedef besiktas oldugu belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuneyt bunun acisini cikartir ve bu seferde burdanligin ilk haftasi penalti verirken iyiydi diye yazarsiniz ligin 2. Yarisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pozisyona penaltı diyen adam futbol izlemeyi bıraksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenk beşiktaş tarihinin en kabiliyetsiz fortvetlerinden biri,top sürmez,adam geçmez,kafa topu alamaz,pres yapmaz,defans arkasına koşu yapamaz,zaten koşamıyorda dikkat edin,robotik bir koşusu var,birde sahtekar,yıllardır beşiktaşta nasıl oynuyor bu yüzden adam kendini pazarlıyor kabiliyet olmayınca,tek özelliği var sağ ayak içini ortalamanın üzerinde iyi kullanıyor,onuda hep aynı pozisyon gelirse kullanıyor,attığı gollere bakın sağ ayak içini belli bir açıya kadar kullanabiliyor,çünkü esneklik olmayınca hep ayağının aynı tarafıyla topa vuruyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 14 Ağustos 2017; 10:46:26 >
  • Antalyasporlu futbolcu ceza sahasında o müdahaleyi yapıyorsa o topa vuracak. Penaltı verilsede verilmesede olur gibi. Hakem penaltı dedi. Yok avurpada böyle yok o ayak niye havada değil. Eğer sen ceza sahasında forvete öyle bodozlama dalıp topada vuramazsan penaltı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

    Büyük takımlara böyle penaltılar verilir. Hakemin verdiği 30 faule bakınca buna penaltı vermesi normal.
    Artık anlayın bu ligin ağası Beşiktaş.
    Siyasi müdahale gelmedikçe de bu devam edecek.

    Son 10 yılda sadece 3 şampiyonluğunuz var ikisi geçen sene ve bu sene kazanılmış. 10 yılda bir atağa çıkıp 2 tane kupa alıyorsunuz sadece, başka bir şey yok.
  • Pozisyon net penaltı.
    Temas var cenke. temas varsa penaltıdır. kural açık.
  • bjk penaltısı diye bişey ortaya çıktı 2 senedir.. o standarta göre net penaltı.
  • Bir futbol hakemi olarak görüşüm penaltı.
  • Cenk zaten adama dokunmadan önce dengesini bozmuş,adamın üstüne düşüyo zaten :)
  • Bu kadar "tartismali" bir pozisyon icin bu kadar yaygara nedir arkadas.

    Kimse "33 cm." ofsayti konusmuyor, burada her hakemin direkt penalti diyemeyecegi bir pozisyon icin eyyam yaygarasi kopuyor. Daha ligin basinda hem de.

    Bu sene FB ve GS'li kardeslerimiz elinde sosyal medya hazir bekliyor yaygara koparmaya.

    Besiktasli kardeslerim sakin ve müsterih olsunlar.
    Daha önceden de yazmistim, bu sene ciddi ciddi medyadan Besiktas aleyhine yazilar görecegiz. Cünkü FB&GS medyasi satiyor kimse kusura bakmasin.

    O hakem yorumlari hep Besiktas aleyhine olacak. Cakar'lar, Toroglu'lar, Ridvan'lar hep kararlarini Besiktas aleyhinde verecekler. Cünkü daha ligin basi ve FB&GS taraftarlari takipteler.

    Ne zaman puan farkini acariz , onlar yavasca cekilirler. Son iki sene böyle oldu.
  • Penaltı falan değil. Bir fotoğraf paylaşılmış, direkt penaltı gibi görünen açıdan, ve penaltı deniyor. Videoyu seyrederseniz Cenk'in her zamanki gibi kendini basitçe yere attığı görülebilir. Böyle şeylere penaltı verilecekse ben her maç size penaltı çıkarırım. Hatta her maç birkaç tane bile bulurum.

    3 büyük kulüpte de bu tip adamlar var. Bizde eskiden Burak şimdi Sinan devamlı yerde. İzlediğim az sayıda maç için konuşursam; Fenerbahçe'de Alper sürekli atıyor kendini yere. Yine izlediğim az sayıda maç için konuşursam; Beşiktaş'ta da Cenk. Hakemlerin takdir haklarını oyuncu karakterlerine göre kullanması gerektiğine inanıyorum.

    Ancak söylemek gerekir ki penaltı penaltı olmasa da Beşiktaş o penaltıyla maç kazanmadı. Gene 3 puanı alırdı. Bu kadar yaygara koparmak yersiz gibi. İnşallah yapılan hatalar direkt lig sıralamasını etkileyecek hatalar olmaz ve puan olarak lige etki etmez. Yoksa hakem hatasız maç imkansız gibi. Dün sadece ilk yarıyı seyrettim; Antalya'nın 1 puan alması bile şans olurdu.




  • Antalyayı süpürmüşüz ulan kalemize geldikleri pozisyon yok.

    Penaltıyla 90+11de kazanmışız gibi dünden beri kafa ütülüyorlar ne bu yahu pes doğrusu en sonunda taraflı tarafsız herkesi baymış olmaları gerekiyor ki rakip takım taraftarları gelip penaltı olduğunu kabul ediyor.

    Penaltı olması için adam mı ölmeli fotoğraf var video var al bak diyoruz ucuz penaltı diyor.Sarraf mısın spor seyircisi misin?
    Zaten algılarını kapatıp gelmiş daha nasıl anlatalım.

    sezon başladı ofsayttan gol atıldı kimse böyle algı girişiminde bulunmadı bize gelince cümbür cemaat yaygara kopartıyorlar normal değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 14 Ağustos 2017; 13:40:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakız yapan sensin konu sahibi arkadaş! profilinde ki o armayı ve ismini değiştir bence.

    bal gibi penaltı.. hem itiyor hem de çelme takıyor.

    uyduruk penaltılarla lige tutunan diğer takımlar vicdan yapsın sen değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 14 Ağustos 2017; 13:52:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taner1903BJK

    Cenk sağ kalçasını öne sokuyor ve sol ayağınla vuracak dikkat edersen geri doğru abanıyor, defansın ama müdahalesinde topla hiç alakası yok, kontrolsüz şekilde Cenk'e çelme takmış oluyor

    = NET penaltı

    Cenk ceza sahasına düşmeye geliyor. Bunu inkar eden gitsin gözlük alsın. Yemiyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga gorusunuze saygi duyarim algi yapmak icin konusanlarin disinda ama pozisyon kurallar geregi penalti. Ha dersiniz ki bana gore bu kural yanlis o ayri ama topa mudahele yok cenkin ayagina cakiyor cenk denge kaybi yasadi penalti.

    Penalti olmasada besiktas kazaniyordu antalya olu gibiydi full defans yere yatma fln ztn.
  • siyahlee97 kullanıcısına yanıt
    tenis izliyorum ama bence net penaltı değil.
  • Evet 33 cm'lik bir farkla penalti degildi ve o penalti verilmeseydi buyuk bir ihtimalle Antalyaspor Istanbul'dan puan ya da puanlar ile ayrilacakti. Ben buradan bize yapilan ikramlari kiniyorum, son iki senedir rakiplerin kotu olmasi ve federasyonun ittirmesi sayesinde buralara kadar geldik ama artik nereye kadar? Kadro desen yok, hoca desen koylu bir loser, Oguzhan pas ozurlu yanindakine veremez, kucuk maclarin buyuk seyi, yonetim zaten bu isi bilmiyor falan.

    Duymak istediklerini yazinca, belki aglamalari durur. Bu sene de hoplaticaz kimse merak etmesin.
  • Pozisyonu bir resimle yorumluyorsunuz da yanlışsam düzeltin maçı izledim adam topa doğru hamle yaptı hatta top ilerledi. O ara Cenk zaten düşer gibiydi hatta hamle yapmasa belkide çok komik bir pozisyon olacaktı. Maç zaten 1-0 yani Antalya beraberliği de yakalayabilirdi; Beşiktaş daha atak oynayıp yine 2-0'ı da bulabilirdi ama bence bu pozisyon penaltı değil. Video uygulamasına geçilmesi lazım. Hiç bir takıma bedavadan penaltı verilmesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY


    quote:

    Orijinalden alıntı: İzole Bant

    Sene 2012,Bjk-Gs derbisi.Burak yalandan kendini yere atiyor hakem Cuneyt Cakir penaltiyi veriyor.Butun Besiktaslilar Burak ve Cuneyt Cakira kufurler ediyor,Burak'ın adı Besiktaslilar arasinda emek hirsizi oluyor.Bana gore de haklilar.

    Bugun hakem yine Cuneyt Cakir,Cenk kendini yere atiyor konuyu açan arkadaş gibi birkaç aklı başında,yaşı 20-25ten büyük kişiler hariç bütün Beşiktaşlılar "Ağlayın len,muhahaha" kafasinda.Güç zehirlenmesi dedikleri şey bu.Yaşı 25'ten kücük Besiktaslilarin hatirladiklari 2. 3. şampiyonluklar olduğu ve takimini gecen seneden beri tuttuklari icin gayet dogal karsiliyorum

    Öncelikle geçmiş olsun kardeşim, alzheimer başlangıcı olabilir..Kontrol ettir ; o maçın hakemi Bülent Yıldırım.

    Pozisyon bence penaltı değil (topa müdahale var ise) ama Burak'ın pozisyonu ile karşılaştırmak futbol cehaletinden ötesi değildir.
    Neden?
    Burak'ın pozisyonunda sadece ''penaltı'' alabilmek için yere uçan adam varken, Cenk'in pozisyonunda adımını atacağı yerde rakibin engeline takılıp düşmesi var.

    ''Güç zehirlenmesi'' diye bir şey öğrenmişsin, mesajlarında bunu kullanıp duruyorsun havalı olsun diye falan ama YAPMA!

    Tamam Sê7êN abisi yapmaz, sen kaçsın peki 18?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.