Şimdi Ara

Cenaze araçları ‘Evet’çi taşıyor, Osmanlı ocakları şov yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 milyon 900 bin yurt dışı seçmenin referandumun kaderini etkileyeceğini bilen AKP, Diyanet'in tüm imkanlarını devreye soktu. Diyanet'in Almanya ayağı olan Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'nin (DİTİB) cenaze arabaları ile seçmenler sandığa taşınıyor. Köln, Düsseldorf, Essen ve Münster'de cenaze araçları ile çok sayıda seçmen taşınıyor.

    KONSOLOSLUK ÖNÜNDE ‘EVET’ KAMYONU
    Bu yetmezmiş gibi, üzerinde ‘Evet’ yazılı afişler bulunan araçlar, Konsolosluk binalarının önünde park ediliyor. Brüksel Başkonsolosluğu önündeki bu kamyon, oy kullanırken orada duruyor ve seçmenleri etkiliyor. Belçika'daki bu manzara, bir çok seçmenin tepkisini çekiyor. ‘Evet’ vereceğini açıklayanlar ise memnun.
    Almanya’nın Hannover kentindeki AKP’liler, referandum için ücretsiz sandık servisi hizmeti başladı. 8 kişilik araçlarla sandığa adam taşımak için her yere ilanlar ve afişler asıldı.
    OSMANLI OCAKLARI ŞOV YAPTI
    Başka bir skandal da, dün Düsseldorf'ta yaşandı. Düsseldorf Başkonsoosluğu'nda kurulu oy sandıklarına gelen ve Osmanlı Ocakları'ndan olduklarını söyleyen, sırtlarında ‘Vatanseverler, islam’ yazılı montlarla gelen gençler sandıkta şov yaptı. Hepsi aynı sandığa yönlendirilen gençlerin, bu şekilde seçim yerinde şov yapmalarına ve konsolosluk içinde fotoğraflar çektirmelerine izin verildi.

    Cenaze araçları ‘Evet’çi taşıyor, Osmanlı ocakları şov yaptı


    Cenaze araçları ‘Evet’çi taşıyor, Osmanlı ocakları şov yaptı


    http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/cenaze-araclari-evetci-tasiyor-osmanli-ocaklari-sov-yapti-1770345/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Police Kappa -- 2 Nisan 2017; 16:7:4 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.